Hadi hayırlısı olsun bakalım kısmet
Hadi hayırlısı olsun bakalım kısmet
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Arkadaşlar herkese selamlar, aranıza geçen hafta katılmış bulunuyorum
hoş geldiniz daimi ve kalıcı olmanız dileğiyle ...
yakın zamanda organizasyonlar ve toplantılar hakkında detaylı bilgi verilecektir fakat pazar günü toplanma tanışma günü olucak.
Hoşbulduk, inşallah organizasyonlarınızda da yer almak isterim.
selam arkadaşlar nasılsınız... özledim oraları ne var ne yok... donas ı bile özledim..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar, önümüzdeki ay kask alacağım. Ls2 düşünüyorum, sizin tanıdığınız, alışveriş yaptığınız neresi var? Nereden uygun fiyatta kask bulurum? Motor işinde yeni olduğum için aksesuarcıların nerede olduğunu, hangisinin iyi olduğunu filan bilmiyorum henüz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
ramço donası bıraktık artık ya :D
bu arada arkadaşlar bi terlik olmazsa pazar günü toplanıyoruz ...
Pazar günü için hava durumu;
13°C Yağmurlu. Yağmur %20, saat 11.00 civarı başlayacak, 14.00 ile 20.00 arası biraz daha artacak, 20.00'dan sabaha kadar hafif olarak devam edecek.
Tahmin bu yönde
Benim gibi tatlı su motorcusu için zor olcak sanırım, daha bizimkiler okula motorla gitmeme pek izin vermiyor, havalar soğuk diye arabayı al diyorlar da, 30Kr yakıt yakacak olsam zaten arabayla devam ederdim, motor almazdım
9 gündür motorum var daha 3 gün binebildim, 125km yapabildim Ama nisan gibi bi çıktımmı üstüne eylül-ekim'den önce indiremezler inşallah
Ama bi aksilik olmazsa Pazar günü katılmak istiyorum, inşallah
toplanma saati ve yeri hakkında ne zaman bilgi edinebiliriz?
Toplanma detayları
13:00 demokrasi meydanı forum çamlık önündeki heykelin orasıdır .
plaka 20 u 0600
ga bu arada ls 2 yi tavsiye ediyorum diğer markalrıda ilk defa duyuyorum bir örnek vieriyim üzücü ama bir arkadaşım vardı gökhan diye 250 tiger ile cankurtarandan aşağı inerken beyin kitlemişti motorun takla attı yaklaşık 80 km hız ile allaha şükür hiç bir şey olmadı kaskda çizikler oluştu ama 10 numara korumuştu ls2 cartoon du kaskı
Önerileriniz için teşekkürler, buğu yapmayan vizör ile beraber ortalama 120TL'lik LS2 kask kaç liraya mâl olur, bi bilginiz var mı? Buğu olayı çok sinir bozucu.
en kral vizrün bile buhu yaptığı görülüyor bazen onun çözümü kasktaki havalandırma ,le alakalı havalandırmaları açarsan buhu yapmaz yada bir beze tükür o kısmı ile vizörü içten güzelce sil buhulanmaz veya param var diyosan spreyler satılıyor 3-5 tl ye yine beze sıkarak uygulayabilirsin
az önce okula gelirken kyk'nın orda 3-4 motorcu genç vardı, montlu kasklı eldivenli filan, motorlarda baya iyiydi.. Arabayla gectim yanlarından, ülen motoru almadım mı böyleleri cıkar karşıma :D motor olaydı altımda gidip bi tanışaydık iyiydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)