pek cevap yok ama bu akşam 20:00 gibi down kafe de olalım o zaman, gelenlerle iki çay içer geyik yaparız.
pek cevap yok ama bu akşam 20:00 gibi down kafe de olalım o zaman, gelenlerle iki çay içer geyik yaparız.
Cevap olmadığına bakmayın akşama 20 motor olur
yazarımda gidemezsem tedirginliği oluyor insanlarda.
selam dostlar :D denizliye yeni taşınmış biri olarak aranıza katılmak istiyorum bende paü ingliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim yaklaşık 3 yıldır motor dünyasındayım 19 yaşındayım aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum 7eylülde kalıcı olarak gelicem birde ev aldığımdan dolayı motorum yok 250/600cc ss kiralayabileceğim biryer varmıdır bildiğiniz ?
Misafirim var ben katilamayacagim toplantıya. İyi eğlenceler sizlere.
Biz bir arkadaşımla beraber çıkıyoruz çabuk gelin dostlarrr :D
Beni arar mısınız, 0535 6550015
Buluşma oldu mu
olmamı, oldu. Yalnız ben erken ayrılmak zorunda kaldım. eve misafir geldi ve eşim çağırdı. emir büyük yerden olunca.
sanırım benden sonra şahintepesi yapıp dağılmışlardır
Bugün Denizli çevresi gezi planı olan varsa katılabilirim.
arkadaşlar bu hafta ki buluşma için gün ve saat konusunda fikirleriniz nelerdir?
bügün yada yarın olabilir. Geçen hafta gelememiştim inş bu hafta gelicem
genelde çarşamba günleri yapıyoruz ama bazı arkadaşlara uygun olmuyor sanırım, ben bi süre motorsuz katılıcam toplantılara zaten neyse diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin bir ortak gün belirleriz
hepinize iyi akşamlar.
İzmir mtden hamza ben denizli antalya turumu
bu sayfada paylaştım bilginize.
sizle tanışmak güzeldi hepinize çok teşşekür ediyorum...
Arkadaşlar bu akşam saat 8.30 da down kafede toplanıyoruz ;
1-toplu sürüşler
2-sürüş düzenleri ve iletişim
3-genel tanışma
4-proğramlar (festler)
5-kurallar
Tamamdır bu akşam 8:30 da
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
arkadişlar denizli uma da kask kıyafet ekipman aldınız mı fiyatları nasıl piyasaya göre bilginiz var mı mont almam gerekli tavsiye edermisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
bu arada akşam buluşma netleşti mi ben ilçeden geliyorum erken çıkarım ona göre.
arkadaşlar ben geldim bekliyorum
arkadaşlar 10güne denizliye kalıcı geliyorum araştırma imkanım olmadı 600/1000cc ss kiralayan biyer varmı fiyatı öğrenciye uygun olucak bildiğiniz varsa numarasını filan yazar mısınız 250/1200 chopperde olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)