sevgili MT [denizli] li arkadaşlar hayırlı olsun,
Google yapmışsınız
Bayağı güzel olmuş. Elinize sağlık.
sevgili MT [denizli] li arkadaşlar hayırlı olsun,
Google yapmışsınız
Bayağı güzel olmuş. Elinize sağlık.
okram abi biz başkan falan seçtik yönetim yaptık ama organize olamıyoz
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
beyler bu pazar öss sınavı olduğu için be yine sınava gircem o yüzden dolayı arnızda bulunamıcam ama pzar günü yani sınavdan çıkar çıkmaz bi atraksyon düşünüyorum hehehehe
allah yardımcım sınav komisyonum babam kitapçıkta tek şık olsun
DENİZLİ MOTOSİKLET TÜRKİYE (MT) EKİBİ bu aralar biraz durgun ama eminimki kendini en kısa sürede toparlayıp gezilerine toplantılarına devam edecektir...okaya pazar günkü sınavında başarılar dilerim..
B rh +(pozitif)
Hakikaten arkadaslar bu sıralar forumumuz cok pasıf durumda hıc kımseden ses seda cıkmıyor.
BEN gecen hafta yoktum,
OKAY sınava hazırlanıyor ,
SERDAR ınternet sıtemızı hazırladı cok yoruldu dınlenıyor.....
EEEE HANI DIGERLERI NEREDE ? NE YAPIYORLAR ?
BAK BOYLE YAPARSANIZ IZMIR MT'YE GECICEM...
ZATEN BU HAFTA SONU ARTIK TASINIYORUM...
BU VESILEYLE FORUMUMUZDAKI TANISMA FIRSATI BULDUGUM VEYA BULAMADIGIM TUM ARKADASLARA IYI DILEKLERIMI ILETIYORUM.TABIIKI GENE DENIZLI MT'NIN FAHRI BIR UYESI OLARAK KALMAK BENIM ICIN BIR ZEVK OLACAK.... BENI UYELIKTEN CIKARMAZSANIZ TABIII..
GORUSMEK UZERE HEPINIZ SAGLICAKLA KALIN , KEYIFLI SURUSLER , OKAY SANADA SINAVDA BASARILAR DILIYORUM.
VOYAGER abi se ne diyon abi biz senin gibi birisiyle tanıştığımıza sevindik. Abi üyelikten çıkarırmıyız seni. Sen İzmir MT nin üyesi olarak gözüksende resmiyette Denizli MT nin üyesisin ilk bizim gruba geldin. Ben anlamam. Herşey için TEŞEKKÜR EDERİZ VOYAGER abi
Okay kardeşim pazar günkü sınavda sana başarılar diliyorum
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
arkadaşlar ben hep şehir dışındayım zaten.burdan yapabileceğim pek fazla bişey yok.ama varsa benden bi isteğiniz elimden geldiğince yaparım!!!
Arkadaşlar bu hafta sınav olduğu için toplantıyı sınav akşamına ertelesek mi?Yani pazar akşamı mı toplansak ki?
Bu arada zaten ben de 3 gündür tez yazıyorum ve acayip dercede yorgunum.Hem pazar günü toplantı yapacak olursak erken saatte falan da bişiler yapma imkanımız olabilir. BU arada özgür sen ne zaman gidiyorsun şehir dışına _?Bizlere haber ver de herkesin bilgisi olsun.
ben cuma sabah gidiyorum.ama duruma göre belki haftaya bile gelebilirim.şuan dönüşüm hiç belli değil.bugün bi uğrarım serdar yanına.görüşmek üzere DENİZLİ MT.
B rh +(pozitif)
abi walla yaz geldi denizli mt parçalanıyo ofofofofofof
Yok yaw Denizli MT'yi parçalamaya kimsenin gücü yetmez!!! Sadece insanlar bazı nedenler dolayısıyla şehir dışına çıkmak zorunda kalıyorlar ya da toplantılarda bulunamıyorlar.Öyle kolay kolay dağılacak bir ekip değiliz biz okaycım.Ama tabi kalmak istemeyeni de ekipte zorla tutmayız!!!
hehhe
yerim seni ben artık bu ailenin bi parçasayımı dağıtmaya kalkanın kafasını dağıtırım gücüm yetmezse de dağıttırtırım sağol serdar abi sayın başkanım much abi toplantıyı pazar akşam yapsak aolmazmı bu arada senin motor ne durumda
başkanım olabilir ama cumartesi akşam ben sabaha kadar int. kafe kurcam biraz geç gelirim. kabul ederseniz neden olmasın
Arkadaşlar bugün akşam saat:17.00-18.00 sularında Tek Teker Arif'in gösteri için Marketix'e geleceği ile ilgili haberler duydum.Bir bilginiz varmı bu konuda?Eğer doğruysa ben gitmeyi düşünüyorum.Saygılar.
Gelmeye çalışırım
Pek de kısa olmayan bir aradan sonra Denizli Mt aktiviteleri önümüzdeki hafta cumartesi gününden (24 Haziran 2006) itibaren başlıyor arkadaşlar.
Geçen iki hafta boyunca birlikte olamadık,organize olamadık ve aktiviteler yapamadık.Yaz gezilerimizin ilkini Yeşilova/Salda'ya yapmayı planlıyoruz.
2 günlük bir çadır kampı şeklinde olmasını planlıyoruz.
24 Haziran Cumartesi günü sabah 06:00 sularında hareket edilecek ve ortalama 2 saat sonra Salda'da olacağız.
Kamp yapacağımız alandan görüntü bulamadım.Ama Salda gölünden bir kaç fotoğraf ekleyeyim :
Sanırım tüm Denizli Mt,bu fotoğraflardan sonra GELMEYECEĞİM deiyemezler.
Evet bide geleceklerin listesini yapalım :
crazy_devil
orioneren
selcuk1981
omeg@
????
Denizli Mt Salda gölünde kamp fikri çok güzel.Hersene kamp yapan birçok insan oradadır.Her yıl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı izcilerin kamp alanı var.Sosyal tesisler var.Yeşilova ilçesine 2km uzaklıkta.Göl Türkiye'nin en derin ve temiz gölü.Doğa harikası.Denizli'ye 90km uzaklıkta.
Bir iki resimde ben ekliyorum.
Salda1
salda2
Bu arada ÖSS sınavına girecek Denizli Mt üyelerinden bildiğim kadarı ile Okay ve Serdar'a başarılar dilerim.
saolun salda ne zaman
okay inşallah sınavın iyi geçmiştir serdar sen önemli deilsin zaten kazansanda adamlar almayacak artık seni
Len Serdi kamp olayından benim haberim yoktu burdan öğrendim(aynı gün döneriz diye düşünmüştüm)neyse ayarlamaya çalışırız olmazsa ben cumartesi akşam çıkarım tahmini 17:00_18:00 gibi pazar günü için ayarladım ben büyük bir sorun çıkmadığı müddetçe kendime izin verdim en fazla bir savunma veririz izmire öyle bir şey olursa moral bulmam gerekecek rock da en az 5 tane sözünü veriyorsan kesinlikle varım neysede sen gerekliler listesini hazırla birde kaç papele patlayacak tahmini olarak iyi organize olursak daha eylenceli olur ve olası problemleri çözmede fazla zorlanmayız farkındayım hep sana yükleniyoruz organizasyonlarda benim iş durumunu biliyorsun artık yinede yapabileceğim bir şey olursa haberim olsun.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)