Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Kendine iyi bak okay.Merhuma da Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim.Seni tekrar aramızda görmek üzere.

Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı

Dün akşam Denizli MT toplantısında alınan kararların kısa bir özetini yazayım :

*En az 20 günlük süreş içersinde;iş bitiminden sonra tüm denizli mt MOSED çalışmalarında aktif rol alacaklar.

*3 Aylık zor dönemin atlatılabilmesi için çözüm önerileri üretilecek ve Genel Kurula sunulacaktır.

*5 Temmuz 2006 Cumartesi Akşamı yine toplantı yapılacak ve tüm Denizli Mt üyeleri toplantıya katılacaklar ve durum değerlendirmesinde bulunacaklardır.

*Resmi işlemler bitmeden önce tüm planlar yapılacak ve engeller atlatılmaya çalışılacaktır.

*31 Temmuz 2006 Pazartesi günü çalışmalara katılan arkadaşlardan cüzi miktarlarda ücretler toplanacak ve MOSED sandığına aktarılacaktır.

...
    Yarından itibaren işlere devam ediyoruz arkadaşlar.Bilginize.İş bitimlerinden sonra herkesi bekliyoruz.Saygılar.
    Biz hep haybeye konuşmuşuz.Size-sizlerle değil mosed;eşekleri s..enler derneği bile kurulmazmış demekki.Ben bu kadar ağır konuşuyorum ama,nedenini hepiniz çok iyi biliyorsunuz.Toplantılarda Hikayeden konuşup da işe gelince kaybolmak değil arkadaşım çalışmak.MOSED hayalleri burada sona ermiştir.En azından toplantı da olup da bal yapmaz arı gibi konuşan,iş yapmaya gelince de ortadan kaybolup giden,bulunup gelincede bahanesi çok olan arkadaşlara bu sözlerim.Yarın öğlenleyin iptal başvurusunda bulunacağım.Hiç birinizin gelmesine,yardım etmesine,iş yapmasına...gerek kalmıyor.Bunun yanında,denizli mt ekibinden de ayrılmak istiyorum.Nasıl bir ekip olduğu malum gözler önünde.Hepiniz şimdiye kadar olan destekleriniz için sağ olun.İple kuyuya inme meselesi.Demekki sahiden her iple kuyuya inilmiyormuş.Hadi hapiniz hakkınızı helal edin.Eyvallah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Omega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okaycım öncelikle geçmiş olsun. ama aklıma takılan bişey var senin morgta ne işin var? adamı teşhis etmeyemi gittin yoksa mt den ayrılmak için bahane mi arıyosun? bunu anlamadım kazayı sen yapmış olsan neyse dicem ama ...???

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    Okay merhum arkadaşa allah rahmet eylesin
    Yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle bi karar almışsın bişey diyemeyiz.
    Serdar seni çok iyi anlıyorum baya bi çalıştın koşturdun. Bu konuyu burda konuşmak olmaz 01.08.2006 günü yani bugün yanına gelcem bi konuşalım
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı poseidon_20 adlı üyeden alıntı
    Mete abi abim benim canım benim yazdıklarını yeni okudum saolasın. Ben Beşiktaşta dijitürk binasındaydım. Yine gelicem 2-3 haftaya kadar bidahaki sefere yanına gelicem abi söz

kanka bekleriz...haberimiz olsun... ulan Beşiktaşın yukarısı benim mekan Maçka....

Kendine iyi bak okay.Merhuma da Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim.Seni tekrar aramızda görmek üzere.

Biz hep haybeye konuşmuşuz.Size-sizlerle değil mosed;eşekleri s..enler derneği bile kurulmazmış demekki.Ben bu kadar ağır konuşuyorum ama,nedenini hepiniz çok iyi biliyorsunuz.Toplantılarda Hikayeden konuşup da işe gelince kaybolmak değil arkadaşım çalışmak.MOSED hayalleri burada sona ermiştir.En azından toplantı da olup da bal yapmaz arı gibi konuşan,iş yapmaya gelince de ortadan kaybolup giden,bulunup gelincede bahanesi çok olan arkadaşlara bu sözlerim.Yarın öğlenleyin iptal başvurusunda bulunacağım.Hiç birinizin gelmesine,yardım etmesine,iş yapmasına...gerek kalmıyor.Bunun yanında,denizli mt ekibinden de ayrılmak istiyorum.Nasıl bir ekip olduğu malum gözler önünde.Hepiniz şimdiye kadar olan destekleriniz için sağ olun.İple kuyuya inme meselesi.Demekki sahiden her iple kuyuya inilmiyormuş.Hadi hapiniz hakkınızı helal edin.Eyvallah.

