Arkadaşlar Denizlili Motosiklet Tutkunları için Bir Mail Grubu ve Sayfası Hazırladım, Sizlerde bir şeyler eklerseniz memnun olurum
http://groups.google.com/group/deniz...klettutkunlari
Arkadaşlar Denizlili Motosiklet Tutkunları için Bir Mail Grubu ve Sayfası Hazırladım, Sizlerde bir şeyler eklerseniz memnun olurum
http://groups.google.com/group/deniz...klettutkunlari
Comfirmation Bias
denizliMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm denizli mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt
2 ay sonra bende katılıcam aranıza arkadaşlar =)
Pazar Günü Ankara/Etimesgut'da ki Birliğime Teslim oluyorum Arkadaşlar, Denizli MT'den ve MT ailesinden bir süre uzak kalacağım, kendinize iyi bakın, kasksız trafiğe çıkmayın, farınız ve yolunuz hep açık kalsın, Hakkınızı helal edin.
Comfirmation Bias
arkadaşlar denizlide uzun zamandır kask mont vb satan bayi arıyorum ama bulamadım kime sorsam sanayi diyor.. bildiğiniz yerler varmı kaliteli olması tercihim =)
şahin motor var bide garajın olduğu yerdeki garanti bankasından halley oteline doğru çıkarken kymco bayisi süleyman diye bi arkadaş var bi oralara bak derim.
slm akhandakı srg motor var orasıda ıddalı konusuyor bırde oraya bak ısdersen
Denizli MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Antalya Mt sevgili denizli motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
slm denizli mt.bende denizliliyim.özledim yav memleketimi.havalar ısınsın ilk işim basıp gelmek olacak.görüşmek üzere
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
denizli mt burdamı acaba??
selam denizli mt 2 ay sonra ehliyet gelince ben de katılıcam.
2009 da hiç faliyet yok mu ?
slm arkadaşlar aranıza benide kabul ederseniz bende katılmak istiyorum belki beni gören vardır denizli merkezde ama ben ilçesinde yaşıyorum
ama havalar ısınınca sık sık denizliye geliriz bi kaç motorcu kardeşimizle
eğer bizide aranıza alırsanız bir çok motorcu kardeşimiz olacak topraklarımla motor gezisi yapmaktan gurur duyucam
tüm motorseven arkadaşlarımız davetlidir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)