Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Denizli - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz önce geldim , güzel bi gezi oldu güney şelalesine giderken ki yolu asfalt (mıcırlı) yapmışlar güzel olmuş , güzel de bi balık yedim darısı hiç gitmeyenlerin basına
    oooo mıcırlı yapmışlar ha süpermiş o zaman inşallah bizden taraftaki yolu da mıcırlı asfalt yapmışlardır. Neresi olduğunu unuttum şimdi. Barajın diğer tarafına doğru gidiyosun. Orasıda mıcırlı olursa artık Güney güzel her zaman gidilcek bir yer olur. Bu arada foto yok mu ya :D
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    GÜNAYDIN.........
    zongoku ve ramcixx bunu beğendiler.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooo mıcırlı yapmışlar ha süpermiş o zaman inşallah bizden taraftaki yolu da mıcırlı asfalt yapmışlardır. Neresi olduğunu unuttum şimdi. Barajın diğer tarafına doğru gidiyosun. Orasıda mıcırlı olursa artık Güney güzel her zaman gidilcek bir yer olur. Bu arada foto yok mu ya :D
    buldan üzerinden gittim oradan yenicekent ayrımı oradan da petrolün köşesinden girdim, sizin taraf daki yol kullanılıyor bu aralar , sarayköye gelmeden ki yol ayrımında çalışma var, fotoları vakit bulabilirsem atatyım, gündüz 2 de cıkmama rağmen hava insani yakmıyor tam gezi havası buaralar değerlendirin derim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GÜNAYDIN.........

hayırlı sabahlar cümleten
    ramcixx bunu beğendi.
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    buldan üzerinden gittim oradan yenicekent ayrımı oradan da petrolün köşesinden girdim, sizin taraf daki yol kullanılıyor bu aralar , sarayköye gelmeden ki yol ayrımında çalışma var, fotoları vakit bulabilirsem atatyım, gündüz 2 de cıkmama rağmen hava insani yakmıyor tam gezi havası buaralar değerlendirin derim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------

hayırlı sabahlar cümleten
    Ha işte yenicekent tarafıydı bizim yolda Valla havalar gerçekten güzel de işte çalıştığımızdan gezi ayarlayamıyoz ki valla hayırlısı artık ama kışında durmayız biz heralde ya karda yağsa ayarlarız bişeyler
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Ha işte yenicekent tarafıydı bizim yolda Valla havalar gerçekten güzel de işte çalıştığımızdan gezi ayarlayamıyoz ki valla hayırlısı artık ama kışında durmayız biz heralde ya karda yağsa ayarlarız bişeyler
    denizli tam motorcu şehri... istanbul baya soğumuş ama buralar süper....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün saat 21:00 'da belediye önündeki toplanma alanında toplanıyoruz herkesi bekleriz.Geç gelecekler için yarım saat beklenecektir.
    Bak şimdi, iletiyi daha yeni görüyorum 23 Eylül Pazar günü mü oldu bu toplanma şimdi... Kaçırdık o zaman...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

Alıntı kuralsızlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin abi görüşelim inşallah.buynlar fazlagezmiyolar ya.:D
    Bunlar derken ? Sende bu gezmeyen grubuna dahilsin o zaman otomatikmen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Orada hazır bir tesis var mı? Benim gözümü hiç çarpmadı ama. Balığı kendin mi yaptın, tesiste mi yedin? Evet bi foto paylaşsan memnun olurduk.
    - - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Merhaba arkadaşlar bugün saat 20:00 'da belediye önünde toplantımız vardır.Herkes davetlidir.

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi, iletiyi daha yeni görüyorum 23 Eylül Pazar günü mü oldu bu toplanma şimdi... Kaçırdık o zaman...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

Bunlar derken ? Sende bu gezmeyen grubuna dahilsin o zaman otomatikmen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Orada hazır bir tesis var mı? Benim gözümü hiç çarpmadı ama. Balığı kendin mi yaptın, tesiste mi yedin? Evet bi foto paylaşsan memnun olurduk.

