eyvallah beyler saoLun yardımlarınız için, okay kardeşiminde fikrini alıcam elbette bu konuda, onun çevresi baya bi geniş.
Bu arada @ sey_47 hocam demek 200cc yapalım dediler hA valla oluosa 150 değil 200 yaptırırım tabii ama, @cardoso hocam dediğini tam anlayamadım okayın motoru 1100cc mi yaptılar ? şaka yapıosun sanırım..
haha ilahi hilmi abi sıfırı fazla koydun sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
benim pek bi bilgim yok ama bence gereksiz boşuna yaptırmana gerek yok
adamlar o motorun yapısına eğer 150 cc yi uygun görseler takardılar zaten 125 cc uygun görmüşler onu takmışlar fazla şaseyi zorlamamak gerek sadece öneri benimki bi ara bende düşündümde gerek yok yani
ama yinede sen bilirsin araştır düşün
Beyler şu motor silindir hacmi piston olayına benim şöyle bir hatıram var. 1 haftya olmadı toplandığımız gün motoru çıkardığımda;
Daha önce nurmotorun takmış olduğu piston 196cc lik miş...
Ama benim motorun silindirini Motomuratta ölçüme götürdüğümüzde 250cc çıktı
şu anda motorda 250cc lik piston var.
Yanlışım varsa bi bilen düzeltsin...
pistonu büyütmenizin tek faydası torkunu yani yokuş yukarı veya ağırlık çekişini etkiler
eğer motorun hızıyla oynamak istiyosanız aktarım sistemini pistonla eşdeğer olarak büyütmeniz gerekir..
saygılar sevgiler vs.
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
valla benım tek bıldıgım konu var.gezi noldu bee??
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
beyler yarın aksam 8 de forum çamlıkda gene aynı yerde toplanıyoruz herkes duymayanlara bıldırsın...gönül kahvesının ordayız gene haberınız olsun yok bulamadım edemedım olmasın
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
tabiki buna zinci dişli büyütme fren sistemini güçlendirme de dahil olacaktı
beyler toplantı nooldu yAa yaptınız mı? resimleri bekledim yine ama bu sefer bi hareket olmadı..
arkadaşlar gezi fotoları aşağıdaki linktedir bakmanızı tavsiye ederim http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=942ef69317
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)