ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle
ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle
bayramınız mübarek olsun
selam hemşerilerim ben de sonunda aranıza katıldım.yıllardır içimde kalmış motor sevdasını bugünlerde tatmaya başladım trafiğe çıktım en sonunda.biraz daha deneyim kazanıp içinde motor sevdası olan arkadaşlarımın inşallah kanına girerim onları da motor sahibi yaparız.
benoktabe dostum hoşgeldin
Nerede oturuyorsun?
Gel bi ara tanisalim görüşelim
Hadi iyi günler. Nice kazasız belasız kmler..
20
bekleriz abi.yerimiz belli herzamanki gibi grup msnsine beklerimordan daha iyi irtibata geçebiliriz
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
ÜÇLERDE OTURUYORUM.YA İŞ GÜÇ MSNYE GİREMİYORUM GİRSEM BİLE KONUŞAMIYORUM.
ya beyler ben trafiğe daha yeni çıktım millet tersini diyo ama öle sıkıştırmıyo araçlar yol veriyo siz ne diyosunuz?
sen daha tam denizli içinde gezmemişsin biraz daha gez bak neler çıkıcak karşına
çamlık çınar ana yolardan geçtim ama ara sokakalara pek dalmadım bakalım hayırlısı.
ya veriyolar veriyolar. ama çok dikkat etmiyolar burda. arabalar bi sorun yok. kamyonlar filn böle arkadan sıkıştırabiliyolar. onu arabalarda yapıyoalr.
bu akşam konsey toplantımız vardır:Dbuluşma yerimiz her zamanki gibi aygün int.cafe okay die bi eleman var tanıyosunuzdur zaten akşam bi toplabntı sonrasında etkinlik gibi bişeyler yapalım diyoz herkese bekleriz kısacası okayın kıbrısa gidişini kutluyoz:D.tabi istanbul,izmir,adana tüm türkiye sizide aramızda görmek isteriz:D 5392600247 irtibat için
gitte kurtulalım olum zırt pırt birimize carpıon kutlanmamı bu olay ya:Dtabi bu işin espiriside kardeşimize son gününde iyi bi eğlendirelim diyoz.tüm denizli mtyi aramızda görmek isteriz o kadar ulennnnnnnnn:D önder özellkle sen kardeşim bilyemi takcan motoruna netcesen et anlamam
benim motor yok sayın benzin bitmiş bi yere gidicektim gidemedim arka teker zaten sakat
pişttt gençlik noldu size ya.yaşıyonuzmu??yoksa ümmet abiye özenipte Türkiyeyi mi turluyosunuz?kimse görünmüyo ortalıkta
pen kıbrosatyım beyler :(
okay yazın gidiyoruz deme yunanistana çay içmeye... olmadı
istanbul tekirdağ edirne çanakkale yaparız....
20
olum şubat tatilinde karadeniz turu yapcaz işte :D hazırlayın kendinizi motorlarınızı tekeri yağı ne varsa değiştirin şimdiden.
olum benim sakat ya
öss belası başımda ama yazın gelirim..
20
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)