daha ne geziler olcak da işte :D bizim uyuzluğumuz yüzünden olmuyo :D
daha ne geziler olcak da işte :D bizim uyuzluğumuz yüzünden olmuyo :D
evet iftar yemeyi güzel olur ramazan cadırı olabilir hehe
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
hilmi abi iki tane döner kapıp geleyim mi sana
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
slm arkadaşlar bende denizli merkezden savaş.aranıza katılmaktan mutluyum.bisan roadstar 250 cc hepinize kazasız belasız sürüşler diler .YAŞASIN SÜRÜŞ ÖZGÜRLÜĞÜ....
eyvallah kardeşim.yapacağınız etkinliği dört gözle bekliyorum.size katılmaktan mutluluk duyarım
Hilmi abi Allah seni davul etmeye sen benim boyumdan uzun olucak diye benide yicen bu gidişle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------
Hoşgeldiniz.
İmzamda bulunan grup msn ye davet ediyorum sizi,bekleriz
arkadaşlar okaYı beklerseniz daha çok beklersiniz gibime gelio ..
selam millet ben biraz eskiyim ama daha yeni geldim grad dink 250 cc
herkeşe selammm
aga burda bı suru kısı var ama toplanmaya gelınce kımse olmuo ne ayak??o kadar toplantı toplantı dedınız ıftar yemegı duzenledık dun kımse gelmedı...mantar motorcu olmayın beyler olmuo böle....
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
@bygkhn hocam burda taşı bana atmışsın sanırım? Üniversitede öğrenci olmamdan ötürü tatil sebebi ile şuanda memleketimdeyim. Bu açıdan yazın yaptığınız organizasyonların hiç birisine katılamadım. Katılamadığım içinde gayet üzgünüm. Neredeyse haftada 2-3 gün Okay hocamla netten görüşüyoruz. Ona beni sorarsan bilir.
Bu arada mantar motorcu falan diye hakarette bulunma istersen!! Bugüne kadar kimin ne tip aletleri, nerelerde, hangi organizasyonlarda kullandığını, kaç km. yaptığını bilmeden ön yargıda bulunup atıp tutmak çok ayıp bence! Asıl kimin ne kadar zamandır nasıl sürücü olduğunu bilmeden atıp tutmak gerçek bir Mantar Motorcuya yaraşır bir hareket bence..
valla dostum km yapmaksa sorun km kralı bende sadece ehlyetlıyken yaptıgım km bol hanelı ehlyetsızlerı saymıom..ayrıca km takan yok uzun yol yapıyosan yazın degıl yaz kıs suruyosan motorunu o zaman motorcuyum dıceksın ayrıca burda lafı sana söymededıgımde acık.yanı okaya gıdıp sormama gerek yok okay gelır bana böle böle dıe anlatır senın durumunu bılıyom hıc merak etme sen..
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)