slm arkadaşlar ben denizliden kerem motor almayı çok istiyorum adam akıllı bir satış yeri bulamadım.bildiğiniz yer varsa yazarsanız sevinirim
slm arkadaşlar ben denizliden kerem motor almayı çok istiyorum adam akıllı bir satış yeri bulamadım.bildiğiniz yer varsa yazarsanız sevinirim
git class motordan suleyman beyi gör
Selam Beyler ben de bir Denizli'li MT üyesi olarak Denizli MT' ye katılmak isteyipbaam.Hadi ekliyiverin beni garii
Bazı Ecza kuryesi arkadaşlarım, gün içinde çalışırlen trafikte sık sık görüyorum sizleri.
Şapka ile ybr sürmek kişiyi karizmatik göstermiyor? Kask bilinçli motorcunun kendisiyle özdeşletirmesi gereken onsuz yol yapılmaması gereken bir aksesuarıdır. Süratlide gidiyorsunuz yolda işiniz gereği, benzer sektördeki bir yol arkadaşımı motorcuyu şapkayla yol alırken görmek beni üzüyor açıkçası, motosiklet kültürüne ters bu, motorcu adam kask takmalı. bunu meslek olarak yapan insan örnek olmalı trafikte o kesinlikle takmalı. Lütfen kasklarınızı takın, kapalı, yarı açık yada nazi farketmez, kask olsun da.
Comfirmation Bias
merhaba arkadaslar.denizlide 2.el motosiklet satışı yapan iyi bi yer var mı bildiğiniz
merhaba denizlili motor sevdalısı dostlarım ben aranıza yeni katıldım adım Barış 2005 model honda shadow 750 motorum var Denizlide motorsiklet tutkunu dostum yok denecek kadar az hepinizle tanışmak istiyorum vereceğiniz bir buluşma yerine gelebilirim zaman sorunum yok heran ulaşabilirsiniz 0 533 817 04 99
mrb arkadaslar bende bugun yenı katıldım. benıde kabul edermısınız aranıza herkeze kazasız surusler dılerım.benım 200 luk cros motorum ve ramzey 100luk mototlarım var
merhaba denzilili motosiklet tutkunu arkadaşlarım adım burak paüde resim öğretmenliği okuyorum kanuni caracal marka motorum var bundan sonra beraberis iyi sürüşler
slm denizli li hemşerilerim bende bugün kayıt oldum benide katıverin aranıza garii bu arada 2. el honda satan iyi biyer biliyormusunuz?
slm millet ben denzli buldandan süleyman acaba ben nasıl eklenecem deizli mt yebiz burda hepimiz aileyiz
benide ekleyin bende buldan dan süleyman ben
herkese selamlar daha ne ehliyetim ne de motorum var ama en yakın zamanda her ikisini de alıcam inşaallah
şimdilik sadece forum sayesinde aranızda olabiliyorum ancak en kısa zamanda
sizlerle yüzyüze de görüşebileceğimizi umut ediyorum
bu arada bana denizlide servis sorunu parca sıkıntısı yasamayacagım
bir marka tavsiye edebilirmisiniz ( 250 lik cruiser almak istiyorum)
yardımlarınızı bekliyorum
hepinize kucak dolusu selamlar
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
bende geliorum aranıza abi
bekleyinnnnnnnn
:D:D
MT07<3
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
MT Denizli ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT Denizli ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Denizlili bir motorcu olarak muratgergerli, Kahramanmaraş MT ve Özer'e ilgilerinden ve iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Comfirmation Bias
eski ekipten olanlara yer varmı kktc mt nin kurucusu okay şende aranıza tekrar dönmek ister ...... ende denizli mt liydim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)