aman beni indirmede :D aga walla manyak zevkliydi yha inş her gezimiz bu gibi sorunusz ve eğlenceli olur
aman beni indirmede :D aga walla manyak zevkliydi yha inş her gezimiz bu gibi sorunusz ve eğlenceli olur
aynen.eglnce için gereken üç şey;
1-motosikletlerimiz
2-etkinlik
3-3 şilahşörler
okay bi dahaki etkinliği senin akrabanın sünnetini yapalımmı ama para felen takmayız ona göre
biliyorsun durumları korumalı giysi alıcak paramız yok
ben daha kask alcam ne giysisi ya.takıdn bi cmhryt altını isterim çünkü bn gibi bi adam gelio oraya
takılanlardan bi kaç isteriz okay fakir adamız biz
hehhee kanka bekliyom bu arada cumartesi deilmiş köfteler pazarmış :D:D:D:D bu arada ben metzeller lasstik alcam :D
okay ayrıntılı bilgi saat yer mekan neresi bekliyoruz ayrıca bırak lastik almayı benim motoru halledelim önce
pazar günü saaati yazıcam bu hafta içi yer lütfi ege ilköğretim okulu kapısına sırtını döndüğün zaman 50 mt aşağıda
tamamdır inşallah yanlış yere sırtımızı dönmeyiz
ilköğretim mi lisemi?üçler tarafındakinimi diyon sen?valla 3ten önce olursa gelirim ama sonra olursa gelemem.
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
yha abi lütfiege ilöğretim okulu mehmetçik pazar günü
sen ayrıntılı bilgiyi verirsin en yakın bi zamanda
tamam kanka cumartesi günü sağnak gök gürültülü yağışlı gösterior bilginize o gün motora bincek arklara dikkat edin sonra ıslanmayın
hacı bişi sorcam ya bizim grup niye diğerleri gibi kalablık değil onu anlamıom denizlide o kadar çok motor var ama hiçbirinde motorcu ruhu yok heralde baksana 3 kişi takılıyoz ha şikayetçi değilim amayine çoğasak daha iyi olmazmı?
kanka walla olurda işte bakalım yha bu arada gezi falan planlıyomuyuz
arkadaşlar hedefimiz akdeniz basın gazlara dingilin biri eksozunu açtırmış durun küfür edeyim rahatlıyım
:D et et benim gibi manganlara ayak kabı anam buldum motora tek ayak kabı koycam sıkıştıran olursa akdenize giderken arabaya atcam :d
benim eksoz koptu direk geldim eve koydum bi küfür yiyen kafa ağrıtan eksik olsun diye
neyse hacı onu bunu bırakında gezi olayı ne onu anlatın bi kaç yıl sürcek bu gezi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)