Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet size yöneticiyim diye geniçipde en erken toplanma yerinde olması gerekirken 45 dakika sonra gelen yönetici adı altında bulunan ve pişkin pişkin sırıtan okayın resmini gösteriyorum

nolmuş hacı az bekleyin hep ben mi beklicem sizi

olur böyle vakkalar önder çirkefi yakalar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    yaaa sen ol 12 saat beklerim yahu

kola çekirdek almak için rüşveti biraz daha fazla verse idin bu foyanı oprtaya dökmez idim :D

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    yaaa sen ol 12 saat beklerim yahu

kola çekirdek almak için rüşveti biraz daha fazla verse idin bu foyanı oprtaya dökmez idim :D
    aga sağolasın iltifatın için daha ne kadar vercektim la para iliğimi kuruyon her toplantıda gezide

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga sağolasın iltifatın için daha ne kadar vercektim la para iliğimi kuruyon her toplantıda gezide

ne yapim seni baba gibi belledim artık baba harclık versene motoru yaptırıcam :D:D

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    ne yapim seni baba gibi belledim artık baba harclık versene motoru yaptırıcam :D:D
    alcam ben seni artık kütüğüme yakındır akşama napıyoq bi proğram yapalım

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    alcam ben seni artık kütüğüme yakındır akşama napıyoq bi proğram yapalım
    bugün akşama bişiy yapamayız büyük ihtimal yarında motoru yaptırıcam ben

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    verdim motoru yarın alacağım aşama doğru

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    verdim motoru yarın alacağım aşama doğru
    helall iyi iyi "sıfır" gibi olur inşallah
    20

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    evet güzel bir toplantı idi aksiliklerle geldim ama bügün hepsini halletdim pazar günü rock festivalı varmıs acıkhavada gidelim ne dersiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

walla herkes toplantı toplantı diye ömrümü yedi akşam 4 kişiydik gelen arkadaşlara teşekkürler

len senin okuyacayım üniversitenin sayı saymasını bilmiyon daha biz aksam kaç kisiydik
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    hilmi abi bi dahaki toplantıda okaya ders vericez bu konuda para verirken bile yanlış veriyor mavi para sarı para diyor hala:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helall iyi iyi "sıfır" gibi olur inşallah

Teşekkürlerrr zaten biliyorsunuz 6 yıla yaklaşsada sıfır gibi,gözüm gibi bakıyorum :D

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    hilmi abi bi dahaki toplantıda okaya ders vericez bu konuda para verirken bile yanlış veriyor mavi para sarı para diyor hala:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Teşekkürlerrr zaten biliyorsunuz 6 yıla yaklaşsada sıfır gibi,gözüm gibi bakıyorum :D

6 yıl bakım yaptırmazsan çöker tabi

Motosikleti
    massey ferguson
    onllıne olan arkdaslar msnye beklıoz hepınızı.............acillllllllllllllllllllllllll
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    lambada lamba
    ne olucaksa yazalım lütfen buraya,heryere afiş asalım herkes duysun duymayanın kendi sorunu

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    3-4 temmuzda gezi vardır rota güzergah ve tüm ihtiyaçlar bu akşama kadar belli olucaktır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ku%C5%9Fp%C4%B1n ar+Mh.,+Denizli+20020,+T%C3%BCrkiye+(Denizli+Lises i)&daddr=Fethiye+Otogar,+48300+Fethiye,+T%C3%B Crkiye&hl=tr&geocode=FVpNQAIdise7ASE-j3j9sPZ12A%3BFebWLgId5YC8ASlvWY2a-0PAFDHIvCb9bpYUZQ&mra=pe&mrcr=0&sll=37 .196164,29.107723&sspn=1.214241,1.766052&i e=UTF8&ll=37.195331,29.124756&spn=1.149,0. 38561&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Ku%C5%9Fp%C4%B 1nar+Mh.,+Denizli+20020,+T%C3%BCrkiye+(Denizli+Lis esi)&daddr=Fethiye+Otogar,+48300+Fethiye,+T%C3 %BCrkiye&hl=tr&geocode=FVpNQAIdise7ASE-j3j9sPZ12A%3BFebWLgId5YC8ASlvWY2a-0PAFDHIvCb9bpYUZQ&mra=pe&mrcr=0&sll=37 .196164,29.107723&sspn=1.214241,1.766052&i e=UTF8&ll=37.195331,29.124756&spn=1.149,0. 38561" style="color:#0000FF;text-align:left">Daha Büyük Haritayı Görüntüle</a></small>

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    forumad html engelli okay o kod görüntülenmez

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    aktivitelere açtık ama daha onaylanmadı ????? onaylansa direk sitenin linkini koyucam inş hemen onaylanır .

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------

Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..
    buarada gidon ve sert yan çantaları ben temin edicem sadece takabilecek ilgili sabırlı ve dürüst düzgün çalışan bir ustaya ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim. Denizli MT grubunu Mondial 125ZN sayfasını takip etmekten takip edemiyordum ama, bu gece biraz göz gezdirdim sayfalarda herkez samimi ve süper bir grup oluşmuş burda Benide aranıza alırsanız sevinirim, yardımlarınızı bekliyorum ustalar..

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    [QUOTE=hllmr;2090626]Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..[COLOR="Silver"]

gurup msnini ekle kardeşim 3-4 temmuz da fethiyeye gidiyoruz yanlara sert çanta olayına gelince onu bende düşünüyorum bendede siyah zn 125 var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

3-4 temmuz 2010 tarihinde denizli mt ailesi olarak fethiyeye gidiyoruz konaklamalı olup proğram aşağıdaki gibi olacaktır tüm mt ailesi davetlidir.

3 temmuz saat 04.30 denizli belediyesi önünden hareket istikamet fethiye yol 184 km .
    yol güzergahı haritadaki gibidir , yolda dinlenme ,kahvaltı,benzin molaları verilecektir.
    ilk gün kamp alanına yerleşim ve aktiviteler akşam mangal ve devamında fethiye şehir içi gezisi .
    4 temmuz gündüz aktiviteleri ve akşam 5 de geri dönüş.

konaklama ücreti toplam 15 tl dir.

.................................

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    [/QUOTE]gurup msnini ekle kardeşim 3-4 temmuz da fethiyeye gidiyoruz yanlara sert çanta olayına gelince onu bende düşünüyorum bendede siyah zn 125 var[COLOR="Silver"]
    .................................[/QUOTE]

hocam eyvallah ekledim msne, buarada düşünürsen beraber alabiliriz çantaları, gidondan şimdilik vazgeçtim, 250 MCT gidonu taktırmayı düşündüm biara ama fazla abartı olup, hem görünüm açısından kötü olucağını hemde sürüş konforu açısından rahatsız ediceğini düşündüm, vazgeçtim. Ama yan çantalarda kararlıyım 250MCT nin yan çantalarının bağlantı aparatlarıyla ve sinyalleriyle sıfır fiyat şuan için toplamda 160TL.ye gelmekte. Düşünürsen beraber alırız, beraber bildiğin iyi ve uğraşacak bir usta varsa gider hallettiririz..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler