çadırım olsa bende gelirim ama malesef bankta da yatarımda o zmn da ailem izin vermez. günü birlik olsa güzel olurmuş nese. kazasız belasız yolculuklar.
çadırım olsa bende gelirim ama malesef bankta da yatarımda o zmn da ailem izin vermez. günü birlik olsa güzel olurmuş nese. kazasız belasız yolculuklar.
aga saçmalama yha gelsen biz seni banktamı yatırırız
oh valla siz beni bankta yatırırsınız kesin, zaten hep ben dışarıda kalıyorum hep ben donuyorum
Denizli Mt Kuşadasına Ulastı Ama Sevgi Plajında sorun Yasadıkları İçin şelcuk gittiler...
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
nese kaza bela olmadıktan sonra diğerleri sorun değil.
ohbe süper geziydi detayları okuyunca şaşacaksınız
anlat o zmn sende
çok uzun sürer resimleri atınca onlarla beraber bol bol yazarız
tebrıkler arkadaşlar...
Resimler süper ama keşke büyük halini yükleseydin abi böyle tek tek girmek zor oldu
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
tebrıkler arkadaslar keşke resımleri daha buyuk göre bılseydık ayrıntıları kacırmazdık ...
ama yınede cok güzel hareketler bunlar..
o baya gezmişiniz ama artçı olmadığından moto üstünde fotograf yok heralde.
evet artçı almadık arkamıza o yüzden moto üstünde foto yok
abilerim ben siteye yeni katıldım benimde kendi çapımda bi motorum var şimdilik ehliyet sorunu olduğu için elektrkli bi motor kendi çapımda altına neon tarzı led ışıklar fln döşedim bu tip motorlarda şarj sorunu olduğundan denizli merkez içindeki her yere gelebilirim ancak denizli dışı zor bu arada adım fatih akkonak mahallesinde oturuyorum
şehir içi pek olmuyo. bu sene mart ayında bi olmuştu baya büyüktü. kask kampanyası için
okay resimleri büyütseniz tam süper olacak
çok kötü şu an...
ulan gelemedik şu geziye ya ta aq.
20
okaya o kadar dedik büyük at diye.dikkat çekmiyo fazla ara gazla mangal yaptıgımız bölümü kaçırıyolar
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
walla ramazandan sonra gitmek lazım ama günü birlik yapalım. benim öle kalmama izin vermezler heralde.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)