Helal
Selamlar Okay hocam, bir örgütlenme olmasa da denizlili motorcularız işte, sitemizide sevince MT oluyor :D
Helal
Selamlar Okay hocam, bir örgütlenme olmasa da denizlili motorcularız işte, sitemizide sevince MT oluyor :D
Comfirmation Bias
kaç kişiyiz ve kaç motrlu var eski ekiptenden de kimler var
Bende buradayım artık.....
benden başka kimse yok mu
yahu yardıma ihtiyacım var.
mondial 150 mct diye otomatik vites bir motor var galiba.
bunun fiyatı özellikleri hızı vs konularda bilgisi olan varsa yardım etsin...
Denizli , nerelerdesiniz yauw? Sesiniz çıkmıyo...
Crazy_devil, serdar kardeşimle görüşüyo musunuz? Ne zamandır haber alamıyom. Ona söyleyin kulağını çekecem...
"rEnE" dostuma , saygılar selamlar
MT ANKARA olarak izmir ve ankarayı yakın etme çabalarının eseri olarak 10 – 11 MAYIS UŞAK-BANAZ ilçesi BÜYÜK OTURAK nahiyesinde bulunan gölet de bir gece kamp yapmaya MT ANKARA olarak karar verilmiştir. Mt Ankara (prometheus) organizasyonunda bu gezi koordine edilecektir. Kendisine tsk ediyoruz. Bölge illerdeki mt dostlarını bekliyoruz.
HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İÇ İÇE ÇAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... ANKARA YÖNÜNDEN GELENLER İÇİN AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İÇERDE VE ÇAM ORMANI ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
GÖLETE TEPEDEN BAKILIYOR.. MÜTHİS KEYİFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER ŞEY VAR SANKİ BİZLER İÇİN HAZIRLANMIŞ.. ÇOK GÜZEL BİR YER HARİKA SUYU OLAN ÇESMESİ, MASALARI, SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASI, WC.. Sİ MEVCUT.... GÖLETİ GEZMEK İÇİN MOTORLU TEKNESİ BİLE VAR... BURASİ BİZİM BİR KARDEŞİMİZİN ALABALIK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DSİ DEN KİRALANMIŞ. VE GÖL ALABALİK DOLUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BALIKLAR İÇİN PARA ALACAĞİNİ SANMIYORUZ AMA YİNEDE ARAMIZDA UYGUN BİR ŞEY TOPLARIZ… ARKADAŞIMIZ OLAN RECEP TÜRKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HA BU ARADA OLASI BİR DURUMDA BARINABİLECEĞİMİZ KONTEYNIRDA VAR VE GECE ATEŞİ İÇİNDE DİLEDİĞİNİZ KADAR ODUN BU ARADA MÜZİSYEN DOSTLARADA GECENİN KARANLIĞINI AYDINLATMALARI HUSUSUNDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLERİNİ UMUT EDİYORUZ.
Gidilmesi planlanan bu yerin you tube de tanitim videosuna ulaşabilirsiniz..
you tube de arama yerine buyukoturak - baraj yazildiğinda izlenebilinir yada...........
http://video.google.com/videoplay?do...18914157581100
http://www.youtube.com/watch?v=hUnFy9LrbNQ
yukardaki linklerdende gidilmesi önerililen yere ait video yu izleyebilirsiniz
BU KONU İLE İLGİLİ YAZILANLARI TAKİP ETMEK İSTEYEN MT SEVERLER.
AŞAĞIDAKİ LİNGİN BULUNDUĞU FORM ADRESİNİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRABİLİRLER………..
