abi şimdi herkesinki geldi demibak ben perşembe istiyorum ona göre para peşin
abi şimdi herkesinki geldi demibak ben perşembe istiyorum ona göre para peşin
sen ne iş yaparsın ya serdar olim seni boşuna mı başkan seçtik... yaz tahtaya al haftaya
evet abi nasıl başkan anlamadım hadi bize yol su ve tişört olarak geri döncekti
beyler denizliye tayyip geleceğinden dolayı her taraf polis kaynıyor sadece çınarda 3 tane garajın üstünde 1 tane vb yerlerde çevirme bulunmaktadır dikkatli olalım
Denizli Mt mantarmı çıktı yaw.Ne bu?Bizim topic en altlara inmiş ve 3 gündür felan da kırmızı ışık yanıp sönmüo.Nasılsınız Denizli MT.
serdar uyuma Denizliye sahip çık lennn...derin site yöneticisi gönüllerin admini...Denizli canavarı serdar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şşşşiiiiiitttttt.Hımmmmm Oooo nasılsın mete abicim
burdayız abi de artık yazıyazmak paralı oldu demişsin arkadaşlara onadan kimse yazmıyo
denizli gezi resimleriniz nerede ben gelip sizi görmesem yüzünüzü unutacağız YAZ GELDİ YAZ hareket nerede
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
sayın başkanım akaşam toplanıyoruz demi
Ya abi biz niye başkanlık seçimlerini yaparken bide kameraman seçmedik aramızda.O her gezi ve buluşmada çekerdi güzel anların fotolarını,videolarını.Neyse artık;bu akşamki toplantıda seçeriz bir kameraman.Akşamki toplantımıza,ibrahim ve eyüp katılamayacak.İbrahim şehir dışında,eyüp de akşam çalışıyor.O açıdan katılamayacaklar.Ama herkesi bekliyorum toplantıya.Nede olsa tshortleri verip paraları alcam sizden Yada siz paraları gönderin toplantıya gelmesenizde olur Bu toplantıda bi kaçınız foto makinası getirsinde çekilelim koyalım şuraya yawww
akşama ben geliyorum da kimler gelcek akşam başka..??
B rh +(pozitif)
Denizli MT yalan oldu yaww Sanırım katılımcı listesi şöyle olur :
Serdar
Özgür
Kürşat
Okay
Hilmi
Ramazan Hoca
(Barış ve eyüp akşam çalışıyor,ibrahim şehir dışında;ohhh bodrum sahillerinde dolaşıyo iboo.Len seni bodrumda gez diye mi bşk.yrd. sı seçtik )
abi bide motoru olanları yazsana kürşatla özgürde motor varmı
arkadaslar benide aranıza alın bende denizlide okuyorum p.a.üde we motosikletim war!!motosikleti basta ihtiyacatn aldım ama bende büyük bi tutku olarak gelişio bende siizlerle tanışmak kaynaşmak yardımlaşmak istiyorum
msn adresim musaboran@hotmail.com
merhaba musa.seninle tanışıyoruz..hoşgeldin aramıza msn ime kaydettim görüşrüz..
B rh +(pozitif)
serdar olum seni varyaaaaaa gelinceye bırakıyom gerisini hadi bakalım. Ben geziyomuyum lem mantar kafa çalışıyoz olum market bekliyoz. Arkadaşlar toplantı resimleri nerde?????? Cengiz abicim bu nasıl başkan yaa biraz öğretirmisin bu başkan seçtiğimiz yaratığa başkanlığı rica etsem Yoksa darbe yapcam walla bi resim bile koymamışlar aldıkları kararlar neler bilmiyoz ii ki bi toplantıya gelmedik akşam kulaklarım çın çın çınladı kim bilir neler sölerdiniz lem arkamdan. Neyse tüm DENİZLİ MT ailesine bodrumdan slmlar
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Yaw Denizli MT yalan oldu olm ibo Ekipteki motorcular meğer mantarmış hep Adamlardan tık çıkmıyo abi.O kadar diom ki yaw bi mangal yapalım bi bişiler yapalım mal mal oturup durmayalım diom ama millet nerdeeeee.Yok abi biz en iyisi yine ekibin 3 bel kemiği birlikte olcaz gibi görünüo bu gidişle.Sen ben özgür.Diğerleri hep fosss.
arkadaslar merhaba , bır haftadır sehır dısında oldugumdan foruma katılamadım. tshırtlerımız gelmıs herhalde SERDAR bır ara sana ugrarım. gorusmek uzere..
Bir hafta gelemeyince diğerleri hep foss ne iş.Geçen haftada biz toplandık.Bel kemiği iki arkadaş yoktu.Sadece İbrahim vardı.
Bir daha ki haftaya liste çıkaralım.Gelen gelmeyen işaretlensin.Hayal kırıklığına uğramayalım.Ona göre bir etkinlik yapılsın.
Bu arada hayat devam ediyor.Yenilsin içilsin.Mangal ne zaman düşünülüyor.
Denizli MT selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)