ben walla cyber warriror sitesine girerken bile bu kadar uğraşmadım ama bunlar tatlı uğraş sabırla bekliyorum ekibe duyurulur.....
--------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar pazar günü bizim dersanenin gecesi varda dersane önünden servis kalkacakmış acaba diyorum beni pazar günü geceye biri atabilirmi ????
hem atraksyon olur nolurrrrr...... oraya servisle gimek istemiyorum
Hasan iyiki doğdun kardeşim...Denizlide bana ilgi alaka gösteren tanışma şerefine ulaştığım tüm arkadaşlara sevgiler...Hasanda sağolsun cbr sini verdi...Denizli sokaklarında güzel bi tur attım...selamlar dostlar...şu an İzmir Karşıyakadayım...Seyyah Kedi nickli abimizle MD İzmir London Bara uçucaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
1-) free_eagles------ özgür
2-) crazy_devil------ serdar
3-) selçuk1981------ kursat
4-) poseidon_20----- ibrahim
5-) cardoso--------- hilmi
6-)h@s@n--------- hasan
7-)orioneren--------ramazan
8-)omega---------barıs
9_)juniyear-------eyüp
10-)okaysen-------okay
11_)madpervert ------
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Hasancığım doğumgünün kutlu olsun
Nice yıllara motor sırtında ulaşmanı dilerim
Yeni avatarın bayağı bi hoşmuşşş.... Şu ''H'' nin orta çizgisi honda müşterisini mi simgeliyor? Meraktan yaniii....
Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
mrb arkadaşlar.ismim ÖZTAN.Denizliliyim.ama merkezden değil.Acıpayam/Çakır Köyü.işin daha kötüsü şuanda Denizliden kilometrelerce uzakta;Kilis te görev yapıyorum.Ama genede has mı has Denizlili ve de motor delisiyim.bu siteye yeni yeni takılmaya başladım.yazın nasip olursa 1 aylığına motorumla Denizli ye gelecem.hakkınızda birazdaha geniş bilgi edinmek istiyorum.mesela toplam kaç kişi ve kim de hangi motordan var (bende kinroad xt 150,chopper/cruiser tarzı bi motor var). neler yapıyosunuz.toplu turlar atıyomusunuz Denizlide.Müsait olursak oraya gelince sizinle tanışıp bilgi alışverişi yapıp belki küçük turlar atmak isterim.Ayrıca bu topic i açan arkadaşa da teşekkürü bir borç bilirim.Hepinize saygılar sunar keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.
buyur gel demek serdara düşer ilk başta ama olsun ben diyeyim buyur gel her zaman bekleriz
bu arada özgür benim konulara cevap yazarak topici meşgu etme.....
12_)Mete_Han_______mete han....cardoso adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mrb Öztan hocam sen hele bi gelde biz buluşmayı ayarlarız konuşuruzda ufak gezintilede yaparız.bu ara toplanıp çok motorla tur atamıyoruz malesef çünkü iki arkadaşımız kaza geçirdi.ama yinede artçı olarak alıp geziyoruz...görüşmek üzeresogulcan adlı üyeden alıntı
B rh +(pozitif)
Gel ne olursan ol gel...demiş Mevlana.
Gelen kimseye GELME demeyiz biz tüm MT'ler olarak.Ancak şu var;her gelenin önce kişiliğinin ne olduğunu anlamaya çalışırız.Sonra ise grup sürüşündeki hassasiyetine bakar,düzeltilmesi gerekenler varsa düzeltmeye çalışırız.Sonra da nacizâne Denizli MT ekibimize alırız.Ekip yavaş yavaş tamamlanıyor.İbrahim motorunu dün almış.Servise bırakacak.Benimki de malum;serviste.En kısa zamanda hep beraber tekrar grup sürüşlerine başlayacağız inşallah.
Posedion_20 (Mondial 125 Mt)
free_eagles (Yamaha ybr 125)
selcuk1981 (Yamaha ybr 125)
crazy_devil (Mondial 250 Mct devilson )
okaysen (Öss'den sonra)
juniyear (Keeway SL150)
H@san (Honda Cbr 125)
Omega (Askerlikten sonra olacak işallah)
Madpervert (Dayun olacak işallah)
Cardosa (Keeway SL150 alacak işallah)
Bu arada öyle haybeden bende denizlideyim,sizlere katılmak istiyorum...vs. diyen arkadaşları bir kaç kez görmeden,tanışmadan;Denizli Mt ekibi listesine isimlerini yazmıyoruz.Bu yazdıklarımız da görüştüğümüz,ekiple kaynaşabilenler.
