Valla biz hafta sonu celil ile didime motofeste gidicez cuma akşam çıkış pazar dönüş
Valla biz hafta sonu celil ile didime motofeste gidicez cuma akşam çıkış pazar dönüş
abi yıllık izin yaklaştı, bi çıkayım, Marmaris'ten Eskifoça'ya sahil şeridini turlayıp dönücem.
şimdilik kısa mesafe de iş görür, ama tabii katılımın artması daha da güzel bir gezi sağlar bize.
benim yıllık izin yine yalan oldu, üstüne üstlük bu hafta sonu hariç sonraki 4 h.sonu da eğitim kitlediler, o yüzden napıp edip bu pazar bi gezi yapmam lazım.
Bir aksilik çıkmazsa Pazar günü gideriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Pazar günü güney Şelalesi gezisi iÇin buluşma yeri ve saati önerileriniz nedir?
benimki saat 13:00 Belediye yanı cafe delicia
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
14 :00 da uyar uyumak isteyenlere
Denizli'de kısa bir tur..
Ben şu an belediyenin yanındaki cafe delicia dayım. Güney şelalesi turu için hazırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
anlaşıldı kimse gelmeyecek
@mk0162 telefon numaran bende olmadığı için ulaşamadım sana, h.sonu herkes yalan oldu maalesef, öyle olunca da ben tek başıma çıktım yola pazar öğle saat 12:30 gibi. güney şelalesi yıkıldı boşuna gitme dedi millet o yüzden buldan tarafından bir yaylaya çıktım ben de.
bu hafta sonu ki rota didim bodrum diyoruz hayırlısıyla
hade hayırlı yolculuklar, ben İzmir'deyim yine. belki oralarda birini bulur yaparım ufak bi gezi.
Merhaba
Denizli MT geziyor, hayırlı yolculuklar.Ben de İzmit'teyim.. Manavgat motofeste gideceğim inşallah o vakte kadar gezi yok
Merhaba
ne zaman yola çıkıp ve geri dönmeyi planlıyorsunuz
Hayır Didim bodrum turu için sormuştum
@oluroyle bi aksilik olmazsa Manavgat'a ben de gitmeyi planlıyorum ama daha bayaa vakit var. hele bi zaman yaklaşsın, bi organizasyon yaparız o işe.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)