Denizlide mototeknik adında resmi olmayan bir motosiklet grubu var,onlar her çarş. belediye önünde buluşurlar. Onlar mı yoksa toplananlar ? Anlamadığım ben hiç belediye önünde toplanmış motosiklet.net üyesi görmedim ?
Denizlide mototeknik adında resmi olmayan bir motosiklet grubu var,onlar her çarş. belediye önünde buluşurlar. Onlar mı yoksa toplananlar ? Anlamadığım ben hiç belediye önünde toplanmış motosiklet.net üyesi görmedim ?
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
O zaman Denizli'de MT üyeleri motosiklet.net üyeleri olarak etkileşim içerisinde değiller
Arkadaslar bende yeni katildim araniza tek kisi tek motor uzun yol yapilmiyor soyle kalabalik olmk lazim
Hoşbulduk ☺
Denizli,motosiklet.net üyeleri toplasiven garii...
Beyler Merhaba.
Şu teorik eğitime katılalım. tarih denk gelirse gidelim.
@oluroyle sen ismini yazdırmışsın zaten sanırım. Bende yazdırdım. Eğitim kesinleşirse, görüşelim gidelim. Gerekirse arabayla gideriz.
Konu linki
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-hediyeli.html
20
Motosiklet.net ' liler, Denizlililee olarak toplanıven bi bakem
oluroyle yer ve tarih vee ki geliverem, hayı yane sen vemecesen veceklee bulunuu (klavyede şive bu kadar oluyor)
arkadaş tam h. sonu bir şeyler yapılsın diyeceğim, meteorolojiye bir bakıyorum yine kar buz fırtına. şu havaları atlatalım. kısa da olsa bi gezi yapalım bence.
Denizli'de çok motorcu var aslında ama forumdan bir haberler çoğu. Veya nasıl desem organize olacak kişiler yok. Eskiden burada takılan, belediye önünde toplanan tayfa da forumdan uzaklaştı anladığım kadarıyla. Ayrıyetten RRC Racing Kulüp'ün faaliyetleri var, Facebook üzerinden bakıyorum bazen. Onlar da genellikle 600cc ve üstü uçayım kaçayım gezeyim diyen arkadaşlar. Chopper grupları da mutlaka vardır ama bilmiyorum.
Velhasıl kelam çeşitli motosiklet kulüpleri var lakin Denizli'de motosiklet.net olarak pek etkin değiliz...
Evet çok fazla motosiklet kullanıcısı var.
Ben bu motosiklet gruplarindan ziyade, motosiklet.net olarak etkin olmaktan , hatta zamanla buyumekten ve çevre motosiklet.net li arkadaşlarla tanismak diyalog kurmak arkadaşlik dostluk iliskileri geliştirmekten bahsediyorum.
Gerçek forum kullanıcılari ve gerçek maksadinda motosiklet sürücületi, kemik bir olusum güzel olur..
Ben varım gencler, motosiklet.net li olmak ayricaliktir nokta net
Seçilmiş insanlar var burda, ciddi niyetli maksadindan tasmayan ve gerçekten yardımci olmak isteyen. Kemik üyeler,yoneticiler var muhakkak, e denizli mahrum kalmasın bundan toplasivennn
bu gün hava fena değil, hiç olmazsa akşam bir yerde bi çay içelim tanışalım gençler. küçükte olsa bir adımdır.
Hoşbulduk, ben bayadır buralardayım da konuyu aktif görmeyince ses etmiyordum fazla
Kesinlikle haklısınız. Ben bu konuda en çok izmir mt'yi beğeniyorum. Geziler,konferanslar,eğitimler vs düzenliyorlar. Bizim Denizli'de de böyle faaliyetler olsa fena mı olur. Ama ne bileyim bu oluşumu takip edecek,öncülük edecek bi abi ablaya ihtiyacımız var sanki
Bu arada benim memleket Denizli ama şuan Kütahya'dayım. Burası Denizliyi bile aratıyor... ) Yaz gelsin Denizli mt olarak etkinlik düzenleyelim...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)