[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
teşekkürler hoşbuldum..siz program yapın ben gelirim inşallah
merhaba arkadaşlar bu gün devir işlemi için notere 86 tl (plaka değişmedi) zorunlu trafik sigortası 141 tl. harcadım. motor alacaklara bilgi
teşekkürler
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza motorum regal raptor 250 e9 kulüp katılım nasıl oluyor arkadaşlar böyle geziler falan
[I][COLOR="#0000FF"]Regal Raptor > DD 250E-9[/COLOR][/I]
Selam arkadaşlar. Nasılsınız görüşmeyeli. Ben bi ara motorsuz kalmıştım. Bir kaç gün önce motoruma kavuştum Allah'a şükür.
iyi akşamlar denizli nerdesiniz ya..bir ay olmuş yazan yok..
devralıyorum
arkadaşlar bu cuma 04.01.2012 tarihinde Denizli MT ekibi için toplantı vardır Denizli mt ekibinde yer almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşmalılardır .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)