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Ben Denizli merkezden Necati.24 yaşındayım ve bir demir-çelik fabrikasında makina mühendisi olarak çalışmaktayım. Motor almaya karar verdikten sonra , ki bu istek bi anda 2 ay önce başladı, sürekli bu forumu takip etmeye başladım. Eminim site açıldığından beri sürekli ben motor alıcam diyip de kafanızı şişiren adamlarla muhatap olmuşsunuzdur.Ama harbiden ben kafaya koydum alıcam. Öncelikle daha önce hiç motor kullanmadığımı söylemek istiyorum.Yani illaki biraz scooter tecrübem oldu ama öle söylemeye değecek bişey değil emin olun Öncelikle kafamda Yamaha YZF-R125 modeli var.Ve sizden bu konuda biraz bilgi almak istiyorum deneyimli motorcular olarak.Benim gibi motorum mo sunu dahi bilmeyen bi adam bu motoru kullanabilir mi? aslına bakarsanız biraz korkuyorum 2.olarak bu ekim kasım gibi ehliyetimi alıp motor almak istiyorum ama ne zaman alınır nasıl alınır nerden alınır ?? Kışın almak bana bi avantaj sağlar mı? inanın hiçbir fikrim yok. Yani 2 tekerlek konusunda harbiden zır cahilim Fiyatı yamahanın sitesinde 4500euro olarak verilmiş yaklaşık 2500 euro kadar nakit ödeyebilirim tabiki şubat ayı için konuşuyorum şu an değil.Geriye kalan kısmıyla ilgili olarak kredilendirmeyi veya taksit olaylarını biliyor musunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.Herkese iyi akşamlar
Hocam hosgeldin, bahsettiğin motosiklet hakkında bir bilgim yok ancak ilk motosikletin olacaksa bir ybr125 i tavsiye ederim. Benzin ekonomik, vites deneyimini arttırır, trafikte rahatlıkla seri hareket edebilirsin, şehir içinde trafik tecrübesi yapmak için ideal bir makina. kurye motoru derler zaten, genel de onlar kullanırlar. Bir incelemeni tavsiye ederim. Kışın motosiklet almak alacağın markaya göre değişse de avantajlı sayılır, yazın satışlar artar fiyatlar yükselir, ama kışın belli başlı markaların fiyatlarında çokda fazla bir düşüş olmuyor, ha üst modeli çıkacaksa bayiler eldeki ürünleri daha hesaplı satıyorlar genelde öyle oluyor. SAtış sonrası hizmet, km bakımları servis rahatlığı gibi konularıda bir araştırmalısın almadan önce. Birikmişin Japonlara yetiyorsa çinli tavsiye etmem ki zaten yamahanın bir modelini düşünüyorsun. Kredi uygulamaları bayilere göre farklılık göstermekle beraber anadolu çetelemi biliyorum faizleri yüksek veya belirli bankalardan senin adına kredi çekiyor bayi sende onu taksit taksit ödüyorsun, krediyle taksit olayı hemen hemen bilinen tüm bayilerde var o konuda sorun yaşamazsın kredibiliten olduğu sürece, umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi kaL.
Comfirmation Bias
Teşekkürler arkadaşım sağol.Yardımcı oldun sağol. Ben hafiften hafiften aksesuar almaya başlıyım kendine iyi bak iyi günler
merhabalar..
bende kısa suredir forumdayım ve MT Denizli katılımcısıyım..
3 gundur Kanuni Storm ile yollardayım..
eywallah Rene, bu arada ben seni tanıyamadım ?
Veni Vidi Vici
selam arkadaşlar çoğunuz belkide beni unuttunuz bile ama idare etmek lazım
herkes iidir inş.
bu arada askerdeyim ve 26 Mayısda teskerimi alıp geliyorum..
sizleri ve motorumu çoookkk özledim
cbf 150 ile tekrar denizli sokaklarında beraber dolaşacağımızı düşünüyorum...
(en son dolaştığımızda sl 150 vardı hatırlamakta zorluk çeken arkadaşlara)
denizli MTnin devam etmesinede çok sevindim... malum çarşı izni de fazla olmayınca pek nete giremedik.. kendinize ii bakın.. görüşmek üzere
Merhaba ARkadaşlar Babam Denizli/Cankurtarandan ıstasyon aldı bestoıl adı Aile olarakda oraya tasınabılırız yanı Denızlili olabılırım
kımse yok mu bu MT'de yaaaaa
Bu MT'de Birileri var mı?
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Bypatr10 Selamlar umarım hayırlısı olur, şimdiden denizli'ye hoşgeLdin Hocam.
Busihido_Kadir evet hocam ?
Comfirmation Bias
slm arkadslar
orhan ben
denızlıden şimdi mondıal 151 rs var
ama inş. honda cbr125 alıcam
yaş 25
meslek tekstılde havlu bornoz desencısıyım
sızn aranızda olmaktan onur duyarım....
arkadslar nerdesınız
nerde bu mt cıler ....
DEnizli Mt diye bişe duymadım ben zaten kımse yok burda anca 2 mız varızdır
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)