Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Denizli - MT]

REKLAM ALANI
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    toplantı güzel sayılırdı soğulcan abi ile tannıştık toplu sürüş falan güzeldi herkese selanlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    herkese cumartesi akşamı için çok çok tşk ederim
    soğulcan arkadaşımızla tanıştımıza memnun oldum
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

hayatta bu kadar ciddi bi yazım yok

serdar önümüzde bizi yıpratmaya çalışacak çok günler var bunları yaşamaya başladık bile ama yılmadan korkmadan içimizdeki motor sevdasını yitirmeden bu sevdayı gereken her kişiye aşılamalıyız bu yüzden herşeyin üstüne korkmadan tüm arkadaşlarımızla saldırmalıyız

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
    serdar önümüzde bizi yıpratmaya çalışacak çok günler var bunları yaşamaya başladık bile ama yılmadan korkmadan içimizdeki motor sevdasını yitirmeden bu sevdayı gereken her kişiye aşılamalıyız bu yüzden herşeyin üstüne korkmadan tüm arkadaşlarımızla saldırmalıyız

Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Mosed Kuruluş Bildiriminde bulunduk arkadaşlar.Hepimiz için zorlu ve bir o kadar da eğlenceli günler başlıyor.Şimdiden hepimize HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

Hemen Görev Dağılımı Yapalım :
    Barış sen silikonları getir.
    Okay ve emin elektrik tesisatı için gerekli olan malzemeleri halletmek için malzeme listesi hazırlasın.
    İbo sen sadece gelsen yeter abi.
    Hakan da gelebilirse yanımızda olsun yardımcı olur.

Motosikleti
    mondial mt 125
    ne zamanlar gelelim onları da yazarsan iyi olur başkanım
    Ayrıca okaycığım dediklerine katılıyorum ve bu yazıyı senin yazdığına inanmıyorum
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    İbocum,kankacım,bi denem ,nar tanem nur tanem.Olm akşam gelin dedik lennnnnnnnnnn.Şimdi işin yoksa hadi serdar efendi başla işleri yapmaya offf offfff.

Baba nerde Denizli MT,nerde MOSED_?_?_?_? Harbi yalan oldu ya ekip mekip.Abi niye biz bi iş yapacağımız zaman kayboluyo millet onu anlamıyorum yaaa Bi okay bi ben yapıyoruz bişiler ama millet daha sonra hak iddia edip üzerine yatmak istemesin sakın !!!

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    abi harbiden herşeyi bizx yapıyoruz sorun deilde herşeyi yapmaktan yoruluyoruz ben her gün b,2 saat kadar moseddeyim ama yetmiyo kimse ilgilenmiyo lafa gelince yapalım abijim kuralım oluyo ama biz başltıyoruz devamı yok herkes kayboldu nedense hadi arkaşlar olmuyo böle herkes bialaka göstersin

Motosikleti
    mondial mt 125
    serdarım başkanım şoparım ben istanbul dayım
    barış biliyo sölemediyse söliim pazartesi günü gelcem denizli'ye yoksa gelirim biliyosun işten kaçmam.

Omega - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw ibo bana solemisti ama serdar yavuzlar geldiğinden hiç muhabbeti geçmedi geçse derdim yaw akşam oradayım yapılacak varsa şimdiden hazırlayın, ayrıca silikonlarda yolda

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Arkadaşlar;kuruluş bildirimini verdik + işlemler tamamlanma aşamasında + dekorasyonun bir bölümünü yaptık + elektrik tesisatçımız emin hazır bekliyor;fakat aşağısı için 400 YTL kira,bir yıllık çift imzalı senet,aydan aya peşin kira,100 YTL depozito ve diğer dükanla arasına ara elektrik sayacı koyulması şartları ile dükkanı kiralamak istiyorlar.Bu konuda ben tek başıma karar veremem.400 YTL kira + 100 YTL depozito bizi şu an için aşar.Bunun yerine çınar-garaj-b.yeri üçgeni arasında 250 YTL'ye kadar kirası olan ve ortalama 100-200 metrekare,ayak üzeri veya 1. kat bir dükkan aramamız gerekli kendimize.Sizlerin de fikrini burdan bi alayım.Ayrıca en kısa sürede bir toplanalım ve bu konuları en ince ayrıntısına kadar görüşelim.Nerede ne zaman toplanacağımıza birileri karar versin.En acilinden bi buluşma tertipleyelim.

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    bizim işyerine serdar gördü biz oraya 150 ödüyorum hemde çınarın göbeği öle biyer arayalım

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    OKay haklısın ama;çok küçük ve üst katta kalıyor.Tamam mevki olarak çok iyi fakat inan bize gelmez üst kat ve küçük olması.Kelepir bir yer bile olsa biz orayı adam ederiz;fakat kirası uygun ve ayak üzeri-1.kat bir yer olmalı bizim için.En azından belimizi doğrultana kadar bu şekilde idare etmeliyiz.Yoksa durumlar yaş.Hepimizin bu konuda oturup en ince ayrıntısına kadar konuşması lazım.

