şu bayram bi geçsin de çıkalım bi akşam yav, bayadır oturmuyoruz biyerlerde.
Aynen valla. Hazır güneş yüzünü göstermişken. Malum bu ara memlekete pek yaz gelmiyor
Hadi gelin bu akşam toplanalım madem uyan varsa 05327640897 den ulaşabilir
bu akşam benim için pek uygun değil, ama bir uğrarım buluşursanız
Rota bellli oldu gibi akşam 6 da teker didime döner
Yarına varmi gezi mezi planlarınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------
Bisey sorcam da yaşam belirtisi yok arkadaş burda da..
@mrt20 ya işteyiz yada yollarda o yüzden burda yaşam belirtisi olmuyo
Pazar hem tatil hem bayram ya ondan dedim. Dolandım durdum kendi başıma koca şehirde
Herkesi kendim gibi zannettim bende ondan sanırım :D
Haftaiçide işten geç çıkılıyor insan yorgun oluyor falan zor olur ya ayarlamak. Bi ağlayan kaya yaparız dediydim haftasonuda kimseler kalmamış ki.
Buy arada Zincirlerinizi nasıl temizliyorsunuz? wd 40 diyen var en iyisi gaz yağı diyen var. Paslanma var benim zincirde gördükçe moralim bozuluyor.
gaz yağı, diş fırçası, üstübü seti ile temizliyorum ben, sonrada motul C2+ la yağlıyorum.
gazyağı diyor çoğu kişide. Nerden alıyosunuz hocam? Heryerde satılmıyor malum.
üçgen in orda lukoil mi ne var, ordan alıyorum, normal benzin gibi pompadan 1,5lt lik su şişesine dolduruyorlar.
(şişeyi yanında götür)bir şişe ortalama 3-4 kez temizlik yapmana yetiyor.
o değil arka lastikte kılcal yarık tespit ettim bu gün özhanlara gidicem, durduk yerde lastik masrafı çıktı bide başıma.
Nasip olur da kredi kartı gelirse çarşamba günü Class Motor'dan (galiba adını bilmiyorum tam, iki petrolün oradaki) Mondial Drift (siyah) ve ekipmanlarımı alıcam. Sonra takıcam kaskı vurucam kırbacı
Pazar günü bir araya gelelim demiştik
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)