slm kardeş PAZAR GÜNÜ GEZİ VAR demiştiniz acaba nereye gidilcek ve nerde - saat kacta olcak bilgi alabilirmiyim saygılar....
slm kardeş PAZAR GÜNÜ GEZİ VAR demiştiniz acaba nereye gidilcek ve nerde - saat kacta olcak bilgi alabilirmiyim saygılar....
hastasıyız dedeeee
05069981646 msj kardeşim saat konusunda bi sıkıntı var hava durumuna gore
aloooooooooooo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------
Haftasonu yapalımmı bir organizasyon arkadaşlar.
yagmur var ankarada önder
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
mrb arkadslar ben erkan denizlideki arkadşlarla tanışmak isterim. cbr 125r almayı düşünüyorum sanırım 2 hafta sonra piyasada olacakmış denizlide görüp alabilecegimiz bir yer varmı
evet denizli 2011 bulusmasını baslatıyorum 19mart günü denizli rock bara ünlü sarkıcı ogün sanlısoy geliyormus hepimiz ordayız gelmek isteyenler yeni arkadaslar bana ulasşn özel mesajyoluyla telefonları bıraksınlar eskiler gerekyok sanırım onlar bilir ne yapacanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
hos geldin kardesin aramıza var tabi olmazmı sadık ticaret bakıyor hondabayisi gider bakarsın ordan harbien güzel motor cbr ama canlı görmek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
ne zaman kalkıyor kardes ben denizliye gidecektim ne oldu len mavinmi oldun
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
arkadaşlar denizliden satılık HYOSUNG GT250R var mı ? satan varsa ya da satan birilerini yada bi yerleri tanıyan varsa yönlendirebilirseniz sevinirim arkadaşlar, özellikle okay ve gökhan hocam yardımlarınızı bekliyorum ..
buyur . . . .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2589905/detay?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------
arkadaslar war mı bi organizasyon ?
artık aranıza girme waktim geldi :D
inşallah yakında olacak organisazyon arkadaşlar
@gangster90 hocam bilgi için sağol ama bu ilan sahibiyle görüştüm ben yaklaşık 3 hafta önce 4000TL.ye sattığını söyledi motorunu, ama hala kaldırmamış ilanı, başka yerlerden şehirdeki 2.el motor satışı yapan yerlerde var mı diye merka ediyorum, işim dolayısıyla gezip araştıramıyorum kendim..
bi sadikogluna gidip gormek lazim motoru. denizlide motosiklet egitimi alabilecegimiz ye varmi arkadslar
Ankara mt...Denizli mt ye kazasız belasız sürüşler diler...sağlıcakla kalın
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)