Hayırlısıyla ehliyetimi aliyorum bakalim motorcugumu ne zaman alicam
yarın buluşma organizasyonu yapıyor muyuz?
27.11 Pazar günü saat 17:00 sularında antalya tarafından izmir tarafına giden ekip burdan mıdır ? Selamlaştık ulus ışıklarında bizde 2 arkadaş dolaşıyorduk..
Varsa bir buluşma, organizasyon gelmek isteriz
okay'cım cuma günü için hava durumu berbat görünüyor o yüzden hava durumuna göre bir ayarlama yapalım mı? olmadı biraz erteleriz buluşmayı... (katılmayı düşünen arkadaşlar da fikirlerini beyan ederlerse daha sağlıklı olur tabii)
merhaba arkadaşlar bende ksıa bir süre içerisinde gt250r ile aranıza katılmayı düşünüyorum
merhaba ben bu sene paü'ye geldim. msx125 kullanıyorum. ama ne okulda ne başka bir yerde herhangi bir motosiklet kulübü yada topluluğuna rastlamadım ya da sosyal medyada aktif olmadığından bulamadım. herhangi bir organizasyon, egitim, gezi varsa size katilmak isterim.
hava soğuk arkadaşlar ne yapıyoruz
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
öncelikle iyi günler r125 e uygun sesi tok ve güzelçıkan eksoz arıyorum denizlide satan önerebiceğiniz yer varmı .. şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar toplu yağ alımı yapılıcaktır katılmak isteyen olursa aşağıdakileri paket şeklinde alıcaz önce sayı belirliyoruz paket .
1-) Motul 5100 10w40 1 lt veya 4 lt
2-) Motul zincir temizleme ve yağlama spreyi
3-) NGK LAZER iridium buji
mutlu haftalar arkadaşlar havalar serin giderken neler yapıyoruz
@BLACK_ICE yarından itibaren havalar ısınıyor, hevesle bekliyoruz Okay Bey, H.sonu için bir yol planları falan dönüyor kafada. ama H.içi bir akşam oturulup bir çay içilsin artık.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)