Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen mete buralarıdamı karıştırdın heryere yetiyorsun sitenin provaketörü ilan edicem seni
    et bakalım....benim misyonum budur dedecim...

Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete han abi bizim canımız abi ne zaman geliyon denizliye özledik yaa

kardeşim bende seni özledim...serdarı bir ara beraber dövelim biz en iyisi...ikimizde uyuz oluyoz dimi abi...sevgiler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Denizli Mt yarın akşam toplanıyor.

Toplantı saati : 20.00
    Toplantı Yeri : Kültür Net İnt. Kafe
    Toplantı Konusu : Mosed Kuruluşu'nun tamamlanması - işlemler

Saygılar.

Motosikleti
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denizli Mt yarın akşam toplanıyor.

Toplantı saati : 20.00
    Toplantı Yeri : Kültür Net İnt. Kafe
    Toplantı Konusu : Mosed Kuruluşu'nun tamamlanması - işlemler

Saygılar.

delikanlı gibi yaz len...kaç kişi geliyor toplantılara...cardosodan başka...cardoso kardeşimde orada çalışan bir arkadaş zaten...kendi kendine kuruyon mosedi...seni anlayamayacaklar hocam...anla artık...seni kendi anan baban bile anlayamamış...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    BLACK ICE ve free_eagles kullanıcıları kendi istekleri doğrultusunda Denizli Mt ekibinden ayrıldılar.

poseidon_20
    selcuk1981
    omeg@
    cardos@
    juniyear (Şehir dışında)
    Hakan
    orioneren (İş dolayısıyla aramızda değil)
    crazy_devil
    +________________________________
    6 kişi bu toplantıya katılabiliyor canımcım. Kara biber tuzzzz mete abiiimmm SUSSS.

Omega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helel kanka konuş biz girmemediğimizden nete iyice üstüne geliyo mete abi ha yani mete abi ayıp ettin şimdi biz kardeşimizi yarı yolda bırakacak adam değiliz beraber başladık beraber bitireceğiz elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız mosedide alnımızın akıyla kuracağız işte o kadar.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yaw çoğalın biraz önce yaa daha işin başında dağılıyosunuz 6 kişimi kaldınız

yaw az kaldı bi hafta sonra belki 16 kişi oluruz

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Kenan sen de gayet iyi biliyorsun ki;grubun en başında bu bölünmeler bu dağılmalar,anlaşmazlıklar,kırılmalar olmazsa,sonradan çok büyük sorunlara neden olabilir.
    Bu şekilde ilerliyor olmamız bizim için daha güzel.Ak g.t kara g.t belli oluyor bu sayede.Kimin ne olduğunu öğreniyoruz.Herkes de bizlerin ne olduğunu öğreniyor.Gitmek isteyene hiç bir zaman KAL,kalmak isteyene de hiç bir zaman GİT demedik,demeyeceğiz...
    İzmir MT,örnek aldığımız,gurur duyduğumuz bir ekip.Bir İzmir Mt oluşturabilmek için çok dikenli yollardan geçtiğinizi tahmin edebiliyorum.
    Neticede;güzel dostluklar,arkadaşlıklar kuruldu.Sevinçler paylaşıldı,hüzünler eritildi...Ve İzmir Mt'nin çok daha güzel günlerde,çok daha başarılı organizasyonlara imza atacağına adım gibi eminim.

Saygılar.

serdar sonuna kadar haklısın ak g.t kara g.t kim belli oldu artık bundan sonra daha sağlam temeller atıcaz inş.

Motosikleti
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BLACK ICE ve free_eagles kullanıcıları kendi istekleri doğrultusunda Denizli Mt ekibinden ayrıldılar.

poseidon_20
    selcuk1981
    omeg@
    cardos@
    juniyear (Şehir dışında)
    Hakan
    orioneren (İş dolayısıyla aramızda değil)
    crazy_devil
    +________________________________
    6 kişi bu toplantıya katılabiliyor canımcım. Kara biber tuzzzz mete abiiimmm SUSSS.