ah serdar ah...ne diyem sana lan eşşek kafalı adam...aç karnını bi doyurda dernek işlerine öyle gir...lan bu işler bu kadar kolaymı...5-10 kişiyle olacak işlermi...hepiniz gariban zaten...hani para hani mekan...msni açacam sana bildiğim bütün küfürleri etcem şimdi bak japon askeri mal muhafız....bak seni sevdiğimden bunları diyorum...neyine lan senin liderlik önderlik...dertsiz başına dert alıyon...uğraşma oğlum böyle şeylerle...boş işler...kim takar Denizli Motorcu Düdükler Derneğini...taam heyecan var amatör aşk var sende ama katılım kaç ki dernekleşiyorsunuz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Mete abicim iyi diyosun güzel diyosun ama;ben bir işi kafaya koyarsam er geç yaparım.Bu işi yapmak da boynumun borcu oldu artık.Şayet bu ekiple veya ekipsiz.Salla bunları.Bu adamlardan bir çoğu sağlam olmayan adamlarmış bunu öğrendim.Şimdi sıra sağlam olanlarla bir şeyler başarabilmek.Allah'ın izniyle atlatamayacağımız engel kalmaz.Ancak ihtiras,hırs,kazanma isteği,başarma heyecanı olsun insanda yeter.Demişşinki önderlik-liderlik... benim bunların hevesinde bir insan olmadığımı sen çok iyi biliyorsun.Amacım sadece yapılan bazı güzel şeylerin resmi olabilmesi ve bizim gibi nice insanla bir arada olabilmek.Biliyorum ki sen işin geyiğindesin.Ama bu iş gerçekten ciddi bir iş ve ben herkesi bu ciddiyete davet ediyorum.Baştan olur,ok,hallederiz,yapalım... dfiyen millet bu gün ortadan kayboluyor ya ona canım sıkılıyor.Kendime kızıyorum bu insanların nasıl benim dostum olduğunu düşündüğüm için.Neyse ya olmazsa olmaz napalım.Ben hiç bir zaman kaybetmem!!!Asıl kaybeden benim kaybettiğimi düşündüklerimdir.

Motosikleti
    hacı dernek mernek hikaye...böyle salak şeyler için arkadaşlarını kırma...derneği kurcan nolcak...dostun motorcu arkadaşın olmamış dernek neyine...gezi mezi tamam katılmayanada döşe kilitle ama derneğe yan çizenleri eleştirmen tuhaf...isteyen katılır isteyen katılmaz veya ilgilenmez dimi baba...

bak bu hususta kılıçbalığı yusuf abiye bir danış hem motorcu hem gönül adamı olmalısın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Mete abicim bunun katılımla bir alakası yok.Benim kızdığım nokta şu;herşeye okey diyen,yaparız-ederiz-tutarız...diyen adamlar,çoklu bir ortamda bunları söylüyorlar,gövde gösterisi olsun diye.O zaman neden şimdi birisi de çıkıp ben öyle bir şey demedim demiyor_?!Çünkü;herkes zaten suçunuı kabullenmiş.Kimseye zorla bri şey yaptırmıyoruz.Sadece böyle bir teklifi sunduğumuz zaman hikayeden konuşan arkadaşlara benim sözlerim.İbo-barış-hakan ve benimle bitmiyor iş.Demekki bu 3-4 kişinin haricinde 11 kişilik toplantıda herkes haybeye konuşmuş.Hikayeden.Açık açık söylemeleri taraftarıydım mete abicim.Uzatmaya gerek yok.Şimdilik 6 kişi ile başladık çalışmalara.Kürşi-ibo-barış-hakan-emin ve ben.Bak mesela juniyear'a ben bu teklifi götürdüğümde DELİKANLI gibi ben yapamam-katılsam bile üye olarak katılırım vs. dedi.Bu adam gibi delikanlıca söylemek yerine neden haybeden konuşma ihtiyacı hissederler onu anlamam.Neyse salla mete abicim.Denizli'ye yolun düşerse MOSED'e beklerim mete abi

Motosikleti
    Mete abicim Denizli'ye yolun düşerse MOSED'e beklerim mete abi

bak halen MOSED diyo ya....

canım kardeşim sen zor bir dönemi atlatmadınmı...yani kişisel olarak ben senin iyiliğine mutluluğuna bakarım...ne anan ne baban ne dostun sana bunları demez...anne babanın haberi bile yoktur bu arada bu işlerden ama...taam güzel düşünüyosun ama bu işler para pul zaman gerektirir...özenebilirsin ama düşünki biz İstanbul tayfası olarak böyle bişeyi neden düşünmedik...bu işler profesyonel zaman ve çaba ister...artı para...11 değilde 21 olsanız klüp için yeterli dolgunluğu ve heyecanı oluşturabilecekmisiniz...

ha dernek kurup İnternet Cafenin ruhsat işlemleri kolaylaşır diyosan o başka...

