aib sınav iyi geçti akşam gelmedin ya çoook şey kaçırdınjuniyear adlı üyeden alıntı
aib sınav iyi geçti akşam gelmedin ya çoook şey kaçırdınjuniyear adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar Salda gezisi için herkes bu hafta uygun olamayabileceğini söyledi.Bu açıdan bu geziyi önümüzdeki haftaya alsak ve bu hafta sonu komtanımız ibonun fikirlerinden birini gerçekleştirsek.Ağaç,dal,yaprak olayları güzel olur hee ne dersiniz?Çevremizi koruyalım.Yeşillendirelim...
Neyse şimdi tam olarak hafta sonu saldaya gelebilecek ve gelemeyeceklerin listesini bi yapalım da belki, çoğunluk olursa gideriz.Olmazsa da şehir içindeki aktivitelerimize devam ederiz.Saygılar.
heee bu arada lem eyüp;olm seni üniversiteye aldılar da noldu lenn.9 senedir bu kaldırım mühendisi çıkamadın ya ben o üniversiteye acırım valla.Yaşın olmuş 32.Bırak abi artık üniversite olaylarını.Zaten 23 yaşında üniversiteyi kazanmışsın bi de 9 sene okunurmu yaaa yuhhh be abi ben ne diim sana..
Serdar benim durumu biliyosun barış ayarlarsa gelirim yoksa zor
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
denizli MT gezin bakalım.gezileri aksatmayın.ben şimdilik sizi netten takip ediyorum.hepinize selamlar görüşmek üzere en yakın zamanda...
B rh +(pozitif)
mrb millet.nasılsınız?ben bizim okulun telefon kablolarının çalınması nedeniyle uzun zamandır net e giremiyodum.bu arada öss ye girenlere geçmiş olsun.umarım muaffak olursunuz...herkese selam!!!
Sevgili komtan (Ne giriş yaptım ama beeee)
Barış arkadaşımız otomobille gelemese bile;30 Haziran itibariyle banka hesabıma sigortadan para yatmış olacak ve bu vesileyle bende motosikletimi servisten çıkarmış olacağım.Şayet o tarihe kadar 6 ay geri alınan ehliyetimi almak için başvurduğum kurs da bitmiş olursa,ben motosikletimle gideceğim ve artçım olabilirsin.Şayet bu dileklerim gerçekleşmez ise;ben de barışıa bağlıyım biraz.Ama Salda planımızı gerçekleştireceğiz inşaallah.Bu arada komtancığım,bizim ultra ses süzme ve uzak mesafe görüştürebilme özellikteki volki tolki telsizlerimizin yapım aşaması nerde?İcad başarılı bir şekilde ilerliyormu?
Özgür olm senin kuyunu kazıyo lem bu denizli mt.Yok özgür artizmiş de yok özgür havalıymış da Ben de muhalefet oluyom onlara.
Sogulcan hocam;kablolara mı dadandı şimdi de şerefsizler.
Sogulcan hocam;kablolara mı dadandı şimdi de şerefsizler.[/QUOTE]
evet ya.bende çok şaşırdım.kazanacakları para da 10 milyonu geçmez o kablolardan.Dünya nereye gidiyoooo!!!
Salda gezisini iki şekilde organize edebiliriz.1.Salda'da kamp cumartesi gidilir pazar günü geri gelinir.
2.Pazar sabah erken gidilir,orada yenilir içilir akşam üzeri geri dönülür.
Bu iki duruma göre gideceklerin listesi yapılırsa,duruma göre hafta içi bir toplantı daha yapabiliriz.
Arkadaşlar yaz mevsimini kaçırdık mı seneye yaz gelecek diye bekleriz.Değerlendirelim.
Net bir şekilde geliyorum gelemiyorum herkes fikrini belirtirse iyi olur.
Ben geliyorum.(2.şık tercihimdir)
DENIZLI MT ARKADASLAR,
Bır suredır IZMIR'E tasınma telası ıcınde bulundugumdan daha once bahsetmıstım nıhayet bu hafta sonu tasındık , halende yerlesme calısmaları ıcındeyız. Bu ısler cok zor ve yorucu oluyor.
CRAZY DEVIL telastan sana ugrayamadım kusura bakma , aramızda mesafeler olsada gonuller bır olsun gene forumdan yazısmaya , gorusmeye devam ederız , sızlerde boylece SERDAR abınızı unutmazsınız.
HEPINIZE SELAM VE SEVGILERIMI ILETIYORUM. KALIN SAGLICAKLA.
kim derse desin beyaaa o artist havalı diyenlerin alnından öperim!!!! hadi kalın sağlıcakla....kazasız sürüşler...crazy_devil adlı üyeden alıntı
komtan kim bu arada ben onu anlamadım.düzgün okumadım heralde topiği
B rh +(pozitif)
Arkadaşlar şimdi iki tane önemli konu var.Sizlere ileteyim bu konuları :
1. Konumuz : Kız arkadaşımın 30 Haziran 2006 Cuma Akşamı Saat : 20.00 'da Jazz Rock Dernek Lokalinde Doğum gününü kutlayacağız ve bundan onun haberi yok.Hepinizin orda olmasını cânı gönülden diliyorum.
