scala kusura bakma ama şunu söylemeden edemicem tanışma meraklısı olduğunu sanmıyorum. Ben de tanışma faslı olsun diye kask hakkında bilgi vermeyi bahane edip buluşma teklif ettim ancak bizi taktığın olmadı. Sen bilirsin yani... Diğer bir gün sen istersin biz oyalıyıveririz. Birdaha düşündüm de biz yine gel deriz. Biz böleyiz kardeş. A NA DO LU ÇOCUĞUYUZ BİZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!
n se
Okay abi kesinlikle haklisin, gonderdigim mesaj isin espirisi. Sadece bi grup motorcu gorunce hosuma gitti sizlerle paylasayim istedim. Seyyid abi, pazar gunu 1-2 saat kadar musaittim, okay abi ile bulusup tanistim. Size de daha oncedeen dedigim gibi, h.ici sizinle iletisime gecebilirdim, malum ogrenciyiz. Ayin 7sinde yatacak olan kredi ile alacagim kaski.
Kimse merak etmesin tanisma meraklisi degiliz.
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta güzel bir gezi yaptık. Herkesi bekleriz. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/113485-denizli-mt-salda-golu-gezisi.html#post2962178
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
senin anlamadığın nokta orda işte kardeşim o güne kadar siteyi kurdurdun Öndere o adam her site yapışında cebinden paralar gidiyo. Bizde paylaşımımızı yaptık emek verdik. Sen bize bunları çıkarmaya başladın. Okay ben ismim gibi insanımdır bunu sen sorgulayamazsın gurupta 60 kişi var ve bir çoğu beni tanır sever. Sen en son ben yeleği giyerim demedin mi biz senle el sıkışmadık mı ayrıca kardeşim istediğin yeleği giy ama biz toplu gezi yaptığımızda onu giyme demedik mi sana bunda anormal olan birşey mi var asıl senin yağtığın anormal değil mi? 30 kişi bi yelek giyerken 1 kişinin farklı yelek giymesi. Sen neyin derdindesin arkadaşım onu anlamıyorum ben hala insanların sana durumu anlattıkları yetmedimi hala bizden icazetmi bekliyosun Okay sana da ne diyelim biz? Bizden ne istiyosun kardeşim? Paylaşımlarımıza neden karışıyosun? neden bize site kurdurup bizi sattın arkadaşım? Sen bu durumda iki yüzlü biri olmuyomusun? Bu durumda mert olan biz olmuyomuyuz? Bunların açıklamasını veremezsin arkadaşım. Uzatma istersen artık. Ne yapmak istiyosan onu yap.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bak okay orada resmen beni gecenin bir yarısı tek başıma bıraktın sırf seni solladığım için .hadi diyelimki haksızım.neden benimle yüzleşmedin benim konuşcam bişey yok dedin şimdide yüzleşirim falan filan diyorsun gel toplantımıza yüzleşelim konuşalım blader benim alnım ak.bana küfretti dedin,karaladın hiç sesimi çıkarmadım aslında o küfürler senin söylediklerinin yanında iltifat olurdu yani.okay peki bu olaydan sonra ben çektim gittim sen neden ayrıldın?? kovuldun demiyorum mesela sen gibi. çünki değer bilmiyorsun sen.
neyse arkadaşlar konuyu değiştirelim. Arkadaşlar şu yakıt tasarruf cihazları hakkındakileri duymuşsunuzdur. Ekoplus diye bir şey. Ben bundan getirtecem. Siz de ister misiniz diye soracaktım. Nerdeyse internette gördüğünüz fiyatın yarısı. burası satış yeri felan değil biliyorum. bundan dolayı uyarılarda bulunup durmayın. zaten ben de burada bu bilgiyi paylaşarak ortak getirterek arkadaşlarımın da faydalanmasını istiyorum. mesele bundan ibaret. bunu araştırın ve bana özelden mesaj atın. Pazartesi ye kadar düşünün araştırın. Fiyatı burda vermiyorum. İsteyenler iki paket sigara fiyatına sahip olabilecekler diye umuyorum. ODTÜ belgeli felan yani. Tabii aleti size verdikten sonra başıma kakmayacaksınız. Ama takılmasında yardımcı olurum. Aylardır bunu araştırıyorum sonda ucuza birşeyler buldum.Yukarıda kullandığım kelimeyi google da aratın sitesi videosu felan herşey var. Hadi bakalım sizden haber bekliyorum. Kınıklı dayım.
yok forumda araştırma yaparsan hiç bir işe yaramadığını içindeki manyetiğin çoğu araçda elektirik arıza beyin vs. yakmaya yol açtığını ki hatta bazı araçlarda aşırı araç yakıt tüketimine sebep olduğu anlatılıyor bunun püf noktası
1- temiz yağ her 1000 de
2- temiz hava filitresi her 1000 de
3- temiz benzin filitresi ve hortumlar seti 10 tl civarı her 5000
4-uygunluğu kanıtlanmış en iyi buji , kablosu ve kafası
5- kaliteli lastik
buları uygularsan %10 ve ileri benzin tasarrufu sende
Merhaba ,
Ben Afyon/Dinar 'lıyım ama Antalya'da yaşıyorum.yazın senelık ızınde gelmeyı düşünüyorum.Denizli'dede akrabalarım var.Gelince beni de gezdirisiniz artık
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
selamlar arkadaşlar denizliden artık bi üye daha var...
merhaba arkadaşlar, yaz geliyor gezi organizasyonu düşünüyor musunuz?
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
Şaban Zihni GÖNEN
37 Yaşında
Yenişehir'de Öğretmen
Kan grubu A Rh (+)
Fethiye doğumlu
Mondial 150 MC-X
En sevdiği Renk: sanırım hepsini seviyorum.
merhaba arkadaşlar bende denizlinin baklan ilçesinde oturuyorum motosikleti yeni aldım motorum kanuni gt 170 siyah renkli inşallah tanışırız ben daha yeniyim bu işlerde ...
Merhaba Arkadaşlar Bende Denizli'deyim. Çınar'da Oturuyorum. Çınar Semtine Yakın 15 Mayıs Mahallesi Civarında Ikamet Etmekteyim..
[SUP][COLOR="#ffffff"].[/COLOR][/SUP]
donas çekti canım..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
merhaba arkadaşlar bende denizliliyim ama BAKLAN ilçesinde oturuyorum sizinle tanışmak isterim belliki güzel bir ortam var motorum kanuni gt 170 (siyah) elbisemide aldıktan sonra bi gezinizde size eşlik etmek isterim görüşmek üzere
Merhabalar arkadaşlar. Toplantı günlerimiz çarşamba ve cumartesi 19.30-20.00 arası Belediye Meydanıdır. Oradan Çınar caminin arkasındaki Ali Babanın yerine gidip çay içiyoruz. Hepinizi bekleriz.
---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:53 ----------
Ramazan abi ne zaman geliyosun ısmarliyim abi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)