Foto aklımda paylaşacağım inşallah balığı oradan yedim 7,5 tl salata sıcak pide tereyagda veriyorlar güzeldi , mangal yapanlar cogunluktaydi ama motorla gidince olmuyo tabi

Motosikleti
    Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu. Biz bi 3 kişi demir atarız güney şelalesine şimdi. Bilgi için teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bugün saat 20:00 'da belediye önünde toplantımız vardır.Herkes davetlidir.
    Geldikten sonra muhatap olacağımız isim kimdir?

Motosikleti
    .................................................. ...........

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu. Biz bi 3 kişi demir atarız güney şelalesine şimdi. Bilgi için teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Önder ben Gri scooter görürseniz işte o benimdir.
    zongoku bunu beğendi.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30

Belediye meydanınında ağaç var ağacın altında motorlarla birlikte oluyoruz zaten gelirseniz tanışırız memnun oluruz.

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    zongoku bunu beğendi.

Motosikleti
    üffff bittim ben bu resimlere....

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    telefon kayarsa diye ne korktum anlatamam

[IMG] Uploaded with

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    zongoku bunu beğendi.

Motosikleti
    Belediye meydanınında ağaç var ağacın altında motorlarla birlikte oluyoruz zaten gelirseniz tanışırız memnun oluruz.
    Arkadaşlar gelemedik biz. Hakkınızı helal edin artık. Arkadaşlarımın çok ters zamanına denk gelmiş çağırdım gelmeyi çok istediler ama gelemediler. Bir daha ki sefere Inş niyetliyiz. Kusurumuza bakmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Resimler çok güzel. Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar gelemedik biz. Hakkınızı helal edin artık. Arkadaşlarımın çok ters zamanına denk gelmiş çağırdım gelmeyi çok istediler ama gelemediler. Bir daha ki sefere Inş niyetliyiz. Kusurumuza bakmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Resimler çok güzel. Paylaşım için teşekkürler.
    Önemli değil ya daha çok toplantılar olur nasip olursa bir dahakine artık

Bu arada bende çok beğendim Güney Şelalesini gittiğimde suyun altınada girmiştim. Yollarda güzelleşmiş daha ne olsun bence Güney Şelalesi Denizlinin en güzel yerlerinin başında geliyor. Cbf de çok güzel maşallah diyelim

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html arkadaşlar buda bizim güney gezimiz inşallah mondial50tt nickli arkadaşımızla ve hep beraber gitmek nasip olur.

Motosikleti
    üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff içim gitti valla....

Motosikleti
    Önemli değil ya daha çok toplantılar olur nasip olursa bir dahakine artık

Bu arada bende çok beğendim Güney Şelalesini gittiğimde suyun altınada girmiştim. Yollarda güzelleşmiş daha ne olsun bence Güney Şelalesi Denizlinin en güzel yerlerinin başında geliyor. Cbf de çok güzel maşallah diyelim

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html arkadaşlar buda bizim güney gezimiz inşallah mondial50tt nickli arkadaşımızla ve hep beraber gitmek nasip olur.
    Evet, göz nazarından korusun Allah. Parlıyor makina...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Bu arada zongoku, fotoğraflarınıza baktım, Güzel bir gezi etkinliği olmuş. İnş. 3 cbf bizde takımınıza dahil olup güzel gezilerde eşlik etmek isteriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Bizim EKİP;

Ben (solda) ve Çağrı (Sağda)

Çağrı (solda) ve Bilal (sağda)

zongoku bunu beğendi.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Evet, göz nazarından korusun Allah. Parlıyor makina...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Bu arada zongoku, fotoğraflarınıza baktım, Güzel bir gezi etkinliği olmuş. İnş. 3 cbf bizde takımınıza dahil olup güzel gezilerde eşlik etmek isteriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Bizim EKİP;

Ben (solda) ve Çağrı (Sağda)

http://f1209.hizliresim.com/11/t/dcp52.jpg

Çağrı (solda) ve Bilal (sağda)

http://f1209.hizliresim.com/11/t/dcp5h.jpg
    Teşekkürler. Her zaman bekleriz kışın da zaman buldukça durmak yok zaten kar yağsa bile gezi yaparız önemli olan zamanı ayarlamak sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff içim gitti valla....
    Ramazan abi bi senle gidemedik şurlara valla nasip olursa gelirsen gideriz artık abi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler