Selam arkadaşlar herkese iyi günler.Aranıza katılmak isterim.Buluşma oluyor mu?
Selam arkadaşlar herkese iyi günler.Aranıza katılmak isterim.Buluşma oluyor mu?
ekibin böyle büyümesi ne kadar güzel, buluşma oluyor tabi ki, gerçi geçen hafta biraz savsakladık ama bu hafta buluşulur diye düşünüyorum. hatta şimdiden talebimi ileteyim. bu hafta perşembe buluşsak olur mu yav? çarşamba yine istanbulda olacağım ben.
Tanışma muhabbet açısından güzel olacağını düşünüyorum buluşma olcağında buradan paylaşırsanız sevinirim
Buluşma saati kaçta?
Günlerden toplantı saat 8.30 yer down cafe kampüs emniyeti karşısı
Denizli'de ölümlü kaza diye bir fotoğraf paylaşılmıştı facebookta ss'ler vardı kadrajda bilgisi olan var mı?
arkadaşlar 16.09.2015 ÇARŞAMBA yani yarın akşam buluşuluyor değil mi? bir değişiklik yapıldı mı buluşma günü ile alakalı?
geliyor muyuz arkadaşlar.
ben geliyorum aksilik olmazsa 8-8:30 gibi down kafe de olurum
S.A Denizli MT grubu Kurban bayrami için herhangi bir bayramlasma etkinligi olacak mı?
Aramızda Alpaslan Hocadan sürüş teknikleri dersi alan var mı ? Dersler hangi düzeyde işleniyor ? Önerileriniz nelerdir?
İyi bayramlar..
hayırlı bayramlar arkadaşlar. paü öğrencisiyim izmirden 27.09.2015 de ybr 2012 ile yola çıkıp denizliye geliyorum. aranıza katılmaktan çok mutlu olurum ismim aykut ama yolcuda derler. denizlide görüşmek üzere tekeriniz düz basssın hayırlı forumlar :D
Hoşgel
bu akşam saat 20:00 da down cafede toplanıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)