2. Konumuz : Aşağıda yazacağım tarihler için projeler üretelim mümkünse.
TARİHLER
24 Haziran 2006 Cmt.
25 Haziran 2006 Pzr.
01 Temmuz 2006 Cmt. ==> Salda'da Kamp için Yola Çıkış
02 Temmuz 2006 Pzr. ==> Salda'da kampın 2. Günü ve geri dönüş.
8 Temmuz 2006 Cmt.
9 Temmuz 2006 Pzr.
15 Temmuz 2006 Cmt.
16 Temmuz 2006 Pzr.
22 Temmuz 2006 Cmt.
23 Temmuz 2006 Pzr.
29 Temmuz 2006 Cmt.
30 Temmuz 2006 Pzr.
5 Ağustos 2006 Cmt.
6 Ağustos 2006 Pzr.
12 Ağustos 2006 Cmt.
13 Ağustos 2006 Pzr.
19 Ağustos 2006 Cmt.
20 Ağustos 2006 Pzr.
26 Ağustos 2006 Cmt.
27 Ağustos 2006 Pzr.
02 Eylül 2006 Cmt.
03 Eylül 2006 Pzr.
09 Eylül 2006 Cmt.
10 Eylül 2006 Pzr.
16 Eylül 2006 Cmt.
17 Eylül 2006 Pzr.
23 Eylül 2006 Cmt.
24 Eylül 2006 Pzr.
30 Eylül 2006 Cmt.
01 Ekim 2006 Pzr.
07 Ekim 2006 Cmt.
08 Ekim 2006 Pzr.
14 Ekim 2006 Cmt.
15 Ekim 2006 Pzr.
21 Ekim 2006 Cmt.
22 Ekim 2006 Pzr.
28 Ekim 2006 Cmt.
29 Ekim 2006 Pzr.
Özgür komtan benim
Voyager abi biz seni unutmayız sende bizleri unutma belli olmaz yaz sonu bi gezi daha yaparız izmir e görüşürüz. Ama bu İZMİR MT üyelerinin gelmesine bağlı biliyosunuzki sıra sizde
Haaaaa bide Okay nerde yaaa gözükmüyo
30 Eylül 2006 Cmt.
01 Ekim 2006 Pzr.------------->günü yeşillendirme çalışması yapalım(ağaç dikelim)
Ben bu konu ile ilgili bi kaç resmi kurumla görüştüm ve bizim için yer ayarladılar.
Fidanlarıda ayarladım sadece gidip dikmek kaldı.
23 Temmuz 2006 Pzr.-----> Huzur evi ziyareti ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti
5 Ağustos 2006 Cmt.---
6 Ağustos 2006 Pzr. ---
12 Ağustos 2006 Cmt. --- tarihlari arası fethiye çadır kampı yapabiliriz.
13 Ağustos 2006 Pzr.---
EVET ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ YAZIN BAKALIM
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Komtancığım;ben bu tarihleri bi excel de hazırladım.Bence bu akşamki toplantımızda bunların birer kopyasını herkese dağıtalım.O an için herkes aklına gelen projeyi yazsın.Bu da benim fikrimdir.Daha verimli bir çalışma olur bu sayede.Okay nerde diye sormuşsun;okay Antalya'da tatilde.
Akşam 20:00'da toplanıyoruz değilmi arkadaşlar.Hepiniz toplantıya katılabilirseniz sevinirim.Daha verimli kararlar alabiliriz bu şekilde.2-3 kişiyle bir karar almak zor oluyor.
herkes burda yazsın ona göre önümüzdeki hafta içinde ayarlar ve herkese dağıtırız. Olmazmı? Ewt arkadaşlar bu akşamki toplantıda herkes olursa çok iyi olur yoksa kendi başımıza karar alıyoz ve millet sonra bizim niye haberimiz olmuyo diyo. Demeyip uyanlar oluyo ama diyenlerde oluyo. Neyse akşam konuşuruz toplantıda
Helal komutanım bea millet gelmiyo gelmiyo ondan sonra eeee biz boyle bisey olsun demedik yok ben gelemem yok bnen yapamam deniyor ama bolede olmaz ki canımmm. Gene 4 kişi toplandık hadi bakalım artık canlanmamız lazım
Arkadaşlar Denizli Mt'nin adresini : www.denizlimt.ekibi.com şeklinde değiştirmiş bulunuyorum.hayırlı uğurlu olsun vatana millete
ya bırakın bu reklam kokan yazıları serdar abi ben musa ile tanıştım dün akşam hepinize slm var büyük ihtimalle bu hafta sonu cumartesi gününki toplantıya gelcek
İnş. gelir ama toplantılar bi defa olmuyo hr hafta oluyo ama bilindik kadro bozulmuyo 4 kişi 5 kişi oluyoz sonra biz şöle yapcaz eeee bizim neden haberimiz yok bize neden haber vermediniz. olmuyo ama motosiklet işi devamlılık ister dimi başkan ve omega
Hoşgelmiş sefa gelmiş musa kardeşimizde.Eeee hani siteye üye olmamış ama. Bu arada malum ben bu aralar çık sıkışık olduğum için deli danalar gibi bilgisayar alcak birilerini bulmak için koşturuyorum. Bu hafta sonu salda gezimize katılamayabilirim -şayet bilgisayar satamazsam-.Benim yerime de bir güzel eğlenirsiniz arkadaşlar.
Sensiz olmaz be başkanım yaaa olmuyo şimdi yaaa ayarlarız bişeyler yaaa
Dimi arkadaşlar başkansız gezi olurmu ????
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)