Gezelim diyen varmı bakıyım
eğer varsa cumartesi ben Marmok a katılmak üzere Fethiyeye yola çıkıyom..
İsteyen Gelsin...
Gelmek İsteyen rkadaşlar Toplu sürüş kurallarını öğrensin Ben bilmiyom siyen bana msnden ulaşsın....
Hadi Mucxx ....
Gezelim diyen varmı bakıyım
eğer varsa cumartesi ben Marmok a katılmak üzere Fethiyeye yola çıkıyom..
İsteyen Gelsin...
Gelmek İsteyen rkadaşlar Toplu sürüş kurallarını öğrensin Ben bilmiyom siyen bana msnden ulaşsın....
Hadi Mucxx ....
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
şimdi sayın üyecim burda denizli mt den ik sayfaya bakarsan kalan tek ben varım ve gelen arkadaşlar arasında en çok ben ve gkanı dinlerler biz denizli mt olarak marmok gezisi düşünmüyoruz ......
gezilere katılmak ve toplu sürüş kurallarını uyup gurubu tehlikeye atmadığın denenir ve yaptığımız gezilere anccak o şekilde katılabilirsin...
ben zaten gelmek isteyenle konuşuyom sen gelmek istemiyosan ayrı konu
bu arada topicte önce üye olman ki( ben senin üyen değil motosiklet.net'inüyesiyim) tutup senin mt denizli başkanı yapmaz eğer öyle bi seçim olduysada benim haberim ytok keşke olaydı....
bi de kusura bakma ama sen kimsinde denizli mt adına söz alıp konuşuyosun ve kaçtane toplu sürüşün var da ve ne belgen varda sen insanları sınıyosun .....
konuşmalarına biras seviye ver....
sen bu saatten sonra üste para versende ben seninle yola çıkmam...
motorcu dediğin saygılı ve kendini bilen insandır .
ukalalık kendini beğenmişlik ve egoistlik motorcunun sonunu getirir
hadi şimdi nereye gidiyosan git
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
Sitemizde horoz dövüşü yasaktır lütfen sakin olalım.......... !!!!!!!!!!!!!!!
yooo kavga mavga yok müdür :D
arkdaslar kavga yok..herkes surusune guvendıgı kısıyle yola cıksınn.yok yere yıpratmayınn bırbırınızı..grup surus vs gıbı seylerde sanalda olmaz yola cıkınca bllı olr hersey.bırbırını bılenler bılır kım kımınle cıkmak ısterse cıksın...okay ne zaman gelıon bu arada hacıı sen??
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
hacı süpriz belki yarın belki yarındanda yakın süpriz ama yakındır hemde çok yakın bi yerden haber bekliom oklenirse 2 güne gelirim
beyler herkes grup msnsını eklesın yada gokhan.tas@hotmail.com adresını eklesın daha saglıklı ırtıbat kurmammız acısından bu onemlıı yapcamız seylerı burdan duyurmaya kalkınca baya zaman alıo cunku bu...ilginiz için teşkkrler sımdıden
orti zaten herrkes gurubu eklio orda var ben yatıyom şimdi az uykum var gece kalkar bakarım durumlara
laba laba laba laba laba laba
haydi gençler
imzamda bulunan adresi ekleyin grup msn adresimiz
gurup olayı demişken müdür beniim yazın izmirde olma ihtimalim var 1 ay kadar
lennnn okay gelirsem yanına severim denizli mt yi sahiplendin len tabusu kimde sendemi alalala ne yapıyorsunuz yokmu birseyler
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
arkadaşlar herkese selamlarımı iletiyorum hayırlı cumalar
nasipse 19 haziran da denizlide olmayı düşünüyorum bir günlük bir konaklama olacak
tavsiyeleriniz varsa yada paylaşmak istediğiniz (gezilecek görülecek yerler hakkında) sevinirim
dostum geldıgınde bana ulas.kalcak yer gezılcek yer beraber ayarlarız butcene gore bısıler.motorla gelceksen artcın olmazsa seve seve gotururum denızılnıın her yerıne(ne yazkkı motor kazalı benım o yuzden)her zmn beklerım kardesım 539 260 02 47 burdan her zmn ulasabılırsn yada gokhan.tas@hotmail.com beklıomm
kafanızı kıracam nerdesiniz hadi gezelim mangal yapalım tanısalım oturalım hadiii
okay geldinmi sen nerdesin
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)