Önceden haber ver abi senide alırız.
Önceden haber ver abi senide alırız.
Merhaba,
28 Ekim 2012 Pazar günü OFF-ROAD'a etkinlik düzenliyoruz gelmek isteyenler bana özelden ulaşırsa sevinirim.
SATILIK
tvs
apache
25bin km
2008 model
kırmızı
2500 tl
takaslı
546 270 64 86
zenonlar satıldı fotoğraf makinesi isteyen varsa 37,5 tl
poloraid marka dünya devi
dijital fotoğraf makinesi
slm nasılsınız arkadaşlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Beklerim mehmet abi dün seni izmir yolunda gördüm sanki abi eski garaja doğru gidiyordun sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
Haberleşelim abi bu pazar offroada gelebilir misin ?
Abi vallahi bende yoktum ya benim motor Mesuttaydı o gitti benim yerime artık bende çalıştım abi vallahi bi görüşemedik ya
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Mehmet abi kesin bekliyoruz valla senin motoru görelim yaw
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
pazar günü çıkamam bayramın 1. ve 3. günü çıkabilirim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
29 ekim'de kortej falan düşünüyormusunuz?
denizli m.t. kurban bayramınız kutlarım.
ankara m.t selçuk
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
sağol selçuk sizlerinde, 29 ekimde bir organizasyon varmı acep ?
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Herkese selamlar.Çalıntı bölümüne yazdım burayada yazayım.
megelli marka 20 ajn 04 plakalı motorum 29 ocak gecesi evin bahçesinden çalındı gören bilen bilgilendirirse sevınırım. cavit ceylan 0506 508 06 63
Baya bi geç oldu ama megelli pek yaygın olmadığından parçalanmayıp binildiğini tahmin ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
selam millet nasılsınız. Ben cınar a yakın bir cafede okey deyim. Bayramıınız kutlu olsun.
Herkese hayırlı bayramlar!!! Arkadaşlar merkezde (yani ilçeler hariç) bildiğiniz hem iyi hem de ucuz koltuk döşemesi yapan var mı acaba. Eğer siz de önceden yaptırdıysanız fiyatını da söyler misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)