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    ii o haybeden konuşanlar biz oluyoz heralde.bunu kuralımmı die danışmadan, kurduk o lazım bu lazım die karşımıza çıkıldığında da bizden bu kadar.hiç kimse kusura bakmasın...ayrıca herkesin bi hayatı var orada sorunları oluyo olabilir.her an herşeyi yapamıyo olabilir...fazlada konuşmuyorum...
    B rh +(pozitif)

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Alıntı free_eagles adlı üyeden alıntı
    ii o haybeden konuşanlar biz oluyoz heralde.bunu kuralımmı die danışmadan, kurduk o lazım bu lazım die karşımıza çıkıldığında da bizden bu kadar.hiç kimse kusura bakmasın...ayrıca herkesin bi hayatı var orada sorunları oluyo olabilir.her an herşeyi yapamıyo olabilir...fazlada konuşmuyorum...

Motosikleti
    neyse abi aile içi mesele...ben devreden çıkıyorum...Hadi allaha emanet olun...

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    kurduk o lazım bu lazım die karşımıza çıktığında yazmışım.sen kurmuşsun anlamında yazdım.mosedinizdede size başarılar dilerim inşallah çoğalırsınız da mosed bi boka benzer...he diğer laflarına hiçbi yorum yapıp senin yaptığın seviyesizliğe düşmüyorum ama bu grubu sen ben bide ibo başlattık.ben dünkü bebeysem sen nesin.mosed kuruyon die ABi mi oldun...
    B rh +(pozitif)

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Mosed i ben kurmuyorum.Motorcu topluluğu olan bizler kuruyoruz.Senin gibi arkadaşlar kalkıp sen kurdun diyor.sen söylesene senden kim ne istedi .Sana kim ne dedi.Senden paramı dilendik.Yardım mı istedik.Niye mosed kuruluyor diye çekemiyorsun ben onu anlayamıyorum.İşler tersine döner diye mi korkuyorsun.İlk yazınla seviyesizliğini gösteren sensin.Neden ben yazılarımı yazdıktan sonra kimse tepki göstermemiş de sen kalkıp tepki gösteriyosun.Nesin kimsin de konuşuyorsun.Eyvallah sen ben ibo başlattık ama senin yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil.Neyle uğraştın şimdiye kadar da bu konuşma hakkını kendinde buluyorsun.Biz bi yerlerimizi yırtıyoruz bir şeyler yapalım diye senin gibi arkadaşlar gelip yardım beklemeyin-abidik gubidik konuşuyor.Ama bi tek sen konuşuyorsun yani senden başka da bu konuda denizli mt den ses çıkaran yok.Neden sence;ben onları öldürcekmiyim mosed kurulmıycak diye.Yardım etmiyosunuz diye.Ama hala anlam veremediğim şey neden bi başkası deil de sen_?Sırf senin inadına mosedi tek başıma dahi olsam,kurmayan serdar şerefsizdir.ondan sonra da bu lafları tek tek yuttururum sana haberin ola.

Motosikleti
    hadi dediğin gibi olsun...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Haklısın mete abi.Kusura bakma.Düzeltiyorum abi.Ama napayım abi;inan kendimi tutamıyorum bazen.Sanki ben herşeyi kendim için yapıyorum ve milletten bir şeyler dileniyorum gibi bi hava var adamın yazılarında.Şimdiye kadar ben para isteyeceğim adamı da;yardım isteyeceğim adamı da (bu arada dikkat et bak abi ADAMI diyorum!) iyi seçtim abi.Bu lavukça konuşan arkadaştan da bir istekte bulunmadık cumartesi günkü toplantıda ve 11 kişi (onu saymazsan 10 kişi) de buna şahittir.Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor mete abi.Başka sözü olan varsa niye yazmadı buraya.Ya da bu arkadaş niye toplantıda konuşmadı.Burda diologa giriyor.

Eyvallah mete abi.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: danger0 **************
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Denizli Mt bu hafta sonu Pamukkale sefası yaptı.Güzel bir toplu sürüş,eğlenceli bir gündü.Orada olan tüm arkadaşlar teşekkür ederim.Çok eğlenceli bir gündü.Salda gezisinde bokunu çıkaran birşeyler vardı ama neydi bilmiyorum.Demekki sağlam bir ekpile gitmek gerekiyormuş.Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor.

Motosikleti
    Ya denizli mt; canım ciğerim denizli mt;

sizin crazy_devil'in bir hafta üyeliği donduruldu diye yastamısınız yahuu...

Crazy_devili iplemiyonuzmu yoksa.

Yazık yahu.

Denizli mt bu günleride mi görecekti_?

serdardan kurtuldk diye seviniyorsunuz kesin...

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mete Hocam
    Msn Mİ Eklermİsİnİ Benİm Profİlden
    Beklİyorum
    Comfirmation Bias

Omega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu hafta sonu (20-21 Ağustos) Denizli Mt olarak Fethiye-Kargı'da 10-15 gün sürecek olan Çadır kampına gidiyoruz. Tüm Mt üyelerini kampımıza bekleriz.Çok eğlenceli,bol atraksiyonlu,bütün bir yılın yorgunluğunu atabileceğimiz bir kamp olacak bu.
    Konu hakkında detaylı bilgi için crazy_devil , posedion20 veya benimle (omega) , mail veya msn yolu ile irtibata geçiniz.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler