Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
tüm denizli mt ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım .
okay şen
arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
nasılsınız arkadaşlar?
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
güncel............
arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/
özel bir konserimizde olacak ancak sanatçımız henüz netleşmedi...bir firma kendisi getirmeyi düşünüyor...netleşince bilgilendirme yapacağım...
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Denizli MT uyuma Yatağan'a hep ben mi gelecem birde siz gelin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu olsun arkadaşlar.
Bu akşam saat 18:00 'da belediye önünde toplantı vardır herkes davetlidir.
Daha sonrasında babanın yerinde oturup çay içilecektir.
Herkesi bekleriz.
Denizli MT Bu akşam saat 21:00 da belediye önünde toplanıyor. Herkes davetlidir.
Bugün saat 16:30'da forum çamlığın önünde toplanıp cankurtaran yada saklı göle gideceğiz herkes davetlidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)