6 kişiyle iman gücüyle bişeyler yapmaya çalışıyorsun inşallah bu heyecanını hiç kaybetmezsin...ama iki ileri bir geri sistemiyle nasıl olacak bilemiyorum...

serdar senin için ölürüm lan...hem bedenim hem ruhum senin olsun kanka...

Alıntı Omega adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helel kanka konuş biz girmemediğimizden nete iyice üstüne geliyo mete abi ha yani mete abi ayıp ettin şimdi biz kardeşimizi yarı yolda bırakacak adam değiliz beraber başladık beraber bitireceğiz elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız mosedide alnımızın akıyla kuracağız işte o kadar.

ulen sanki Kandil dağında operasyona çıktınız pekeke kovalıyonuz...alnımızın akıyla falan iyice coşmuşun...eee körle yatan şaşı kalkar dimi...

Tüm Denizli Halkının ve MT-Denizli üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!

Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )

viper-1 teşekkür ederiz. ne zamandır ses yok mt denizlide yaw nerde bu devlet nerde bu millet aloooowwww nirdesiniz

Motosikleti
    Denizli MT yalan olmuş...ne topiğe yazan var ne toplantı...baksana kendi yazımı okuyup duruyorum...neydiniz bir zamanlar be...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    şşşiiiittt len mete abi;ne yalanı olm.Adamlar akşama kadar boya,badana,eşya taşıma işleriyle uğraşıo.Nete gircek vakit mi kalıo.Kaç gündür bu işlerle uğraşıoz.Malumun Mosed işleri bitmek üzere.Sende protokol davetlisi olarak katılcaksın zaten açılışa

Motosikleti
    kanka ben elemanlara gaz veriyom...ulan msnde böyle konuşmadıkmı ..."abi sen bana pompala bende sana" demedinmi topikte...yuh be bide beni satıyosun iki dakkada...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka ben elemanlara gaz veriyom...ulan msnde böyle konuşmadıkmı ..."abi sen bana pompala bende sana" demedinmi topikte...yuh be bide beni satıyosun iki dakkada...
    Mete abim;sen dramatik yazarlık olayına giriş abi.Süper para varmış bak bu işte Mete abi,bu ay içersinde uygun bir 3 gün ayarlayabilirmisin_?

Onur konuğumuz olduğun konusunda ciddiyiz.

Motosikleti
    cumartesi bile tam gündeyim kanka...pazarım var oda yalan yani...Haftaya Bursada bir düğün var tippex arkadaşımızın...Cumartesi oraya gitmek için çabalıyorum...olursa tabi...Seneye yıllık izinde ilk durağım olsun kanka...

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    mete abi bekleriz umarım planların yalan olmaz kendiniz yazıyonuz kendiniz okuyonuz diyon ben okuyom abi yetmezmi
    mosed in açılışında protokol konuğumuzsun abi seni aramızda görmekten mutluluk duyarız mükemmel aktiviteler planlıyoz (bu suskunluk fırtına öncesi sessizliği yani) fotolarla ve görüntülerle karşınızda olacağız
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Motosikleti
    vayyy...protokol konuğu onur konuğu hemi...len ben o kadar adammı oldum özel konuk oldum...Allah razı olsun...verdiğiniz değer karşılıklı...bendende size selamlar olsun...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyy...protokol konuğu onur konuğu hemi...len ben o kadar adammı oldum özel konuk oldum...Allah razı olsun...verdiğiniz değer karşılıklı...bendende size selamlar olsun...
    Ne demek mete abim.Canımızsın.Senden başka,henüz davet etmediğimiz (zaman erken olduğu için) onur konuklarımız da var.Zamanımız gitgide daralırken bizlerde çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz.Allah'ın izniyle açılışı bir yapalım hele,daha ne aktiviteler göreceksiniz.İnanınçok güzel organizasyonlarla karşınızda olacağız.
    Saygılar.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler