merhaba arkadaşlar. tıraşlanmış asfaltlara dikkat.
merhaba arkadaşlar. tıraşlanmış asfaltlara dikkat.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
slm arkadaşlar nasılsınız... benim 2 adet eksik kalan tişört ne oldu... arkadaş pazar günü gidiyor.. yarin tişörtleri almam lazım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
artık lastikler gelince şahin tepesine cıkarız değil mi bir tur yatmaya bayram .?
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
günaydın........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------
emateleri aldım teşekkürler.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)