selam nasılsınız arkadaşlar.. tişörtümü giyerim gezerim.... sıkıntı yok ama son 2 kişi nin tişörtü ulaşmazsa ellerine beni dövecekler... nerde kaldın tişörtler diye başımın etini yiyorlar...
selam nasılsınız arkadaşlar.. tişörtümü giyerim gezerim.... sıkıntı yok ama son 2 kişi nin tişörtü ulaşmazsa ellerine beni dövecekler... nerde kaldın tişörtler diye başımın etini yiyorlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlısı olsun aga ya grup haricinde her zaman görüşürüz biliyon ha arkadaşlığımız bitmedi yani
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:42 ----------
Ramazan abi vallahi tişörtler Hilmi de onla haberleşirsiniz siz ya da biz gördüğümüzde söyleyelim Hilmiye
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hadi arkadaşlar napıyoruz bi ileti
Bu akşam yani 01.08.2012 tarihli çarşamba gününde iftara gidiyoruz arkadaşlar. Ocakbaşına. Gelmek isteyen buradan yazsın
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
keşke gelebilsem, size afiyet olsun
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
her zaman bekleriz ... denizli mt ailesi
nasılsınız arkadaşlar.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Arkadaşlar önümüzdeki hafta Cumartesi yani 11.08.2012 tarihi akşamından kefe yaylasına gidiş ve 12.08.2012 Pazar günü yayladan dönüş şeklinde bir plan yapıyoruz. Tabi son güne kadar müsait olunup olunamayacağı belli olmaz ama gelecek listesini başlatalım arkadaşlar. Bu arada oruç tutmayı düşünen arkadaşlar tutabilir. Yaylanın serin olacağını düşünerek bende tutmayı düşünüyorum.
Gezinin İçeriği
-Mangal keyfi
-Çay keyfi ( sallama değil demleme :D )
-Çiğ köfteeeeeeee ( Bayram Mert Ustadan :D )
-En önemlisi hoş sohbet
-Yarışmalar
Ve daha bir çoğu. Kamp malzemelerini yazacağız. Kısacada yazayım.
-Çadır
-Battaniye, tulum
-Gerekli gördüğünüz malzemeler
Mangal, çaydanlık işi vesaire bizde halletcez.
Geziye gelmeyi düşünen arkadaşlar belirtirlerse seviniriz. Saygılar...
Arkadaşlar gezimiz günceldir planlamalar devam etmekte katılacaklar belirtirse seviniriz
GÜNCEL :D :D :D
arkadaşlar yarin izmir üzerine yola çıkacağım..........
güncell.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)