gezeriz be paşa....
gezeriz be paşa....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
inşallah nasip olur sizin gezi zamanında gelmeyi cok istemiştim hatta sormuştum da sanırım ama nasip olmadı inşallah bi daha ki geziye nasip olur, makina için de teşekkürler inşallah üzmez beni , güney şelalesi o cografya da cok güzel ve Allah ın lutfu hakkaten , altından bende gectim ıslandım da ama motorla bi 15 dk sonra kurudu sanırım
beraber gidelim de manzaraya bakarak bi çay içelim o zaman içimiz rahat eder
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
paşam siz nasıl isterseniz..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Genelde arkadaşların hep izin günleri Pazar oluyor. Benim özel amele sektörü olduğundan Pazar izin yok ondan gelemiyorum gezilere. Ama arkadaşlar plan yaptıktan sonra katılım olur. Bu haftaki buluşmada bişeyler yapalım diyolardı zaten. Aslında bizden plan beklemenize de gerek yok siz gezi yapalım dedikten sonra müsait olan arkadaşlar mutlaka katılır. Ama dediğim gibi ben işten ötürü gelemiyorum. İsterseniz özelden Sadeceo Önderle bi görüşün plan vardır onlarda kesin sadece hayata geçirmek gerekiyordur
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arkadaşlar şu anda facedeki grubumuzdan organize etmeye çalışıyolar özelden gönderiyim sizede gruba katılın orası daha aktif oluyor
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
GÜNAYDIN DENİZLİ...
29.09.2012 Tarihinde saat 20:00'da belediyenin önünde toplanıyoruz herkes davetlidir.
Merhabalar,
30.09.2012 tarihinde pazar günü saat 10:30'da Eski garaj yanındaki Pamukkale petrolde toplanıp Güney şelalesine gidilecektir herkes davetlidir.
iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katıla bilir miyim.
bende artık motosiklet sürücü süyüm.
Resimler eklenmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html
sagolun arkadaslar ben henuz baya acemiyim motorda sifir rodaji bitmedi uzun yola gider mi bilmem ama cafe sohbetleriniz olursa yakin yerlerde katilmaya calisirim. saygilar
fena yağıyor yağmur....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)