inşallah geleceğim ama yukarıdada belirttim ben baklanda oturuyorum 60 km denizliye ama geliriz inşallah tabi gündüz toplanma olursa daha iyi olur.
inşallah geleceğim ama yukarıdada belirttim ben baklanda oturuyorum 60 km denizliye ama geliriz inşallah tabi gündüz toplanma olursa daha iyi olur.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reyhanlı'daki bomba olayını ve hükümetin tutumunu protesto için toplanıp sürüş yapsak güzel olmaz mı?
merhabalar.
hala görüşen varmı?
toplandığınız görüştüğünüz bi yer varsa bi ara ziyaret edeyim arkadaşlar tanışalım.
Her çarşamba ve cumartesi akşamı saat 20:00'da belediye önünde toplanıyoruz.( Geç gelecek arkadaşlar için yarım saat beklenilecektir. )
(Gelen arkadaşların motosikletleri kaldırımı yayaların geçişini engellemeyecek şekilde koymaları önemle duyurulur.)
Toplantıya gelme mecburiyeti yoktur, çarşamba yada cumartesi istediğiniz gün gelebilirsiniz.
Toplanıldıktan sonra genelde babanın yerinde oluyoruz.
bir dahaki toplantıda orada olmak dileğiyle ;)
Grup çok sessiz be arkadaşlar. Bugün izinliyim öyle çıkıp gezicem nereye gitsem karar veremedim.
göveçlikten babadağa giden asfalt bir patika var. yaklaşık olarak 25 km. tavsiye ederim.
tamam gidip göreyim ;) teşekkürler.
göveçlik, altındere, mollaahmet ve babadağ. göveçlikten 20 km
Arkadaşlar toplantı günümüz iki gündü tek güne düşürüldü sadece çarşamba günleri toplantımız vardır.
İsmim Sinan Denizli'de yaşıyorum 28 yaşındayım.Motor merakım uzun zamandır vardı sonunda nisanın başında bir tane Honda CBR 250 R alarak ben de sizlerin(motor sevdalıları) arasına katılmış oldum.Çınarda anıthanın yanında Avea iletişim merkezide çalışıyorum.İş nedeni ile akşam 8-9 dan sonra boşum.Tanışmak ve çeşitli aktivitelere katılmak isterim.Sevgiler saygılar.
No helmet, no respect...
Merhaba arkadaşlar.Denizli mt den bu motoru bilen varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-yamaha-129103811/detay
Araç sahibi ile konuştuk anlaştık dediğine göre hiçbir sorunu yokmuş.O kadar yol gelecez boşuna gelmiş olmak istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar ben bu grupta çok ama çok eskiyim taaaaa kurulduğu yıllar kadar aynı zamanda kurucularındanım sizlerle tanışmak isterim bazı sebeplardan dolayı uzun bir süredir aranızdan ayrılmıştım ancak alllahın izniyle geri döndüm
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Hahaa.. hoşgeldin abi sankim o gece hatırlattım sana MT'yi..
Bende size katılmak isterim eğer yeni bir arkadaşa yer varsa
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)