Sevgili arkadaşlarım denizli mt üyesi arkadaşımız ibrahim düzen arkadaşımız 24.07.2017 tarihinde 18:10 sularında denizli askeri yoldan seyir halinde giderken arkadan gelen 2 aracın bir biri ile girmiş oldukları makas denilen illet yüzünden kaybettik.Biraz o anı anlatmak istiyorum evden çıkıp o yoldan aşağı inerken telefon geldi çantamı evde unutmuştum hemen aşağıdan u çekip geri döndüm evden çantamı aldım tekrar geri dönerken bir baktım bir motor yol kenarında refüj üstünde bakıyorum motor bizim ibrahimin motoru hemen sağa çektim baktım üstünde ip ince şeffaf bir şey üstüne bağlı cihaz dedim heralde adam sıcaktan kötü olmasın diye yaptılar , polis sordu sen kimsin dedim yakın arakdaşıyım demez olaydım başın sağolsun diyince yıkıldım . Savcı geldi polis tutanağı yazıyor direksiyon hekimeyetini kaybettiği için gibi bir rapor yazıldı ama diyorum ki bakın ışıklardan kalkan 200 metre mesafede 3 şerit gidiş 3 şerit geliş bir yolda direksiyon hakimeytini kaybetcek bir kişi değil bu adam . Direksiyon hakimeyini kaybetse direksiyon çırpar o bir yana fırlar motor bir yana ikisi aynı çizgi üstünde 10 metre mesafede tabi bizi dineleyen yok .İlk etapta ambulans gelene kadar hiç bir görgü tanığı yok vs yok sonra sonra araya araya bazı şeyleri bulmaya başladık fakat durum zor . Dün akşam dedim ki araç kameram ile o yolu o dakikalarda geçtim belki birşey vardır . Araç kameramda olay olmadan önceki 30 sn süreç mevcut ibrahim kayıtlarda var ve o ışıktaki araçlar .İnsan üzülüyor şans ve kötü kaderin bir araya gelmesi üzücü .O artık aramızda yok ama yapılcak en son çare bir karınca gibi her kanıtı toplayabilmek biz buna başladık arkadaşımızın kanı sahipsiz kalmıcak .
https://www.yuzhaber.com.tr/denizli-...si-h41609.html
https://akishaber.com.tr/askeri-yold...asi-69622.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Değerli arkadaşlar bu cuma günü saat 18:08 de(hareket edicek şekilde hazır bulunup ) askeri yol girişi başak heykelinin orda toplanıp ibrahim arkadşımızın vefat ettiği noktaya karanfil koyup motosiklet ile giderken ordan devam edip mezarlığa yanına gidip bir dua okuyup hayatının son gününe kadar yaşadığı ve o gün ulaşmak istediği yere evinin önüne gidilecektir .