Saygılar
Marko abi çok sağol inşallah hepimiz için olsun bu dileklerokram adlı üyeden alıntı
resmi buldum dedim benim avatarım bu olmalı ortadakinin kim olduğunu henüz kestirebilmiş değilim müşteriye benziyo yani bana ama honda hayranlarınıda temsil ediyo olabilir. herkese çok teşekkürler tüm denizli mt ailesine ve doğum günümü kutlayan herkese hayatımdaki en güzel doğum günü oldu diyebilirim
CBR 125 R
eyvallah arkadaşlar!ilginize teşekkür ederim.üye konusundaki hassasiyetini çok iyi anlıyorum serdar.öyle motorcuyum demekle motorcu olunmaz bunu bende çok iyi biliyorum.valla sizi bilmem ama biz dün gece Galatasaray ve Denizlinin zaferinden sonra 250 motorluk bi konvoy yaptık.çok ciddiyim.müthiş bişeydi valla.hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm ve yaşadım.egzoz kokusu adamı delirtiyodu valla(!)...ben zaten burda öğretmenim.sadece yazları geliyorum oraya.sizinle sık sık buluşmam gibi bi durum yok tabiki.ama sadece geldiğimde yabancılık çekmek istemem memleketimde.vede ordaki motor ortamı servis ve işlerin yürümesi hakkında bilgilerinize başvurmak durumundayım haliyle.bir elin nesi var motorcunun egzoz sesi var saygılar...
bu arada unutmadan kaza geçirenlere geçmiş olsun umarım bu son kazaları olur!
Bizleri anlayışla karşıladığın için teşekkür ederiz öğretmenim.Ekibimizde siz gibi bilinçli,gerçek motor tutkunu insanları her zaman görmek isteriz.Beni yanlış anlamadığınıza sevindim.
crazy_devil adlı üyeden alıntı
atma len niyazi...kafa dengi olmayanları dövüyonuz işte...niye bunları yazmıyon...dürüst ol canımı ye...ben misafir olarak geldim...cafe önünde cardoso ve sen giriştiniz bana...ama MT ailesi dedik elimizi kaldırmadık...canınız sağolsun...
yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyerekten sözlerime başlıyım
Öztan hocam malum ben ve serdar arkadaşımız kaza yaptı öle eskisi gibi toplanılıp gezemiyoz ama 1-2 haftaya kadar tayfa düzene girer ve tekrar gezilere başlarız.
Okay yavrucuğum boş şeylerle topic i şişirme biz ciddi bi grubuz ona göre
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
biraz önce msn den Hilmi ile konuştuk.Serdar la beraberlermiş, baya genç bi ekipmişsiniz.ben açıkcası daha yaşlı bi grup bekliyodum.ama genç olması daha iyi.ne varsa gençlerde var zaten.
arkadaşlar denizli MT yi bu iki organizasyonda da görmek isteriz teklif bizden katılım sizden hadi bakalımmm
12 mayıs marmaris gezisi......!!!
19-21 mayıs Motofast Urla Festivali
Ya tabiki de dede değiliz.bizde genciz daha,en azından öyle hissediyoz ama demek istediğim ben grubun bu kadar genç olacağını tahmin etmiyodum ve şaşırdım açıkcası.olay bundan ibaret.bu arada dayısı Çakırlı olan arkadaş: dayının adı ne?ne iş yapar?belki tanırım!cardoso adlı üyeden alıntı
BEN DEDEYIM ne olmus yanı Dedeyız dıye motorculugu bırakacakmıyız .... 29 senedır bınıyoruz yetmedı emeklı oldukya esas artık bundan sonra bınecegız ustelık su anda denızlı'deyım.... gelır dagıtırım oraları bak.... ISTEN EMEKLI OLUN AMA HAYATTAN ASLA... aynen benım gıbı.sogulcan adlı üyeden alıntı
Sağolasın kenan kardeşim ama 19-21 Mayıs tarihlerine kendimizi inan hazırlayamayız.Bu gezinize katılamasak bile;bu hafta sonu yapacağımız yaz gezi planlaması toplantısında 2 Haziran konusunda bişeyler düşünebiliriz.Hele biz Denizli Mt olarak Yaz Gezi Planlamamızı bi yapalım da gerisi allah kerim.Yine de nazik teklifiniz için teşekkürler İzmir Mt.
Voyager dedeciğim;insan denizli'ye kadar gelirde crazy_devilin bi çayını içmeden gidermi yahu.Teessüf ederim. Ama gelirim dersen hemen özelden bi mesaj atayım sana;dükkanı tarif edeyim.Bu arada tabi denizlide şu an acaip bi yağmur da var ama. neyseeee.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)