Okay ben 13:30 da çıkıyorum işten, o saatten sonra istediğiniz rotada varım.
Okay ben 13:30 da çıkıyorum işten, o saatten sonra istediğiniz rotada varım.
Yagisin dinmesi dahilinde rota denizli bodruma didime donecektir
arkadaşlar hafta sonu denizli aydın didim gezisinin linki aşağıdadır ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3557299
arkadaşlar meteorolojiye göre havalar ısınıyor, o yüzden motorla çıkmak problem olmayacaktır. 05.03.2015 PERŞEMBE akşamı bir zirve daha mı yapsak. çaylı-sohbetli. (P.S.:şimdiden yazıyorum ki gelmek isteyen herkes kendini ayarlayabilsin)
Zirve nereye gençlik
Toplanti gibi
black_ice arkadaşımız buluşmayı bu akşama alalım dedi, siz ne dersiniz?
toplantı bu akşam 04.02.2015 saat 20:00 da forum çamlık horoz heykeli önüdür .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Merhaba arkadaşlar dün akşam forum çamlık önünde toplanıp kahve sokağına geçtik geleneksel muhabbetimizden sonra 2 defa cankurtaran tepe yi geçince ki düzlükten geri döndük .
burada takılıp ta Denizli MT buluşmalarına gelmeyen arkadaşlarımız mı var bana mı öyle geliyor??
Var, evet. Örneğin ben, Çarşamba akşamları Kulübümüzün yönetim kurulu toplantısı oluyor. o yüzden
zaman size ters olmuş biraz ama illa çarşamba diye düşünmeyin yav, siz buradan yazın, biz genelde arkadaş ta olduğumuzdan dışarılarda oluyoruz. maksat tanışıp, motosiklet üzerine sohbet edip, bu keyfi paylaşmak neticede.
Arkadaşların motorları yaman yahu, biz onlara ayak uydurabilir miyiz?
motorun markası değil ki önemli olan, o tutkuyu yaşıyorsan ayak uydurursun her türlü. yarışa gitmiyoruz ki, oturuyoruz geyik-muhabbet, motosiklet üzerine sohbet daha çok.
İzcilik Kulübü
ilk etkinliğinize katılacağım inşallah
Bugün hava çok güzel, insanın hiç ders dinleyesi gelmiyor
Simdi mi toplastiniz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)