herkese selam beyler ben şimdi marmaristeyim 1 ekimde denizlideyim toplanalım kaynasalım km yaparız belki not motorla gelicem dnz liye katılmak istiyen gelebilir...
sevgili üyeler yazın son güneşli günlerini gördüğümüz bu aylarda artık veda olayına başlamak lazım ve denizli mt olarak mangal organizasyonu şeklinde olayı başlatıyoruz tüm mt ailesi davetlidir
----------------------------------------------------------------------------
arakdaşlar denizli mt olarak 25/09/2010 saat 10.00 tarihinde pekdemir bp önünden hareket ederek karataşa piknik yapmaya gidiyoruz tüm üyeler ve ilgisi olan arakdaşlar davetlidir
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
sevgili üyeler yazın son güneşli günlerini gördüğümüz bu aylarda artık veda olayına başlamak lazım ve denizli mt olarak mangal organizasyonu şeklinde olayı başlatıyoruz tüm mt ailesi davetlidir
arakdaşlar denizli mt olarak 25/09/2010 saat 10.00 tarihinde pekdemir bp önünden hareket ederek karataşa piknik yapmaya gidiyoruz tüm üyeler ve ilgisi olan arakdaşlar davetlidir
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
denizli mt aloooo
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
http://www.akilli.tv/video/504207/DE...MT-AILESI.aspx
denizli mt ilesinin en son videosudur
Güncel....
güncellll..........
olmucak bu böle bi mobbylet alıcam :D
motosiklet istiyorum artık para para para..:salut::silent:
denizli mt üyeleri
1 hilmi
2 okay
3gökan
4 önder
5 ibrahim
6 rene mehmet
7....
8...
9..
10...
üye alımları sınırlıdır arkadaslar üye olmak isteyen mesaj atsın ama adam gibi üye olsun
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
yol+km+kamp+çadır+dostluk+motosiklet=???????????
bugün yaptığı yardımdan ötürü @bygkhn GÖKHAN kardeşime çok teşekkür ederim benim için işini gücünü bıraktı kalktı geldi, eyvallah tekrar saoL Gökhan kardeşim..
lafı bıle olmaz....keşke benım sorunlarımda böyle olsa.....20 dkkada çözülse...neyse arkadaslar artık motosıklet olayını bırakıyorum o kadar cok anımız oldu hepınıze ayrı ayrı tesekkurlerımı sunuyorum...allah hepınızden razı olsun...bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorundayım....belkı gerı donebılırım ama gorusemezsek hepınız hakkınızı helal edın...sızınle olmak guzeldi her zaman ama benden buraya kadar görüşmek üzere....bu arada revıt air montumla ls2 kaskım satılıktır...almak ısteyen maıl atsın msn adresıme pazarlık falan etmıcem arastırsınlar pıyasa fıyatını kendı vercegı parayı solesın vercem haberınız olsun...tekerınız duz bassın iyi sürüşler.............
halilim çınarda olsaydım gelirdim faka izmirde olduğum dolayısıyla gelemedim ama gökanımın yardımcı olcağını bildiğim için numarasını verdim sana kusura bakma artık
ya kanka böyle deme yha ne bırakıyorum falan şu ekipte motoru bırakcak en son iki kişiyiz ...
güncellll.............
ne karataşı olum o iş yattı onun yerıne menderes balık keyfı yaptık o tarhte ben okay serhat
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)