yaaa sen ol 12 saat beklerim yahu
kola çekirdek almak için rüşveti biraz daha fazla verse idin bu foyanı oprtaya dökmez idim :D
verdim motoru yarın alacağım aşama doğru
evet güzel bir toplantı idi aksiliklerle geldim ama bügün hepsini halletdim pazar günü rock festivalı varmıs acıkhavada gidelim ne dersiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
len senin okuyacayım üniversitenin sayı saymasını bilmiyon daha biz aksam kaç kisiydik
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
hilmi abi bi dahaki toplantıda okaya ders vericez bu konuda para verirken bile yanlış veriyor mavi para sarı para diyor hala:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
Teşekkürlerrr zaten biliyorsunuz 6 yıla yaklaşsada sıfır gibi,gözüm gibi bakıyorum :D
onllıne olan arkdaslar msnye beklıoz hepınızı.............acillllllllllllllllllllllllll
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
lambada lamba
ne olucaksa yazalım lütfen buraya,heryere afiş asalım herkes duysun duymayanın kendi sorunu
3-4 temmuzda gezi vardır rota güzergah ve tüm ihtiyaçlar bu akşama kadar belli olucaktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ku%C5%9Fp%C4%B1n ar+Mh.,+Denizli+20020,+T%C3%BCrkiye+(Denizli+Lises i)&daddr=Fethiye+Otogar,+48300+Fethiye,+T%C3%B Crkiye&hl=tr&geocode=FVpNQAIdise7ASE-j3j9sPZ12A%3BFebWLgId5YC8ASlvWY2a-0PAFDHIvCb9bpYUZQ&mra=pe&mrcr=0&sll=37 .196164,29.107723&sspn=1.214241,1.766052&i e=UTF8&ll=37.195331,29.124756&spn=1.149,0. 38561&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Ku%C5%9Fp%C4%B 1nar+Mh.,+Denizli+20020,+T%C3%BCrkiye+(Denizli+Lis esi)&daddr=Fethiye+Otogar,+48300+Fethiye,+T%C3 %BCrkiye&hl=tr&geocode=FVpNQAIdise7ASE-j3j9sPZ12A%3BFebWLgId5YC8ASlvWY2a-0PAFDHIvCb9bpYUZQ&mra=pe&mrcr=0&sll=37 .196164,29.107723&sspn=1.214241,1.766052&i e=UTF8&ll=37.195331,29.124756&spn=1.149,0. 38561" style="color:#0000FF;text-align:left">Daha Büyük Haritayı Görüntüle</a></small>
forumad html engelli okay o kod görüntülenmez
aktivitelere açtık ama daha onaylanmadı ????? onaylansa direk sitenin linkini koyucam inş hemen onaylanır .
Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------
buarada gidon ve sert yan çantaları ben temin edicem sadece takabilecek ilgili sabırlı ve dürüst düzgün çalışan bir ustaya ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim. Denizli MT grubunu Mondial 125ZN sayfasını takip etmekten takip edemiyordum ama, bu gece biraz göz gezdirdim sayfalarda herkez samimi ve süper bir grup oluşmuş burda Benide aranıza alırsanız sevinirim, yardımlarınızı bekliyorum ustalar..
[QUOTE=hllmr;2090626]Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..[COLOR="Silver"]
gurup msnini ekle kardeşim 3-4 temmuz da fethiyeye gidiyoruz yanlara sert çanta olayına gelince onu bende düşünüyorum bendede siyah zn 125 var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
.................................
[/QUOTE]gurup msnini ekle kardeşim 3-4 temmuz da fethiyeye gidiyoruz yanlara sert çanta olayına gelince onu bende düşünüyorum bendede siyah zn 125 var[COLOR="Silver"]
.................................[/QUOTE]
hocam eyvallah ekledim msne, buarada düşünürsen beraber alabiliriz çantaları, gidondan şimdilik vazgeçtim, 250 MCT gidonu taktırmayı düşündüm biara ama fazla abartı olup, hem görünüm açısından kötü olucağını hemde sürüş konforu açısından rahatsız ediceğini düşündüm, vazgeçtim. Ama yan çantalarda kararlıyım 250MCT nin yan çantalarının bağlantı aparatlarıyla ve sinyalleriyle sıfır fiyat şuan için toplamda 160TL.ye gelmekte. Düşünürsen beraber alırız, beraber bildiğin iyi ve uğraşacak bir usta varsa gider hallettiririz..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)