omega hacı Serdarı kimse sevmiyor Denizlide ben biliyom...boşa çağrı yapma...bırakılsa birleşip pataklayacaklar ama...
omega hacı Serdarı kimse sevmiyor Denizlide ben biliyom...boşa çağrı yapma...bırakılsa birleşip pataklayacaklar ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Len mete abi;o senin omega diye konuştuğun şahsın kim olduğunu öğrenmek isteyeceğini sanmam.Ve seninle kimin bu şekilde konuşmaya cesaret edeceğini tahmin edebileceğini de biliyorum ;)
sevgili Omegacım sana İsmail Yk nin son ve en popüler parçasını ithaf ediyorum...Allah Seni Bildiği gibi yapsın dostum ne diyim...saz sende...çal bakalım tıngır mıngır...ama kendin çalıp kendin oynama...
Ben Denizli Mt nin yerinde olsam crazy devile gezi diye sote bi yere götürüp Allah yarattı demeyim girişirdim...heheheh...smileyler olmadığı iççin heheheh gibi garip efektler yazdım...sevgiler....
lan bizim smileylere ne oldu...yönetim uyumaaaaaa...yaktın bizi Erhannnn...yenilik yapacam diyerek caaanım formatla oynuyon ama hayırlısı olsun bakalım....girdik bir siteye gidiyoruz alamete...smiley olmadığından yine efekt...heheheh
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hehehehehe dönüşüm mükemmel oldu olm. :D:D:D çekceğiniz var artık elimden.Meğer bi hafta ortalıklarda olmayınca benim kuyumu kazıonuz mete abi heeee. Seni gidi seniiiii.Yakarım yıkarım dağıtırım parçalarım yerim ... ambiansı yapalım abi. :D Mete abi sattın bizi fethiye olayında ama alcağın olsun.Unutmayacağız bunu.
sadece seni değil tüm Denizliyi satarım...hayrola niye geldin Serdar...seni kimse sevmiyor arkadaşım....de get işine...yahu siteyi 3 gün bırak bir Allahın kulu nerdesin diye merak edermi allahaşkına...ne yüzsüzsün birader...
Denizli Mt üyelerine Selam. 15 gün önce keeway sl 150 aldım. bu sitede ekibinizi görünce denizlide de motorcular iyi bişeyler yapıyor herhalde diye sevinecek oldum. son tartışmaları okuyunca üzüldüm. tanışalım görüşelim denizlimt.org adında bi site yapalım falan diye düşünüyordum ama sanırım hata olur kerkes ayrı telden çalıyo sizde. neyse size kolaylıklar keyifli sürüşler dilerim.
üzüldüm. merhaba... hoşçakalın...
Her motorize ekipte mutlaka dağılmalar-parçalanmalar,hakarete varan sözlerle kavgalar olur.Eskişehir,konya,izmir...bunların hepsinde zamanında dağılmalar ,bölünmeler,kavgalar,tartışmalar yaşandı.Elbette biz de bir ekip isek en nihayetinde bizlerin de anlaşamadığı noktalar olacaktır.Ekip olmanın en güzel yanlarından biriside budur zaten.Uyum içersindeki insanların bir arada olabilmesi.Denizli mt tüm zorluklara rağmen,tüm olumsuzluklara rağmen,yolunda kararlı ve tutarlı bir şekilde yürümektedir.Denizli Mt dağılmadı-parçalanmadı , dağılmayacak ve parçalanmayacak da Allah'ın izniyle.Hoşgeldin ve hoşçakal arkadaşım -without-
Cevabın güzeldi crazy_devil bende bunu bekliyordum zaten.
Eyvallah arkadaş.Önemli olan ekip dayanışmasının sütliman devam ettiği pozları vermek değil.Önemli olan gerçekten öyle olabilmesi.Ve bunun için mücadele verilebilmesi.Seni tanımam bilmem.Kimsin nesin onu da bilmem.Ama her gelene merhaba deriz.Gidene de KAL demek adedimiz değildir.Gitmek isteyenler oldu eyvallah dedik.Gelenler oldu eyvallah dedik.Gitmek için özel çaba sarfedenler oldu yine eyvallah dedik.Sende forumdaki yazıları okuduktan sonra katılmak istemedin ekibe.Haklı olarak! Bazı kendini bilmez kimseler tarafından iyi niyetin suistimal edilmesi,öne çıkma düşünceleri...vs. gibi hiyerarşik durumlar söz konusu oldu.Bu açıdan bakıldığı zaman benimde Denizli Mt yi bırakıp gitmem gerekirdi.Ama öyle yapmadım.Bak geçen hafta site yönetimi bi hafta beni uzaklaştırdı.Ama hâla burdayım
Denizlideysen,ekibimizi görmek istersenbuyur gel without kardeş.Her zaman bekleriz.
tabi tanışmak isterim.nerde ne zaman olabilir?
Benim dükkanı herkes biliyor without kardeş.Özelden yazayım sana.Ama Denizli Mt olarak bizler 19 Ağustosu 20 Ağustosa bağlayan gece Çadır kampı için Fethiyeye yola çıkacağız.İstersen bu akşam yada yarın sabah görüşebiliriz.Yarından sonra 10 gün kadar bizler burda olmayacağız.Saygılar.
Leyyyynnn denizli mt nerlerdesin yawwww.Hadi geldik geriii fetiyeden.Gözünüz aydın.
hoşgeldin serdar ve tayfası...anlatın bakem gezi ambiansını...ne yediniz ne içtiniz...fotoları çakın bakalım...
Mete abim.Canım abim,ciğerim abim.Nasssın yawww.Özledik seni.Keşke orda yanımızda olabilseydin abi.Fotoğraflarımız epeyce var abi.Ama makinayı evden getirmeye üşeniyom.Bide makina barışın bilionmu;çarptım çaktırma En kısa zamanda fotoları yükleyeceğim abim.Saygılar sevgiler bizden olsun.
serdarım...kankam...lan esas ben seni özledim...kitapsız tosbağalar...
Abiş tosbağa dedin de aklıma yolda üzerinden geçmemek için yırtındığım şerefsiz tosbağa geldi Abi ne galesiz oluyo bu tosbağalar yaw.
tüm garahtersiz ve gamsız tosbağaları kınıyür...porotesto ediyürüm...
hepsüng birer trafik canavarıdır...
Serdar emmilerine yaptıkları bu alçak eylemi eshefle karşılıyorum...
Denizli Mt yarın akşam 20:00'da MOSED binasının üst katında toplanacaktır.
Gündem maddesi : Kurumsallaşma ve bu dönemde izlenecek yol - yöntemler.
Saygılar.
ulen mete buralarıdamı karıştırdın heryere yetiyorsun sitenin provaketörü ilan edicem seni
mete han abi bizim canımız abi ne zaman geliyon denizliye özledik yaa
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)