Selamın aleyküm arkadaşlar.
Artık bende burdayım.
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Artık bende burdayım.
ben 18 yaşında denizli merkezde oturan ve bu yaza ninja 250r ile 125 cc ye veda edip racing hayatına başlamaya karar veren siz gibi motor tutkunuyum. ninja 250r da tecrübe kazanıp daha sonra 600 rr yada r6 ya geçmeyi düşünen siz gibi biriyim işte. sorunuz varsa sorun söyleyeyim
Varya ne diyim ki sizlere. İnsan en azından selamımı alır..
Denizlili bi arkadaşımız daha geldi diye sevineceğiniz yerde bi cevap yazmaya dahi tenezzül etmemişsiniz..
Hoşbulduk arkadaşlar hoşbulduk...
Hoşbulduk arkadaşlar önemli deil bizim tanışmamızda böle oldu artık napalım
dostlar tanışma / kaynaşma yerimiz sadece burası mı?
şimdilik burası ben gelinceye kadar :D
kardeş ben gelmeden gökanım benim motoru alcak evden sevvise bırakcak gelince alcam motoru geldiğimn hafta sonusu gezi var paraları yastık altı yapın şimdiden
merhaba arkadaşlar.bir xt kullanıcısı olarak aranızdabulunmak güzel.
herkese iyi sürüşler
s.a arkadaşlar ben mehmet. Denizliliyim. Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ybr 125 (2006) kullanıyorum. Yazları sizinle beraber geziler yapmayı çok isterim.
Arkdaşlar birde size bikaç sorum olacak. İnşallah yakın bir zaman içerisinde kawasaki z750 almayı planlıyorum. kawasakinin denizli yetkili satıcısı ve servisleri nasıldır güvenilir midir? kaliteli midir? yardımcı olursanız sevinirim
Kazasız belasız yolculuklarda görüşmek dileğiyle arkadaşlar...
walla ben duymadım pek araştır derim çünkü şu ara denizlide fazla servis yok gibi kaliteli[/QUOTE]
Haklısınız ybr için bile kaliteli bir servis yok. rekor motor var gittiğim ama o kdar da iyi bir servis değil orjinal parça fln zor bulunuyor.
Kawasaki için denizlide
Yetkili Satıcı bir tane var:
Kurtoğlu Ltd.
Yetkili serviste 3 tane:
Şahin motor
Gülay çabuk motorium
Moto murat
http://www.kawasaki.com.tr/yetkili-servis.html
Motor genelde istanbulda olacak zaten. sadece periyodik bakımlarını yaptıracam denizlide. tabi inşallah arıza fln yapmazsa. İstanbulda distribütör
Zmoto var zaten orada sıkıntı olmaz.. Acaba Kurtoğlunun elinde z750 var mıdır? yoksa sipariş üzerine mi getirir
gençler yoklugum hıssedılıomu beeee......yenı arkdaslarda bomba gıbı yoklgm hıssedılmez gıbı gelıo ya hadı neyse :D yaz gelsnde gezılerde bulunmak nasıp kısmet artık hadı hyrlısı....bende mehmet abı gıbı koseme cekılıp sız genclere bakmak ıstıom :D
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)