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    abi yanlış anlamada ben 2-3 ay içinde bşka ile gidiom yani heberiniz olsun k bakmayın artık zorunlu öss

Motosikleti
    mondial mt 125
    şimdi serdar paşam sen ok iyi diyon ama ayak üstü bi dükkan 250 ytl ye 100m2 bulamazsın. bizim dükkanı biliyonuz karşısında biyer var 125m2 yer 1000 ytl kiraya verildi. Bizim bu konuyu burdan deil yüzyüze konuşmamız gerek yoksa havada kalır bu konu ok

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı poseidon_20 adlı üyeden alıntı
    serdarım başkanım şoparım ben istanbul dayım
    barış biliyo sölemediyse söliim pazartesi günü gelcem denizli'ye yoksa gelirim biliyosun işten kaçmam.
    ulan istanbulda olupda bana neden haber verilmiyor bakalım...nerdesin kardeşim...hangi muhit...benim işyeri Maçkada yanıma uğrasana...cumartesi akşamı Okan Bayülgenin TV makinasına gidelim dostum...

Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar;kuruluş bildirimini verdik + işlemler tamamlanma aşamasında + dekorasyonun bir bölümünü yaptık + elektrik tesisatçımız emin hazır bekliyor;fakat aşağısı için 400 YTL kira,bir yıllık çift imzalı senet,aydan aya peşin kira,100 YTL depozito ve diğer dükanla arasına ara elektrik sayacı koyulması şartları ile dükkanı kiralamak istiyorlar.Bu konuda ben tek başıma karar veremem.400 YTL kira + 100 YTL depozito bizi şu an için aşar.Bunun yerine çınar-garaj-b.yeri üçgeni arasında 250 YTL'ye kadar kirası olan ve ortalama 100-200 metrekare,ayak üzeri veya 1. kat bir dükkan aramamız gerekli kendimize.Sizlerin de fikrini burdan bi alayım.Ayrıca en kısa sürede bir toplanalım ve bu konuları en ince ayrıntısına kadar görüşelim.Nerede ne zaman toplanacağımıza birileri karar versin.En acilinden bi buluşma tertipleyelim.

serdar hayrola tükkanmı açıyon nedyon...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    ulan istanbulda olupda bana neden haber verilmiyor bakalım...nerdesin kardeşim...hangi muhit...benim işyeri Maçkada yanıma uğrasana...cumartesi akşamı Okan Bayülgenin TV makinasına gidelim dostum...

serdar hayrola tükkanmı açıyon nedyon...
    ooo abi nasılsın ii sindir inşallah abi tercihimde istanbulda var finans inşallah olur da istanbul mt yede katılma şansım olur

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Boş laflarla doldurma mete abi bizim topaçımızı çekil bakim denizli mt den hadeee naşşşş.Seviyoruz seni mete abi.Bak keyfine takıl kafana göre topicimizde.DÜkkan değil abi.MOSED ===> Motosiklet Sevenler Derneği. Çalışmalar çok az kaldı ama bazı özel nedenler var burda konuşamayacağımız.Msn de falan konuşuruz.

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    alalalal denizli mt burda cardoso, BLACK_ICE, crazy_devil, juniyear, poseidon_20
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    Boş laflarla doldurma mete abi bizim topaçımızı çekil bakim denizli mt den hadeee naşşşş.Seviyoruz seni mete abi.Bak keyfine takıl kafana göre topicimizde.DÜkkan değil abi.MOSED ===> Motosiklet Sevenler Derneği. Çalışmalar çok az kaldı ama bazı özel nedenler var burda konuşamayacağımız.Msn de falan konuşuruz.
    Kanka Allah belanı verecekk desem ayıp olurmu...lan ibnetor hacizdi macizdi ağlıyodun 3 gün öncesiye...abi donumu alacaklar hacız mamurları avukatlar tükkanı bastı ambiansı diye ağlaşıp duruyodun...ne derneği bu hayırdır...film adamsın be serdarım...senin ağlamana artık inanmam...milleti toplantıya gel diye boğup para falanmı istiyon yoksa şaban...cuma namazlarındaki imam hesabı...

ey cemaat çıkışta sandığa bişeyler atın yoksa Cehenneme gidersiniz falan...abi ne derneği bu ya...geyik be kanka...senin cafede buluşun işte...önünde masa sandalye falan da var...illa açıcam diyosan bilemem ama dernek kurup kahve kumarhane işletirsin sen valla...mondıal severleri yaşatalım derneği...tükkana gidiyon bizim serdar kahve açmış...okey oynuyor...

ha ben seni sevmiyom bu arada...

black ıce kardeş bekleriz...yaz İstanbulu kanka...arkanda ben varım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler