zenon alıcam ortak alabiliriz
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
saat 23:00 e kadar mesaiye kaldık tişörtleri bastıralım artık yoksa kendim bastıracam :D
xenon: bildiğim kadarıyla mercekli xenon yok.mercek ayrı satılıyor.bir ara sahibinden yada gittigidiyorda mercekler vardı ama onlarda h4 -h7 olarak ayrı ayrı var.ikisi bir birine uyumlu değil.ayrıca xenon lar yine tüv de ağır kusura alınmış,bilginiz olsun.geçen yıl sorun yoktu(hafif kusurdu).bunu tüv'e gidecek arkadaşlar için yazdım."mustanoğlu" xenon fiyatı aldın mı? kaça mal oluyormuş,montajıyla beraber.uygunsa sana eşlik ederim.ayrıca,bildiğin-tanıdık bir yerin yoksa bu işi yapan arkadaşlarım var ama h4 ü otomobillere takma taraftarı değildiler.sürekli arıza çıkardığı için.ama motor konusunda konuşabiliriz,istersen.
Adana dan Tüm Denizli MT ye selamlar... Allah kısmet ederse yarın Denizlideyiz ... Adana DemirSpor umuzun Play - Off karşılaşması vardır.. Bir isteğiniz varmı Denizli li kardeşler
Listen to Your Heart
Canınızın sağlığı hayırlı yolculuklar. Hakeden kazansın diyelim
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Arkadaşlar xenon ve mercek işini bir zamanlar çok araştırdım. Ybr yuvarlak kafa tas için bilgi vermek isterim çünkü bu tas için araştırmamı yaptım. Öncelikle h7 tip xenonlarda uzun kısa malesef yok. Uzun kısa sadece h4 ve bi xenonlarda mevcut. Bi xenonlarda çok pahalı. H4 e göre de mercek yoktu sanırım. Fakat H7 tip xenon Hella bi xenon DS1,DS2 girişli merceklere uymaktadır. Tabi bunun için tasınızı bozmanız gerekcek. Merceksiz xenon kullanma taraftarı değilim arkadaşlar. hem karşıdaki sürücüler için hem de kendi aydınlatmanız için en sağlıklısı merceklisi olacaktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7713737/detay/
Kullanmanız gereken mercekte bu şekilde olcak. Mercekteki motor sayesinde uzun kısa özelliğinide kullanmış olacaksınız. Bu şekilde kullanan tanıdığım arkadaş var. 2 senedir kullanıyor ve sıkıntı çıkmadığını belirtiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82690460/detay
Tabi tüv deki geçip geçmeme olayı hakkında bir bilgim yok malesef. Mercekli şekilde sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz. Ben de uzun süre araştırdım bu xenon işini ama işin içinden çıkamadım. Tası da bozmak istemediğimden orjinal sarı ampullerle devam ediyorum. Güzel bir ampul aldıktan sonra sarı ampulde de sorun yaşanmıcanı düşünüyorum.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bende cbf var s2 duy olması lazım, sök tak kadar kolay olur mu
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
kardeşim apachesi calınan arkadasın numarası 05549981959 adı mehmet. hayırdır bi habemi var?
Arkadaşlar her zamanki gibi yarın 19.00-19.30 arasında Denizli Belediye Meydanında toplanıyoruz. Herkesi bekleriz.
Merhabalar arkadaşlar. Yukarıda alıntı yaptığım konu tişört işimizin en son oylanmış haliydi biliyosunuz hepinizde. Dün Hilmi kardeşimle tişörtçüye gidip gerekli düzenlemeleri ve fiyat listesini aldık. Biliyosunuz ki 4 adet tişört çıkardık Mehmet abinin tasarımını yaptığı Model 15 ve Model 16 nın fiyatının çok pahalı olacağını düşündüğümüzden fiyat listesini alıp tekrar oylama yaparız demiştik. Çünkü bi kaç yerden 45 Tl gibi fiyat alındı bununda bir çok kişiye pahalı geleceğini toplantılarımızdan anladık. Son duruma göre tişört fiyatlarını belirtiyorum arkadaşlar.
Model 4 toplamda 7 oy almıştı. Fiyatı tişört dahil 7 Tl civarı tutuyor arkadaşlar.
Uploaded with ImageShack.us
Model 14 toplamda 5 adet oy almıştı arkadaşlar. Tişört dahil fiyatı 7 Tl civarı tutuyor.
Model 15 toplamda 12 oy almıştı. Fiyatı tişört dahil 15 Tl dir.
Model 19 toplamda 5 oy almıştı. Tişört dahil fiyatı 15 Tl dir.
Evet arkadaşlar son durumda tişörtlerin fiyatları bu şekildedir. Özellikle boydan tişörtlerin daha şık olacağını düşündüğümüzden bu tişörtler üzerinde fiyatta uzun süre pazarlık yaptık. Tişörtümüzü yapıcak abi de sağolsun bize biraz indirim yaptı. Arkadaşlar özellikle belirtmek istiyorum bazı arkadaşların olur da aklında şüphe oluşabilir bu tişört olayından kendilerine de para kaldırıyolardır şeklinde düşünce oluşabilir. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Bu konuda şüphesi olan arkadaşı tişörtcüye götürebiliriz. Şimdi zaten tişörtcünün adresini falan da belirtcem kendisi de gidip tişörtler ile ilgili bilgi alabilir. Zaten az çok tanıdık birbirimizi samimi olduğumuz abilerimiz arkadaşlarımız da var artık onlarda bilirler böyle bir şey yapmayacağımızı.
Lütfen okuyunuz arkadaşlar...
Arkadaşlar boydan tişörtlerin fiyatlarının yüksek olacağını düşünerek oylama yaparız diye düşünmüştük toplantıda. Fakat tişörtlerin fiyatları birbirine yakın olduğundan artık tekrar bir oylama yapılmasına gerek kalmadı. Son durumda hepimizin arasından en çok oyu almış olan Model 15 seçilmiş oldu. Yani crosslu olan tişört. Fiyarın biraz daha düşmesi için tişörtte bazı değişiklikler yapıldı onu da belirtmek isterim.
Öncelikle kalıp parasından biraz daha kurtulmak için tişörtün önünde, cross motorun yanında bulunan kaslı horoz amblemini kaldırıldı. Geri kalan herşey aynen duruyor. Kalıpla ilgili sıkıntı oluşacağından cross motor biraz daha içeri kaydırıldı arkadaşlar. Yani tişörtte gördüğünüz üzere tişörtün kol kısmına da biraz resim kaymış. O şekilde kol kısmına kaymadan biraz daha içeride olcak cross resmi içeriye doğru çektik. Arka tarafta herhangi bir değişiklik yok aynı şekilde olacak. Motorun ve arkadaki desenin daha güzel gözükmesi açısından tişörtçünün de tavsiyesi üzerine tişörtün beyaz olmasına karar verdik. Yazın sıcağıda çok çekmemesi bizim için avantajlı olcak arkadaşlar. Cross motorun boydan sığacağı kadar kalıp olmadığından cross motor biraz daha boydan kısalcak ama çok değil arkadaşlar yani yine de güzel durcak. Şu anda resimler Mehmet abide olduğundan son halini düzenleyemiyorum Mehmet abiden isteriz kendisi müsait olursa düzenler.
Arkadaşlar herhangi bir sorusu olan arkadaş ya da anlamadığı yer bulunan arkadaşın sorularını cevaplayalım. Son durumda herkesin yeniden adet ve beden sayısını vermesini isticez. Adet konusunda fikrini değiştirmiş arkadaşlar olabilir. Adet sayısını hallettikten sonra bi hesap numarası belirleyip herkesin tişört parasını o hesaba göndermesini ya da elden vermesini isticez. Şu anda hızlı bir şekilde adet sayısını belirtelim lütfen arkadaşlar. Herkese teşekkürler. Güzel olur inşallah toplu gezilerimizde de giydik mi tamamdır
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:48 ----------
Tişört adet ve beden listesi
Zongoku- 2 Adet L beden- V yaka
merhaba bende tişört almak istiyorum bide bu cumartesi günü olan toplantılarınıza gelmek istiyorum ama henüz motorum yok bir yere gidileceği zaman sıkıntı olur mu yoksa bi arkadaş artçı olarak alır mı beni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)