Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Denizli - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı bygkhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla dostum km yapmaksa sorun km kralı bende sadece ehlyetlıyken yaptıgım km bol hanelı ehlyetsızlerı saymıom..ayrıca km takan yok uzun yol yapıyosan yazın degıl yaz kıs suruyosan motorunu o zaman motorcuyum dıceksın ayrıca burda lafı sana söymededıgımde acık.yanı okaya gıdıp sormama gerek yok okay gelır bana böle böle dıe anlatır senın durumunu bılıyom hıc merak etme sen..
    Bana yada herhangi bir başkasına farketmez !! Böyle çirkin bir yorumu gelişi güzel kendini bir şey sanırmışçasına yapmak bence hiç hoş bir davranış değil. Daha fazla cevaplaşıp polemiğe girmenin anlamı yok bence. Herkez kendine göre motorcu diyorum bende ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    massey ferguson
    valla herkes toplantı organızsayon dıe yırtınıp organızsyon yapıncada kımsenın gelmemesı hıc hos degıl ınsana ıster ıstemez bu davranıs koyar..zatn bu saatten sonra organızasyonlarda falan olmam buraya bunuda yazdım..ha kım gelır yanıma hacı gel yol yapalım derse seve seve yaparım..burdan planlanan organızsyonlara katılmıom ztn organızsyonda yapan yok aga...yapanlar bellı
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    beyler kimse yokken biz vardık bakın yapmayın biz bir aileyiz burda yeni gelenler için diyorum ne gökan bana ne ben gökana laf gelmesine izin veririm bu hayatta herkes kendine çeki düzen versin biz sürekli toplanıyoruz ....toplanmıyorsunuz okaya falan kalırsa falan demeyin

Motosikleti
    massey ferguson
    aga gruba bak kac kısıyz bıde toplantıya bak kac kısı gelıoo..ulen sen ben ıbo önder gercı önderde son aralar gelmemeye basladı ama...ya onu gectım motoru bırakan emre bıle gelıosa yanıı bazı seylerı asmamız lazım ama nerdee...sanalda motorculuk olmaz..motorcu yollarda olurr..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

aga burda bı suru kısı var ama toplanmaya gelınce kımse olmuo ne ayak??o kadar toplantı toplantı dedınız ıftar yemegı duzenledık dun kımse gelmedı...mantar motorcu olmayın beyler olmuo böle....
    ve ayrıca ben bırıne mantar motorcu demedın!!!MANTAR MOTORCU OLMAYIN BEYLER DEDIM bılmem anlatabıldım mı eger böle demıs olsam bu grubun ıcınde okay ıbo onder serhat vb... gıbı uzun yol yapan ınsanlar var onlarada demıs olurum bılmem anlatabıldım mı

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    aga gruba bak kac kısıyz bıde toplantıya bak kac kısı gelıoo..ulen sen ben ıbo önder gercı önderde son aralar gelmemeye basladı ama...ya onu gectım motoru bırakan emre bıle gelıosa yanıı bazı seylerı asmamız lazım ama nerdee...sanalda motorculuk olmaz..motorcu yollarda olurr..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

ve ayrıca ben bırıne mantar motorcu demedın!!!MANTAR MOTORCU OLMAYIN BEYLER DEDIM bılmem anlatabıldım mı eger böle demıs olsam bu grubun ıcınde okay ıbo onder serhat vb... gıbı uzun yol yapan ınsanlar var onlarada demıs olurum bılmem anlatabıldım mı

tamam gökanım tamam olayı büyütmeyelim herkes yerinde iyi

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    selam kandiliniz mübarek olsun , takılmayın detaylara gelen gelir gelmeyeninde vardır muhakkak bir nedeni dert etmeyin hayatı yaşayın sıkıntı yapmayın nefes alın verin

motor üstünde iken vizörmü ne onu açın nefes alırken zorlanın felen filen işte hayatı yaşayın kısaca

kırsal, köy kesimlerinden geçer iken motor ile o buram buram kokan tezek kokusunu içinize çekin sonrada bu ne foktan bi koku deyin yahuuuuu

hayatınızı yaşayın

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    herkesin bayramını kutlar nice motorlu bayramlar dilerim özellikle önder okay gökhanım
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    MOTORA ATLARIM; BAYRAMINIZI GUTLARIM...

Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkesin bayramını kutlar nice motorlu bayramlar dilerim özellikle önder okay gökhanım
    Obaaa müdür bizim başımız kel mi yau???
    20

Motosikleti
    massey ferguson
    cümleten hayırlı bayramlar..özellikle ibo :Doldumu hacı :D

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, Mutluluk ve sağlık dilerim... Nice bayramlara..
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    herkese iyi bayramlar

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MOTORA ATLARIM; BAYRAMINIZI GUTLARIM...

Obaaa müdür bizim başımız kel mi yau???
    yok kardesim herkesin bayramını kutladım zaten orda benim niyetim bir öndere catmakdı
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

S.a arkadaşlar bende motora sevdalandım 125 veya 150cc bi scooter almayı düşünüyorum denizlideyim tavsiyeleriniz nelerdir varmı etrafta satılık?

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok kardesim herkesin bayramını kutladım zaten orda benim niyetim bir öndere catmakdı

alnımda "müsait çatınız" yazıyor sanki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

Alıntı Cedric adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a arkadaşlar bende motora sevdalandım 125 veya 150cc bi scooter almayı düşünüyorum denizlideyim tavsiyeleriniz nelerdir varmı etrafta satılık?

a.s inş. aradığın şekilde bir motor bulursun

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    beyler herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun en kısa zamandagörüşmek umuduyla bu hafta içi toplantı ayarlamayı düşünüyorum bilginize gençler....

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Arkadaşlar özür dileyerek konu ile alakalı olmayan bir soru soracağım.
    Denizli merkezde Sümerpark Alışveriş Merkezi yapılıyor. Bu inşaatın son durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    İnşaatın bir kaç resmini yayınlayan arkadaşa minnettar kalırım.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Motosikleti
    massey ferguson
    valla bıldıgım kadarıyla daha ınsaat halında bıtmedı..ıcınde sanırım siteler falan olcak alısverıs merkezı o sekılde duymustum..daha tamamlanmadı ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...panyasi-4.html

beyler bişeyler yapalım diyorumm....!!!! (ISRARLA)

Motosikleti
    BİSAN- ROADSTAR +SUZUKİ GSX-R 1300 hayabusa
    slm arkadaşlar.öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.toplantı yeriniz neresidir .kazasız belasız sürüşler hepinize.
    [B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı mclaren20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar.öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.toplantı yeriniz neresidir .kazasız belasız sürüşler hepinize.
    sabit bir yerimiz bulunmamaktadır

sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun

bu gün yarın toplanırız

arkadaşlar 15 eylül yani bu akşam saat 20.00 da recep yazıcıoğlu parkının en aşşadaki havuz var o kapının önünde buluşuyoruz herkes birbirine haber versin bu toplantıya katılım zorunludur

keşke göreydim gelirdim ama motorum yok :(
    motosiklet istiyorum artık para para para..:salut::silent:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler