ehliyet yok kask var ne yapcaz. şunu 1 ay sonra yapsaydınızda bende katılsaydım. şimdi orası polis kaynar.
ehliyetde çok geç alınıyo. ben başvuralı yarım sene oldu. daha 1ci sınava girebildik onun sonucuda belli değil. 2ci sınav kim bilir ne zamana sonra 2 haftada ehliyet çıkmasını bekle. bence yazılı sınav için yaş sınırı olmıcak. direkksiyon sınavıda hey ay 1 tane olucak ehliyette 1 hafta da böle hızlı bi sistemle çıksa iyi olcak ama nerde türkiyede hangi iş doğru da bu mu
ben bi fıkra ile noktalıyım. 3 fransız 3 türk cehenneme giderken sormuşlar siz hani cehenneme gitmek istersiniz diye
fransız cehenneminde her hafta 1 kepçe bok yiceksiniz
türk cehenneminde her hafya bi kova bok yiceksiniz demişler.
fransızlar hemen fransız cehennemini seçmizler
türkler ise türk cehennemini fransızlar türklere ısrar etselerde onlar türk cehennemine gitmişler.
fransızlar her hafta boku yemişler. bi süre sonra sıkılıp türk cehennemine gitmişler gezmek için sonra bakmış türkler gülüp oynuyor
sormuş fransızın birisi:
-biz her hafta 1 kepçe bok yemekten içim bok oldu. yürücek halim yok siz bir de 1 kova bok yiyosunuz hala nasıl böle gülebiliyosunuz demiş.
türk ise demişki
- bizim bu türk cehenneminde 3 ay kova olmaz. 3 ay bok olmaz ,öbür 3 ay boku yediren zebani olmaz yılda bir yersek yiyosuz onla kalıyoz demiş