bana uymaz............
bana uymaz............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
7/24 çalışıyorum şu sıralar bende gelemiyorum gezilere.
haftasonu nerdesiniz ? c.tesi görüşek nasip olursa
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Arkadaşlar merhaba. Adım Ramazan 2 yıldır Denizlide ikamet ediyorum. 2 yıl önce istanbuldan geldim. 1 yıldır 2011 Siyah CBF150 kullanıyorum. Öncesinde CGL125 motorum vardı. Biz 3 arkadaşız, arkadaşlarımdan biri bilal krımızı cbf150 si var diğeri çağrı, siyah cbf150 si var. Ne zamandır merak ediyorum Denizli de bir gruba dahil olacağımız ekip var mı diye. Motosiklet. net e de dün kayıt oldum. .3 değil 5 -8 -10 motor olalım istiyoruz. İçinde samimiyetin dostluğun ortak değerlerimiz olan mototsiklet birlikteliğinin olduğu bir ortam olsun istiyoruz.Bu yaz geçti belki ama önümüzde ki yaza aranızda olmayı umut ederiz. Gezilere festivallere düzenlenen organizasyonlarınızuı buradan takip edeceğim.
Teşekkür ederim, İyi sürüşler...
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
ben nazilliden katılabilirim yol üzerinden, kaç kişi gelir belli bir sayı var mı , güney şelalesine gitmeyi de düşünüyorum tam bi karar veremedim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hoşbulduk "sadeceo". İnşallah en yakın zamanda buluşmak ümidiyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Güney şelalesi... Tavsiye ederim. Güneye kadar yol güzel. Yalnız Güney'den sonra şelaleye kadar yol toprak, yavaş ve dikkatli gitmeni öneririm. Lastiğini taşa denk getirip lastiği yarma, amann!!
uyarın için sağol
güneyden sonra şelale kaç km , 2 gibi cıkmış olsam geç kalmak da istemiyorum,
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza. Kışın da karlı dağlara gezi yapmayı planlıyoruz inşallah yani durmak yok yola devam Bizlerde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Şu anda aktif olarak 15-20 kişi varız tabi ama herkes her an gezilere gelemiyor işleri olduğundan bende son 1 buçuk aydır gezilere katılamıyorum. Ama güzel gezilerimiz oldu inşallah olacakta. Hep beraber kazasız belasız sürüşler yapmak dileğiyle. Görüşmek üzere.
---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:52 ----------
Ben katılamam malesef işimden dolayı Güneyden sonra 8 km lik taşlı yol var arada ince çakıla dönüyor ama Güneye vardın mı bie şelalenin altına girersen yorgunluğun biter. Bizim gezimiz vardı ordan yollarıda görebilirsin. Senin gideceğin güzergahtan gitmiştik. Yolun açık olsun
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bugün saat 21:00 'da belediye önündeki toplanma alanında toplanıyoruz herkesi bekleriz.Geç gelecekler için yarım saat beklenecektir.
biraz önce geldim , güzel bi gezi oldu güney şelalesine giderken ki yolu asfalt (mıcırlı) yapmışlar güzel olmuş , güzel de bi balık yedim darısı hiç gitmeyenlerin basına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)