Teşekkürler
Teşekkürler
Bir fikrim var !
Ne derece motosiklet.net'liyiz ?
Günlük hayatımızda motosiklet ile gezerken-sürerken sarı yelek kullanıyor muyuz?
Herhangi bir motosiklet grubunun yeleğini mi giyiyoruz yoksa?
Arkadaşlar, motosiklet.net'li olarak forumu seviyorum ve kendimi ait hissediyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz? Kendime bir sarı yelek almam gerektiğine inanıyorum, özellikle de görünürlük açısından .. Herhangi bir gruba ait değilim ve yeleğim yok , yelek alsak mı yelek ?
Siz ne dersiniz?
Son durum nedir
Yelek konusunda mı ?
Daha demin okuldan dönerken bindiğim 20 m 0187 plakalı ulus garaj minibüs şoförü tugay yolundan geçerken önündeki motor yolun ortasından gidiyor diye sinirlenip bi gün şunların birisinin arkasından dürtüvercem dedi ya arkadaş nedir bu motorlulara gareziniz adam ne güzel sürüyor iste 4 tekere biniyorum diye adam mı olduklarını sanıyolar acaba
Alalim mi toplu yelek
Olabilir hangi gruptan olduğumuz belli olur şaka makinesi bile motorlarına sticker yapıştırıyorken
Benim plakada mt logosu mevcut isteyene verebilirim
bu gün gelemicem sanırım yetişemicem gibi
günnur otomotiv honda cb 125 e ilanı koymuş 2012 15 binde 3.250ye elden taksitle burdan motor alınır mı
Aslina bakarsan, sahibinden almani oneririm. En azindan ben oyle yapardim, ancak elden taksit istedgin icin onu da kimse yapmaz.
Gunnur taksit yapiyordur ancak, 2.el motosiklete yapar mi onu bilmiyorum. En iyisi arayip konusman.
Ben de yakın zamanda bir motosiklet alıcam ama Denizli'den mi alsam azıcık daha ucuza İstanbul'dan mı alsam bilemedim
Haftasonu için gezi planı olan var mı?
@mk0162 hafta sonu yine yağış var gibi, o yüzden uzun rota sıkıntı olabilir. ama kısa mesafeli bi kaçamak yapalım denirse güzel olur tabii.
edit: meteoroloji yine fikir değiştirmiş, pazar günü falan bayaa güzel bir hava var diyor. kısa mesafeli bir yerlere gidip çay-kahve-muhabbet olayına girilebilir demek ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
h.sonu Güney şelalesine gitsek mesela? kimler gelebilir?
@mk0162 şimdilik 3 kişiyiz, diğer arkadaşlarda cevaplasınlar, buluşma yeri ve zamanını ayarlar çıkarız yola. 70km lik bir uzaklıkta merkeze, tahminen 1 saatlik bir sürüş olur ki oda aradaki köylerde mola vermezsek benim içimden pazar günü 12-1 arası yollara düşmek geçiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)