michelin pilot street, üzerinde gelen lastikler ve daha 5000 de
internette ki fiyatlar ile aralarında çok fark oluyor ben dialo rosso 2 tavsiye ederim
Pilot mu? vay arkadaş bize irc ile itelemişler motoru :D
Bende irc varsa o bahaneyle değiştirirsin hem güvenli bi sürüşün olur dicektim.
Garanti durumuda olmaz sanıyorum boşuna masraf olacak size.
Bu arada rosso ya da iyi diyorlar ama çok yumuşak hamuru olduğu için 5000de bittiğini söylemişler.
Ayrıca yoldaki her türlü sivri taşı ve çiviyi topluyormuş.
Daha önce pilot serisi kullandım çok memnundum bende michelin ile değiştirmeyi düşünüyorum bu naylonları.
ben de çok memnunum michelin den işin açığı, o yüzden başka marka düşünmüyorum. Akşam bi bakalım servis ne dicek, yenisini sipariş vericem mecburen bu gidişle.
Muhtemelen kullanıcı hatası diye yenisini al diyecekler.
bu ay ilk bakıma gircem özhanlarda bakalım anlaşabilecekmiyiz.
uğur usta fena değil, ama bakım yapılırken motorun başında dur yine de
Kesinlikle öyle yaparım zaten. Granajları atıyorlar kenara çizik mizik uğraşmak istemiyorum.
130 TL cik bayıldık servise.
Motorun çalışması bile farkediyor yağ değişiminden sonra.
ilk bakımdı dimi bu hade hayırlı olsun, ben de haftaya 6000 bakımına gidicem, bakalım bana kaça patlıcak
motul 5100 1 lt 35 tl yağ filtresi 20 tl 50 tl ye hallettim
benim bakımlar 1000-3000-6000 diye gidiyor, tahminen sadece yağ değişimi ve işçilik alırlar oda 70 tl civarı olur diye umuyorum ama bakalım görücez, sürekli uzun yol yapıyorum bu ara o yüzden bakım önemli...
okay garantiden çıktı mı senin motor?
Aynen ya. Motora bakacaksınki o da sana baksın. Bana 10binde değiştirelim isterseniz yağ filtresini dediler ben değiştirin dedim. 3-5 liradan kaçarken ilerde daha büyük masraf açmasın başımıza. Bu arada büyük ihtimalle ctesi sabah izmire gideceğim. Dönüşüm salı sabaha olacak gibi. Gidecek olan varsa beraber gidelim.
kafam sarmadı benim kardeşim en son fren balatası değişti ahmet ile bindik çıktık ilk ışıkta önümdeki aracın arkasında durmak için bir frenledim boş pedal fren hidroliklerini hazırlamamışlar sola kaçarak ön frenle durdum o arada arka freni şişirdim . Motoru ilk aldım 1000 bakımı 2000 bakımı 3000 bakımnda lastik 55 psi varmış sen düşün ben kendim daha iyi bakım yapaileceğimi düşünüyorum bu arada pazar günü saat 15:15 de çamlık kahve sokağı önünde toplanıp 15:30 da ağlayan kayaya gidip balık falan yemeyi düşünüyoruz herkes davetlidir.
Çamlıkta ki kırmızı yzf 125 bizden birinin mi
Mt logolu sticker yalan oldu
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)