Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar bodrum gezisi hakkında:(? uzakmı kaçtı yada fikir hoşunuza mı gitmedi??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

bu arada @BLACK_ICE hocam buyur burdan yak enstanteneye bak..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimsenin bi fikri yok mu arkadaşlar bodrum gezisi hakkında:(? uzakmı kaçtı yada fikir hoşunuza mı gitmedi??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

bu arada @BLACK_ICE hocam buyur burdan yak enstanteneye bak..

sevmedim ben ya çok abartı

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    peki @BLACK_ICE hocam bu ayın sonu, Ağustosun başı gibi bir bodrum gezisi fikrine ne dersin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    peki @BLACK_ICE hocam bu ayın sonu, Ağustosun başı gibi bir bodrum gezisi fikrine ne dersin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

hocam okay şuaralar motoru sogutuyor biraz uzun sürer sizin motorlar neden böyle bilmiyom hehe neyse arkadasın bir ara güzel bir gezi yapılacak herkesin madddi manevi olarak hazır oldugu bir tarifde
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam okay şuaralar motoru sogutuyor biraz uzun sürer sizin motorlar neden böyle bilmiyom hehe neyse arkadasın bir ara güzel bir gezi yapılacak herkesin madddi manevi olarak hazır oldugu bir tarifde
    valla hocam böle bi gezi yapsak, bi bodrum kalesini feht etsek çok güzel olur die düşünüyorum..

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    valla hocam böle bi gezi yapsak, bi bodrum kalesini feht etsek çok güzel olur die düşünüyorum..
    sen denizlidemisin hocam ne zaman gelecem ne yapacm bilgi ver
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen denizlidemisin hocam ne zaman gelecem ne yapacm bilgi ver
    hocam biz okayla tanıştık msnden, denizlidenim ben öğrenciyim spor akademisinde, ancak tatil mevzuu yüzünden memleketteyim ama temmuzun sonu ağustosun başı gibi orda olucam, geldiğimde de bi gezi daha olur mu die düşündüm işte, orda olsaydım fethiye gezisine bende katılıcaktım sizinle..

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    hocam biz okayla tanıştık msnden, denizlidenim ben öğrenciyim spor akademisinde, ancak tatil mevzuu yüzünden memleketteyim ama temmuzun sonu ağustosun başı gibi orda olucam, geldiğimde de bi gezi daha olur mu die düşündüm işte, orda olsaydım fethiye gezisine bende katılıcaktım sizinle..
    walla bakalım işte bana uyar bana her yol paris farketmez yani gelirsin tanışırız bodrum uzak ama didim olabilir ama bakalım çünkü fethiye yepatık yeni ayın biri gibi kefe gezisi olcak konaklamalı bakalım sen bi gel bi oturalım sunarsın fikrini değerlendirelim bir ama önce oturup konuşmamız lazım kardeşim

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    niye hep deniz kenarı tatil mekanlarını düşünüyoruz;
    mesela sını siz düşünün ben bulamadım doğrusu...
    20

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye hep deniz kenarı tatil mekanlarını düşünüyoruz;
    mesela sını siz düşünün ben bulamadım doğrusu...
    ne biliyim hocam bodrum, kale male, koylar, kızlar daha farklı olur hem mesafede biraz daha uzun olduğu için daha zevkli olabilir die düşündüm, ama tabi dediğin gibi deniz kenarı olması şart değil, değişik fikirlere açığız..

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    ne biliyim hocam bodrum, kale male, koylar, kızlar daha farklı olur hem mesafede biraz daha uzun olduğu için daha zevkli olabilir die düşündüm, ama tabi dediğin gibi deniz kenarı olması şart değil, değişik fikirlere açığız..
    ırak uyarmı :D

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ırak uyarmı :D
    bu bana mı cevap yoksa @sey_47 'yemi ?

Motosikleti
    BWS 100
    bu bana mı cevap yoksa @sey_47 'yemi ?
    ibrahim benim adım daha tanışmak nasip olmadı ama olsun,

iyi ozmn deniz kenarlarına devam ozmn, deniz olmayan yer ırak oluyorsa boşverin denizi olan yere razıyım ben.
    20

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ibrahim benim adım daha tanışmak nasip olmadı ama olsun,

iyi ozmn deniz kenarlarına devam ozmn, deniz olmayan yer ırak oluyorsa boşverin denizi olan yere razıyım ben.
    eyvallah hocam Halil benim adımda tanıştığıma memnun oldum burdan olsada inşallah Denizliye geldiğimde herkezle tanışcaz Dnizli Mt üyelerinin
    Bence de Okay' da böle fikirler varken deniz kenarından devam etmek daha iyi gibi geldi bi an..

Motosikleti
    BWS 100
    eyvallah hocam Halil benim adımda tanıştığıma memnun oldum burdan olsada inşallah Denizliye geldiğimde herkezle tanışcaz Dnizli Mt üyelerinin
    Bence de Okay' da böle fikirler varken deniz kenarından devam etmek daha iyi gibi geldi bi an..
    boşver ben bişey demedim deniz harici biyere gidelim diye. okayla biz deniz kenarına gidelim
    dağ taş orman görelim dedik adam çölü getirdi önümüze
    20

sizden bir ricam olacak denizlide motor kiralamak istiyorum fakat bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz ?

Motosikleti
    massey ferguson
    valla hocam ırakı bılmemde karadenız turu dusunuom acıkcası..ama bellıde olmaz son anda cayabılırım...neyse dakılın bakalım kafanıza gore az pıyasada yokumm
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    okay hocam nasıl buldun çalışma mı?

hani seninle en son konuşmuştuk egsoz işini beraber yaptırırız diye, acaba bu tarz bişey yapar mı o senin dediğin yer? yada yaptıracak bi yer bulabilirmiyiz? EE biliosun bizim motorlar minichopper, ona görede bi egsoz yaptırmak gerek diye düşündüm çok mu fantazi kaçmışım? yapacak bi kaç yer var istanbul' da ama maliyeti fazla tahmin ettiğin gibi..

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı bygkhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hocam ırakı bılmemde karadenız turu dusunuom acıkcası..ama bellıde olmaz son anda cayabılırım...neyse dakılın bakalım kafanıza gore az pıyasada yokumm

yokum diyor gökan kutuna mı gidiceksin kardeşim sen onu bunu geç de hafta içi napıoz ben didimden döndüm

okay hocam nasıl buldun çalışma mı?

hani seninle en son konuşmuştuk egsoz işini beraber yaptırırız diye, acaba bu tarz bişey yapar mı o senin dediğin yer? yada yaptıracak bi yer bulabilirmiyiz? EE biliosun bizim motorlar minichopper, ona görede bi egsoz yaptırmak gerek diye düşündüm çok mu fantazi kaçmışım? yapacak bi kaç yer var istanbul' da ama maliyeti fazla tahmin ettiğin gibi..
    tekli olsa daha ii gibi

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    14 temmuz 2010
    yer :demokrasi meydanı arkası trampolin
    saat : 20.00

genel toplantı herkesin gelmesi zorunludur

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler