son 3 gün kaldı
son 2 gün denizli mt ağlayan kayaya gidiyor
evet beklenen ana son 1 gün kaldı .
Denizli mt 12.07.2009 tarihinde saat 9:30da üçgen pekdemir şubesinin önünden hareket ederek Pamukkale-Karahayıt-Ağlayan kaya istikametini takip ederek gezi düzenlemiştir.Gelmek isteyen herkes davetlidir.
yarın gidiyoruz,denizli uyuma
millet uyuyo ama yarın görcez artık...
iki kişi gidicez gibi geliyor bana hadi hayırlısı ikimizde yeteriz
tamda dediğim gibi çıktı iki motorlu gittik ekstradan bir kişi daha vardı epeybi güzel geçti
ben hastaydım 3 gündür evdeydim.
bzimkide şans.
bu başlıktan gezimizin fotoğraflarına bakabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-alabalik.html
beyler(denizli mt) organizasyonları daha saglıklı yapmamız acısından telefon numaralarınızı bana özelden msj olrak atmanız istiyorum.yakın bi tarihte yeni bi organizasyonla tekrar boy göstericez forumda.bu sefer denizli mtyi aramızda görmek istiroyuruz o yüzden de herkese haber verip aksilik cıkmaması için elimizden geleni yapıcaz.şimdiden ilginiz için teşekkürler.
benim hat cimrilikten kapandı 18 ne girince alıcam bi hat o zaman veririm sana tel nomu zaten ben burdan ayrılmıyorum bulursun sen beni
ayrıca denizli mt teras park yada yenişehir yada çamlık gibi yerlerde tanışmak için toplanırsak iyi olur bu tanışma faslını gökhan kardeşimiz ayarlar zaten alıştı o
güzel uğraş arkadaşlar
benım motor satıldı arkıler önümüzdeki maçlara bakalım artıkın:D
Selam arkadaşlar .Siteyi pasif olarak takip ettiğim için tanışma topiği açamk istemedim.Geçen haftaki organizasyona gelmiştim.Nur motorun önünde bekleyen kırmızı asya benimdi.Aslında sizinle geziye gelmek için evden çıkmıştım.Diğer organizasyonu sonradan haber verdiler.Onlarla beraber gittim.Nasip artık başka zaman tanışma fırsatı buluuruz.
Yav arkadaşlar bu grup msn nını ekledım kımseyle konusamıyorum.Çözedmedim ben bu işi birisi beni eklesin de muhabbet edek yav
:D
denızlı mt genişliyor haaa ne kadar güzel ..
grup msn adresimiz budur group288749@groupsim.com eklemeyen anti motorcudur
kafiyeli oldu hanasılda tutturdum ozanmı olsam ne?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------
msn ni bana özelden mesaj at abi ben eklerim seni grup msn ye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)