İnşallah adalet ve gereken ceza yerini bulur. Allah yardımcınız olsun dostum
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Arkadaşlar bu akşam saat 8 de down kafede toplanıyoruz herkesi bekliyoruz yer kınıklı polis karakolu karşısıdır .
bir aksilik olmazsa oradayım, önden giden çay söylesin...
arkadaşlar bu cyma 15.04.2016 saat 20:00 down kafede toplanıyoruz ...
Denizli'li dostlar, içinizde hiç egzoz işine giren oldu mu yav? İşinin ustası bir yer tavsiye edebilecekler var mı içinizde?
bu akşam saat 8:30 da kınıklı karakolu karşısı down kafede toplanıyoruz sticker , genel konular , geziler ilgili olucak toplantı
Arkadaşlar motoru sattığımdan manetleride satıyorum.
Sipariş verdim ama takamadan motor gitti.
Henüz sıfır.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...6822255/detay/
Herkese merhaba. Yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum. Şu an Denizli'de bu motorun satışını nur motor yapmakta, motoru ve tüm ekipmanlarımı oradan almayı düşünüyorum. Mağaza hakkında fiyat, ilgi alaka, satış sonrası tavır hizmet, memnuniyet vb. konularda bilgi almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
@sonertnt25 motor sadece orada satılıyorsa yapabileceğin bir şey yok, ama diğer sordukların konusunda ben o mekana pek güvenmiyorum, evet net sebepler ve gerekçeler gösteremem sana ama hem duyumlarım hem de gördüklerim oraya güven duymamı engelliyor işin açığı. (tamamen şahsi fikrimdir, oradan alış-veriş yapıp çok memnun olanlarda vardır eminim)
Motosiklet konusunda nur motorun sattigi dogrudur. Istedigin markalara bagli, hangi marka istiyorsun. Honda ise mesela acipayam yolunda hem bayi hem de ekipman alabilecegin yer var. Pekdemirin altinda.
He aradigin motoru nur motor satiyor. O zaman oradan alacaksin. Ama ekipmanlsri ne kadar yeterli olur bilemeecegim. Ekipmanlari farkli bir yerden de alabilirsun.
Ekipman satan, ayr motors var, garajin hemen arkasinda.
Arkadaşlar 19mayıs ta saat 21:00 de horoz heykelinin orda buluşup kortej yapacağız.
Emniyetten izin çıkması durumunda. Gelmek isteyenler buyursun gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
https://www.facebook.com/events/561020924058805/
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
İzin çıkmadı polis amcalardan. Buluşma iptal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)