güncel beyler....................
günaydın nasılsınız beyler..
Artık ruhumu ozgur bırakıyorum,ben sorumluluklarımı,sahıp cıkıslarımı bıldım,elımden gelenın fazlası beklendı hep..EEE bu saatten sonra bana benden bu kadar demek duser..
neyse şu motor için düşünceler nedir..tanıyanınız varmı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02306828/detay
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramazan abi vallahi hiç görmedim abi motoru ama temiz gözüküyor motorun sahibide zaten motoruna güveniyor belli. Vallahi abi büyük motordan pek anlamıyorum yani neresine bakılır edilir bilmiyorum. Ustayla bakmak lazım. Benimde güvendiğim bir usta yok. En son benim motoru bakıttığımda usta iyi dedi ama kazası çıktı motorun. O yüzden hele hele fazersa beni aşar abi. Ama işte olmadığım zamanda beni götür motora bakalım dersen yardımcı olurum abi.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sağolun hepiniz..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşım bunun abisi fz8 i altınelbiseliadam inceleme yaparken bu motosiklkete de değinmişti. çok fazla kullandığımız 3-5 bin devir arasının cansız olduğunu ve artık cadde sürücülerini tadmin etmediğini ifade etmişti. ama şekil bir motor hem uzun yolda hem şehirde idare eder bana kalırsa. ha şu nokta da diyecek bir söz yok ikinci el iyi bir usta ya da kullanıcının bakması ve fikir vermesi lazım.
motoru ustaya götürdüğünüzde sahibi yanınızda olmasın dışarda olsun ya da hiç gelmesin yoksa usta rahat konuşamaz buna dikkat edin.
SATILIK H4 zenon var
motorlu xenon uzun zenon kısa zenon
35 watt motosiklete uygun
acil acil acil acil acil acil
40 TL
Sıfır
0.546 270 64 86
bayramyerine kadar getiririm isteyen görebilir.
bir de dijital fotoğraf makinesi var
polaroid
40 TL
sıfır
video çekimi
usb kablosu
CD
yarın için acil para lazım
Arkadaslar kampusde siyah omuzlari plastik kapli prohell ceketimi kaybettim goren bulan olursa lutfen mesaj atiniz
nasılsınız arkadaşlar
SELAM MİLLET NASILSINIZ.. ben bu gün çınarda olacağım...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)