Aramıza hoşgeldiniz Sayın;
difo
Umarım kalıcı olursunuz.
Motosiklet.Net,Denizli MT ve MOSED (Denizli Motosiklet Sevenler Derneği) Ailesine Hoşgeldiniz Sayın ;difo
En kısa sürede buluşma organizasyon,toplantılarımızda sizi de aramızda görmek dileğiyle.
crazy_devil adlı üyeden alıntı
cümleten hoşbulduk arkadaşlar aranızda olmak mutluluk verici
yaw beyler bu denizli mt biraz tembel sanırım ne ramazan bayramında ne cumhuriyet bayramında bir aktivite düzenlendi!Niçin bu önemli günlerde bi araya gelip tanışıp kaynaşmıyoruz denizli mt olarak???
Sayın atavratbraveheart;
Denizli Mt dernekleşme çabaları içersinde elinden gelen tüm imkanları seferber etmektedir.Daha büyük organizasyonlar,daha büyük beraberlikler için tüm üyelerimiz elinden geldiğinin en iyisini yapmaktadır.Henüz açılış tarihi belirlenmemiş,üye tam sayısına ulaşılamamış,bazı ihtiyaçlarımız giderilememiştir.Bu nedenler ve hakkı saklı bazı nedenlerden ötürü Denizli Mt olarak ve MOSED olarak organize olamıyoruz.
En basit örneğimiz;Derneğimizin sandalyelere ihtiyacı vardır ve biz bu ihtiyacı gidermek için elimizden gelen bütün imkanları değerlendirip bir fon ayırmaya çalışmaktayız.Derneğimizin kırtasiye malzemelerini,kirasını,eletrik-su ... giderlerini karşılamak için aktif rol alacak üyelere ihtiyacımız vardır.Yaklaşık 2 aydır süregelen bu çalışmalar en nihayetinde oldukça azalmış,dernek açılış-açılış kokteyli-açılış konseri...vs planları,görev dağılımları yapılmak üzere 4 Kasım Cumartesi 19:00-21:00 saatleri arasında Dernek Genel Merkezinde toplantı yapılmasına karar verilmiştir.
Saygılar.
Sayın Crazy_devil;
Ayrınıtılı bilgilendirmenizden dolayı teşekkürler.Belki benim gibi bir çok insan Denizli MT'nin bu tip sorunları olduğunu bilmiyordu.O zaman bütün denizlili motorseverleri 4 kasımda dernek genel merkezinde bekliyoruz Herkese kolay gelsin.
Değerli kardeşim atavratbraveheart
Böyle bir duyuru yaptım gibi hatırlamamdan dolayı maalesef duyuruyu yapmamışım.Ayrıca sürekli olarak cadde motorcularıyla tanışmaktan sıkıldığım için de siteyi uzun süredir aksattım.Yoksa sitede 15-20 dakkaya bir mesaj atardım
Denizli MT veya MOSED üyesi olmasa da tüm motosiklet sevdalılarını dernek merkezimizdeki toplantıda aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Özellikle de siz değerli hocamızı aramızda görmek bizlere ayrı bir onur verecektir.
Saygılar.
Sayın Crazy_Devil;
Önemli olan forumumuzda sizin bu duyuru yapmış olmanızdır.Yanlız dikkat ediyorumda Denizlimiz her konuda diğer illerden pasif kalmış.Üstümüzde bir ölü toprağı vardı ve sanırım biz bunu yavaş yavaş atmaya başladık.Artık denizli her konuda ismini duyuruyor tüm Türkiye'ye.
Umuyorum ki Denizli Mt 'de değerli başkanımız Serdar beyin sayesinde adını tüm Türkiye'ye duyuracaktır.
Değerli kardeşim atavratbraveheart ;
Denizli Mt olarak ve MOSED olarak tüm hızıyla projelerimizi geliştirmeye ve en iyi-en kötü ihtimalleri göz önüne alarak projeler hazırlamaya devam ediyoruz.Tüm Türkiye de yankı uyandıracak,Türkiye'de ilkeleri gerçekleştirmenin planları içersindeyiz.
Toplantımızda katılımıza şahit olabilirsek,projelerimizi yakından görme ve inceleme şansınız olacaktır.Teşekkür ederim.Saygılar.
slm kenyy hoşgeldin
heyy Denizli hiç sesin çıkmıyor
Selam Denizlililer, çok yakında motorumu alıyorum. Bi tane daha denizlili geldi aranıza. Hoş bulduk.
denizli mtt ye dernek konusunda başarılar inşallah birgün görüşürüz serdar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Arkadaşlar ben Zealsun ZS200GY-A alıyorum da denizlide bunun servisini bilen varmı?
Lütfen OY KULLANIP ; fikir yazınız!
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26037
Saygılar
Alo Denİzlİler Nerdesİnİz Yaaaaooo
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Comfirmation Bias
Sayın MT-Denizli üyeleri ;
MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!
Volkan AKAN (viper_1)
*Yeni Yıl ve Bayramlaşma Topiği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)