valla herkes toplantı organızsayon dıe yırtınıp organızsyon yapıncada kımsenın gelmemesı hıc hos degıl ınsana ıster ıstemez bu davranıs koyar..zatn bu saatten sonra organızasyonlarda falan olmam buraya bunuda yazdım..ha kım gelır yanıma hacı gel yol yapalım derse seve seve yaparım..burdan planlanan organızsyonlara katılmıom ztn organızsyonda yapan yok aga...yapanlar bellı
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
beyler kimse yokken biz vardık bakın yapmayın biz bir aileyiz burda yeni gelenler için diyorum ne gökan bana ne ben gökana laf gelmesine izin veririm bu hayatta herkes kendine çeki düzen versin biz sürekli toplanıyoruz ....toplanmıyorsunuz okaya falan kalırsa falan demeyin
aga gruba bak kac kısıyz bıde toplantıya bak kac kısı gelıoo..ulen sen ben ıbo önder gercı önderde son aralar gelmemeye basladı ama...ya onu gectım motoru bırakan emre bıle gelıosa yanıı bazı seylerı asmamız lazım ama nerdee...sanalda motorculuk olmaz..motorcu yollarda olurr..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
ve ayrıca ben bırıne mantar motorcu demedın!!!MANTAR MOTORCU OLMAYIN BEYLER DEDIM bılmem anlatabıldım mı eger böle demıs olsam bu grubun ıcınde okay ıbo onder serhat vb... gıbı uzun yol yapan ınsanlar var onlarada demıs olurum bılmem anlatabıldım mı
selam kandiliniz mübarek olsun , takılmayın detaylara gelen gelir gelmeyeninde vardır muhakkak bir nedeni dert etmeyin hayatı yaşayın sıkıntı yapmayın nefes alın verin
motor üstünde iken vizörmü ne onu açın nefes alırken zorlanın felen filen işte hayatı yaşayın kısaca
kırsal, köy kesimlerinden geçer iken motor ile o buram buram kokan tezek kokusunu içinize çekin sonrada bu ne foktan bi koku deyin yahuuuuu
hayatınızı yaşayın
herkesin bayramını kutlar nice motorlu bayramlar dilerim özellikle önder okay gökhanım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
cümleten hayırlı bayramlar..özellikle ibo :Doldumu hacı :D
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, Mutluluk ve sağlık dilerim... Nice bayramlara..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
S.a arkadaşlar bende motora sevdalandım 125 veya 150cc bi scooter almayı düşünüyorum denizlideyim tavsiyeleriniz nelerdir varmı etrafta satılık?
beyler herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun en kısa zamandagörüşmek umuduyla bu hafta içi toplantı ayarlamayı düşünüyorum bilginize gençler....
Arkadaşlar özür dileyerek konu ile alakalı olmayan bir soru soracağım.
Denizli merkezde Sümerpark Alışveriş Merkezi yapılıyor. Bu inşaatın son durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
İnşaatın bir kaç resmini yayınlayan arkadaşa minnettar kalırım.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
valla bıldıgım kadarıyla daha ınsaat halında bıtmedı..ıcınde sanırım siteler falan olcak alısverıs merkezı o sekılde duymustum..daha tamamlanmadı ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...panyasi-4.html
beyler bişeyler yapalım diyorumm....!!!! (ISRARLA)
slm arkadaşlar.öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.toplantı yeriniz neresidir .kazasız belasız sürüşler hepinize.
[B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]
sabit bir yerimiz bulunmamaktadır
sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun
bu gün yarın toplanırız
arkadaşlar 15 eylül yani bu akşam saat 20.00 da recep yazıcıoğlu parkının en aşşadaki havuz var o kapının önünde buluşuyoruz herkes birbirine haber versin bu toplantıya katılım zorunludur
keşke göreydim gelirdim ama motorum yok :(
motosiklet istiyorum artık para para para..:salut::silent:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)